Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Villa Diletta Luxor (Luxor, Egypten)

Hele huset/lejligheden Villa Diletta Luxor (Luxor, Egypten)

Om Villa Diletta Luxor

Villa Diletta - Lejlighed med have og veranda - Uafhængig villa, 30 meter fra Nilen, dækket af grønt som et lille paradis. Fra terrassen kan du se feluche skate på vandet og krydstogtskibe afgår til Aswan. Du kan også se templet i Luxor og kongernes dal og dronninger. Det er et sted for kontemplation af uforglemmelige solopgange og solnedgange uden den støjende trafik i byen Luxor og med stillheden og roen af ​​dens indbyggere og somarelli græsning i markerne.Rosa-lejlighed, i stueetagen med en størrelse på 80 kvadratmeter, har en have med jasmin, hvid og fuchsia bougainvillea og en sjælden Acacia plante med klynge blomster med en vidunderlig lyserød farve, hvor du kan spise og slappe af for en te. . Det har et køkken, en stue, et soveværelse med dobbeltseng og et stort badeværelse. Hvert værelse har en loftsventilator og det klimatiserede værelse. Vinduer og døre er udstyret med dobbelte døre med myggenet.Mini-lejligheden Blu, på anden sal, er kendetegnet ved de berømte humps (domes) i typisk arabisk stil og har en stor skyggefuld terrasse, lavet af palmeblade med stole og bord og de komfortable liggestole med madras, hvor man kan spise aftensmad eller slappe af om aftenen med en frisk karcade. Det er udstyret med et køkken, et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse. Også her er der en ventilator og aircondition på værelset og dobbeltvinduer og et myggenet.I stueetagen, foran, vaskerummet, med vaskemaskine, tørretumbler, strygebræt og strygejern til rådighed for kunderne. Have og terrasse er belyst af bløde lyserøde lys, som giver atmosfæren til atmosfæren .... Natten går stille, fordi villaen er indhegnet af høje mure, hvor de klatrer den tornede bougainvillea og jernporten og uden at indse det, overvåget af sikkerheden til din rådighed.Villaen er udstyret med et kraftigt internet system, fjernsyn, gaskomfur, køleskab med fryser, køkkentøj, linned til værelserne og sengetøj til badeværelset, hårtørrer og indrettet i en simpel men med det nødvendige at ikke gå glip af det af basilikum, som eksternt omgiver hele den eksterne Villa, som inebriates kunden selv inden ankomsten ...Et vigtigt element er tilstedeværelsen af ​​villaens leder, hr. Mohammed, som er tilgængelig for kunden for ethvert behov, fra hans ankomst til hans afgang, med service også til lufthavnen. Han kan anmode om turistguider, krydstogter, feluccas, heste, kameler, varmluftsballoner og den særlige oplevelse at spise hjemme familien hans den ægte typiske egyptiske mad.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Alle faciliteter

Velvære / spa
  1. Skønhedscenter
  2. Massage
Overnatningsstedets faciliteter
  1. Café
  2. Spillemaskine/videospil
  3. Express indtjekning
  4. Parkering
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Badeværelse med bruser
  3. Strygebræt
  4. Fjernsyn
Sportsfaciliteter
  1. Billiard
  2. Cykeludlejning
  3. Ridning
  4. Vandresti
Mad og drikke
  1. Halal mad
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering

Ofte stillede spørgsmål om Villa Diletta Luxor

  • Er der et poolområde på Villa Diletta Luxor?

    Nej, Villa Diletta Luxor har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Villa Diletta Luxor?

    Ja, Villa Diletta Luxor har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Villa Diletta Luxor?

    Ja, Villa Diletta Luxor har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Villa Diletta Luxor?

    Populære attraktioner i nærheden af Villa Diletta Luxor inkluderer Kongernes dal, Templet i Karnak, Hatshepsuts tempel, Luxor Templet, Luxor Museum, Souks, Ramesseum, Medinet Habu.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Villa Diletta Luxor?

    Afbestillingspolitikken for Villa Diletta Luxor varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.