Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Views, Marina, Pool, Dining, Spa - Comfortable Home At Rosario Resort! (Eastsound, USA)

Hele huset/lejligheden Views, Marina, Pool, Dining, Spa - Comfortable Home At Rosario Resort! (Eastsound, USA)

Om Views, Marina, Pool, Dining, Spa - Comfortable Home At Rosario Resort!

Udsigt, Marina, pool, spisning, spa - Komfortabelt hjem nær Rosario Resort! HUND VENLIGT Ferielejlighed til hjemmet på Orcas Island nær ROSARIO.Seawatch ferieudlejning på Orcas Island tilbyder storslået udsigt over vandet og tiltrækningen af en fantastisk beliggenhed nær Rosario Resort. Deres marina er kun en kort gåtur fra hjemmet, så det er muligt at forlade bilen bagefter og flyve her med et fly (Kenmore har ruteflyvninger) eller ankomme med privat båd og dock i havnen. Nyd nærheden af et sæsonbetonet bekvemmelighedsmarked, Resort-pool og spa og restaurant og bar i Mansion. Vandrere vil også nyde at udforske søer og vandrestier i det nærliggende Moran State Park.Takvinduer og billedvinduer byder lys ind i dette komfortable NW moderne feriehus. Det store rum beder gæster om at samles til samtale og madlavning. Der er to master-suiter, hver med queensize-seng og pænt detaljerede badeværelser - den ene er på det overordnede niveau, den ene nedenfor. Yderligere to gæster kan huse i det hyggelige, fritliggende gæstehus, der har et komfortabelt køkken, pejs, badeværelse og dronning murphy seng.Afhængigt af sæsonen finder du det attraktive landskabsarkitektur fyldt med rododendroner, lavendel og andre blomstrende buske. Sommergæster vil nyde at slappe af udendørs på de mange dæk, flytte fra hinanden for at fange solen, krølle op med en god bog, tage morgenkaffe eller nyde en aftengrill.Større grupper kan også booke Seawatch i forbindelse med de nærliggende ferieboliger Newhall House, # 284, lige ved siden af, og Residences at Rosario, # 211.San Juan County VR tilladelse # 00PROV009Bemærk, at hvis du medbringer et kæledyr, er undtagelsesfritagelse ikke relevant. Det fulde depositum er påkrævet. Bemærk, at dette hjem er kæledyrsvenligt, men visse racer er udelukket. Forhør, inden du booker om racer og tilknyttet kæledyrsgebyr.BEGRÆNSET TILGÆNGELIGHED FOR TJENESTER (VIGTIG MEDDELELSE, LÆS VENLIGST)Northwest Island Escapes gør alt for at levere og give rettidig vedligeholdelse og service til alle de faciliteter, der er anført i denne ejendomsbeskrivelse. Nogle gange på grund af begivenheder, der er ude af vores kontrol, er disse tjenester muligvis ikke så hurtige eller pålidelige, som vores gæster er vant til på fastlandet. Læs din kontrakt for vigtige yderligere oplysninger om tilgængeligheden af disse tjenester.• Rejseforsikring - uventede ting kan ske, vi kan varmt anbefale, at du køber rejseforsikring.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering(Utilgængelig)
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Kæledyr tilladt
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Vaskemaskine
  4. Gratis wi-fi
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Fjernsyn
  4. Telefon

Ofte stillede spørgsmål om Views, Marina, Pool, Dining, Spa - Comfortable Home At Rosario Resort!

  • Er der et poolområde på Views, Marina, Pool, Dining, Spa - Comfortable Home At Rosario Resort!?

    Nej, Views, Marina, Pool, Dining, Spa - Comfortable Home At Rosario Resort! har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Views, Marina, Pool, Dining, Spa - Comfortable Home At Rosario Resort!?

    Ja, Views, Marina, Pool, Dining, Spa - Comfortable Home At Rosario Resort! har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Views, Marina, Pool, Dining, Spa - Comfortable Home At Rosario Resort!?

    Nej, Views, Marina, Pool, Dining, Spa - Comfortable Home At Rosario Resort! tilbyder ikke parkering.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Views, Marina, Pool, Dining, Spa - Comfortable Home At Rosario Resort!?

    Populære attraktioner i nærheden af Views, Marina, Pool, Dining, Spa - Comfortable Home At Rosario Resort! inkluderer Victoria International Airport, Anacortes Airport, Mount Baker Ski Area, Inner Harbour, Royal BC Museum, Rosario Seaplane Base, Westsound/WSX Seaplane Base, Orcas Island Airport.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Views, Marina, Pool, Dining, Spa - Comfortable Home At Rosario Resort!?

    Afbestillingspolitikken for Views, Marina, Pool, Dining, Spa - Comfortable Home At Rosario Resort! varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.