Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Trevou-treguignec, à 5min De Perros, Triplex, Pleine Vue Mer, 100 M De La Plage (Trévou-Tréguignec, Frankrig)

Hele huset/lejligheden Trevou-treguignec, à 5min De Perros, Triplex, Pleine Vue Mer, 100 M De La Plage (Trévou-Tréguignec, Frankrig)

Om Trevou-treguignec, à 5min De Perros, Triplex, Pleine Vue Mer, 100 M De La Plage

TREVOU-TREGUIGNEC, 5 min fra PERROS, triplex, fuld havudsigt, 100 m fra stranden Mellem den lyserøde granitkyst og den kystlige kyst finder du i hjertet af en stille bolig en 75 m² stor triangel, der blev renoveret i marts 2013.Det er en rolig og lys pavillon, der har 2 private udendørs rum, et stenkast fra den smukke fine sandstrand i Trestel.Fra sofaen, køkkenet og de to soveværelser beliggende i stueetagen kan du nyde en storslået udsigt over Trestel-stranden. Denne strand er meget værdsat for sit fine sand, sin meget blide hældning og sin gode eksponering.Ændring af kulisser i programmet med billeder, der skifter med timer, tidevand og vejrDenne pavillon har plads til 8 personer. du finder:-I stueetagen: et fuldt udstyret køkken (komfur, ovn, emhætte, mikroovn, opvaskemaskine ...) åben til en lys og lys stue på 21 m², et skab og toilet.- Ovenpå: et soveværelse med 1 dobbeltseng (140x190) og en mezzanin med en sovesofa.-I haven niveau: et brusebad med wc, en hårtørrer, en vaskemaskine, en tørretumbler, et havudsigt værelse med en dobbeltseng (140x190), et havudsigt værelse med to enkeltsenge ( 80x190). Disse to soveværelser har adgang til en privat have, hvor du kan spise frokost ud mod havet.I dette opholdsudstyr finder du også dine små børn (barneseng, høj stol, bad ...)En privat parkeringsplads er tilgængelig foran paviljongen.Boligen har en park på 2000 m² med udsigt over havet, hvor der er grill, borde og bænke, liggestole, bowlinggrønt ...Der er også et legeområde for børn i boligen. En minigolf er tilgængelig.Så snart du forlader pavillonen, er du på stranden for at svømme, fiske, sejle, vandre (GR34 passerer gennem Trevou) ...Ark kan lejes. Vaskemaskine i nærheden.Rengøringsgebyr på 50 euro.For enhver anmodning, bekræftelse eller yderligere oplysninger, tøv ikke med at kontakte os!Leje af kort ophold mulig.Faldende pris afhængigt af opholdets længde og sæson.Der er installeret børnesikkerhedsporte i hver ende af trappen.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser(Utilgængelig)

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Vaskemaskine
  4. Gratis wi-fi
Værelsesfaciliteter
  1. Centralvarme
  2. Kabel-TV
  3. Wi-fi
  4. Køkken

Ofte stillede spørgsmål om Trevou-treguignec, à 5min De Perros, Triplex, Pleine Vue Mer, 100 M De La Plage

  • Er der et poolområde på Trevou-treguignec, à 5min De Perros, Triplex, Pleine Vue Mer, 100 M De La Plage?

    Nej, Trevou-treguignec, à 5min De Perros, Triplex, Pleine Vue Mer, 100 M De La Plage har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Trevou-treguignec, à 5min De Perros, Triplex, Pleine Vue Mer, 100 M De La Plage?

    Ja, Trevou-treguignec, à 5min De Perros, Triplex, Pleine Vue Mer, 100 M De La Plage har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Trevou-treguignec, à 5min De Perros, Triplex, Pleine Vue Mer, 100 M De La Plage?

    Ja, Trevou-treguignec, à 5min De Perros, Triplex, Pleine Vue Mer, 100 M De La Plage har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Trevou-treguignec, à 5min De Perros, Triplex, Pleine Vue Mer, 100 M De La Plage?

    Populære attraktioner i nærheden af Trevou-treguignec, à 5min De Perros, Triplex, Pleine Vue Mer, 100 M De La Plage inkluderer Plage de Trestel, Plage de Trestraou, Moulin à vent de la Lande du Crac'h, Site Naturel de Ploumanac'h, Phare de Mean Ruz ou de Ploumanach, Old town of Tréguier, Lannion – Côte de Granit Airport, Plage de Trégastel.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Trevou-treguignec, à 5min De Perros, Triplex, Pleine Vue Mer, 100 M De La Plage?

    Afbestillingspolitikken for Trevou-treguignec, à 5min De Perros, Triplex, Pleine Vue Mer, 100 M De La Plage varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.