Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Tranquility In The Home Of The Anasazi (Cerrillos, USA)

Hele huset/lejligheden Tranquility In The Home Of The Anasazi (Cerrillos, USA)

Om Tranquility In The Home Of The Anasazi

Ro i Home of the Anasazi Hvis du ville elske at oprette forbindelse til naturen, men alligevel har nem adgang til glæderne ved Santa Fe, Galisteo, Nambe og videre ... vi tror, ​​du vil elske vores hjem sidder på 28 acres i den smukke Galisteo vandløbssystem. Og hvis 28 acres er ikke helt nok, vores 'baghave' er 10.000 acres af uberørt BLM jord. Galisteo River Basin er en miljømæssigt beskyttet område. Dette område er også betragtes som en af ​​de historiske steder i Anasazi, de 'oprindelige folk', som måske har boet her så længe som 10.000 år siden. The Basin havde så mange som 20.000 indbyggere i 8 forskellige Pueblos så sent som 1000 år siden. I dag, vil du kun se 3 menneskeskabte lys om natten, men hver stjerne, du kan forestille dig. Floden er forbandet op stream, så det flyder kun under kraftige regnskyl. Hvis du er der i løbet af de regnskyl, det er sjovt at gå over at se de raser rapids.Casa de Estrella Bella får sit navn fra den fantastiske mængde af stjerner, du vil nyde om aftenen efter en spektakulær solnedgang. Hjemmet er lidt over 1.700 kvadratfod og har:2 soveværelser - 1 konge og 1 Queen BedMaster Bad og en halv badLoftFantastisk lys og udsigt fra alle retninger.2 Hjemmesider for at spise under, nyder udsigten og grille (på sydsiden).Rummelig stue og køkken i den 'gamle Adobe', som har 2 fod tykke mure af vædret jord beklædt i overdådig traditionel gips. 12 fods lofter med gamle bjælker fra en udrangeret bryggeri føje til den afslappede atmosfære. Dens varm, hyggelig og føles som en komfortabel par sko.Hjemmet er alle nye konstruktion med moderne apparater, fuldt udstyret alt (herunder teleskop, spil og TV, hvis du virkelig har brug for dit fix), og små detaljer, der bringer hjem til livet. Af den måde, Sarah (ejer) er arkitekt og bygherre ... dermed alle de vidunderlige rum og små detaljer.Satellit internet og wifi, der er ret hurtigt og har ubegrænsede data.Amtrak skinner er på vores sydlige grænse. De krydser kun 2x om dagen med et beskedent fjernt rumble. Og er hjem fyldt med både gamle og nye møbler og nogle nice (i det mindste for os) kunst vi håber du vil nyde og respekt (venligst, ingen rører).Der er et sikkerhedssystem. Du får en kode til alarmen. Systemet indeholder 2 kameraer i huset for at hjælpe os med at sikre, at det er sikkert, når det er ledigt. Vi overvåger ikke, mens de besøgende bliver hjemme. Hvis du foretrækker det, kan du placere en klud eller lignende over kameraerne.Som for central placering:- 75 minutter fra ABQ lufthavn- 30 minutter til Plaza, jeg. e. historiske downtown Santa Fe- 20 minutter til South Santa Fe til film, indkøbscentre, osv.- 35 minutter til Operahuset- 60 minutter til Telt Rocks og færre til Lake Cochiti- 75 minutter eller mindre at Bandelier National Park, Puye Cliff boliger, Los Alamos, Chimayo og Nambe.- 8 minutter til Madrid (gamle mineby vendte kunst koloni med et par restauranter og kaffe hus)- 0 minutter til vandreture, natur, sol, måne og stjerner.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Kæledyr tilladt
  4. Ikke-rygerværelser
Velvære / spa
  1. Massage
  2. Boblebad
Tilgængelighed
  1. Handicapvenligt
  2. Handicapvenlig parkering
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Fjernsyn
  3. Telefon
  4. Wi-fi
Hotellets egenskaber
  1. Kun for voksne

Ofte stillede spørgsmål om Tranquility In The Home Of The Anasazi

  • Er der et poolområde på Tranquility In The Home Of The Anasazi?

    Nej, Tranquility In The Home Of The Anasazi har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Tranquility In The Home Of The Anasazi?

    Ja, Tranquility In The Home Of The Anasazi har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Tranquility In The Home Of The Anasazi?

    Ja, Tranquility In The Home Of The Anasazi har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Tranquility In The Home Of The Anasazi?
  • Hvad er afbestillingspolitikken for Tranquility In The Home Of The Anasazi?

    Afbestillingspolitikken for Tranquility In The Home Of The Anasazi varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.