Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Villa Dolores, Tra Mare E Natura Selvaggia (Calasetta, Italien)

Hele huset/lejligheden Villa Dolores, Tra Mare E Natura Selvaggia (Calasetta, Italien)

Om Villa Dolores, Tra Mare E Natura Selvaggia

Villa Dolores, mellem hav og vild natur Villa DoloresVillaen har en misundelsesværdig position, der tillader en vidunderlig udsigt over havet og på samme tid maksimal ro og privatliv, mens man har alle tjenester i gåafstand. Det er indrettet i klassisk stil og har et stort spiseplads / afslapningsområde med pizzaovn og pejs. Strukturen er fordelt på to etager. I stueetagen er der en stor stue med udsigt over terrassen, et køkken, et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med bruser. Ovenpå to soveværelser med balkon (en dobbelt køje og en enkelt), hvoraf det ene med en fantastisk udsigt over bugten (foto), gangen og et andet badeværelse med bruser. Stor dobbelt reserveret parkering et par meter væk. Nogle af de vigtigste tjenester: WiFi, TV, vaskemaskine, ovn, aircondition, første sæt linned. BEDS: 5 + 1 plus en sovesofa på forfrisknings- / afslapningsområdetSoveværelser: 3BADRUM: 2Services: Myggenet, Aircondition, strygejern og strygebræt, tøjline, træeffekt porcelæn stentøjsgulv og parket på øverste etage, uafhængig indgangKæledyr tilladt efter anmodning (lille snit)Udvendigt: havudsigt, udsigt over seværdigheder, spiseplads, udemøbler, altaner, terrasse, privat områdeModtagelse: Privat indtjekning og udtjekningRengøring: ugentlig rengøringsserviceDiverse: aircondition, ikke-ryger i hele, varmeInde i Villaen finder du altid vores forslag og indikationer om steder at besøge i området, klubber og anden værdifuld information. Strand og centrum er let tilgængelige til fods inklusive alle de tjenester, byen tilbyder. Calasetta kan nås fra Cagliari via hovedstatsvejen, der passerer gennem S. Antico. Talrige steder af kulturel og historisk interesse i området. Den typiske mad og vin samt de mange nærliggende strande er bestemt interessante. Området er også generelt altid luftigt takket være den fremherskende vind. Havet er altid fuldt sjovt, selv i tilfælde af stærk vind takket være den strategiske position, der på begge sider altid giver dig mulighed for at finde en beskyttet strand. Faktisk er det en ø på øen, som historisk er forbundet med en romersk bro og derfor omgivet af havet. Du vil altid finde interessante steder og hjørner at udforske.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering(Utilgængelig)
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Ikke-rygerværelser
  2. Direkte adgang til stranden
  3. Hele huset/lejligheden
Værelsesfaciliteter
  1. Badeværelse med bruser
  2. Spiseområde
Hotellets egenskaber
  1. Kun for voksne

Ofte stillede spørgsmål om Villa Dolores, Tra Mare E Natura Selvaggia

  • Er der et poolområde på Villa Dolores, Tra Mare E Natura Selvaggia?

    Nej, Villa Dolores, Tra Mare E Natura Selvaggia har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Villa Dolores, Tra Mare E Natura Selvaggia?

    Nej, Villa Dolores, Tra Mare E Natura Selvaggia tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Villa Dolores, Tra Mare E Natura Selvaggia?

    Nej, Villa Dolores, Tra Mare E Natura Selvaggia tilbyder ikke parkering.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Villa Dolores, Tra Mare E Natura Selvaggia?

    Populære attraktioner i nærheden af Villa Dolores, Tra Mare E Natura Selvaggia inkluderer Porto Pino, Tuerredda, Sottotorre, Miniera di Nebida, Porto Pino, Spiaggia Portixeddu, Le Saline, Spiaggia Grande.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Villa Dolores, Tra Mare E Natura Selvaggia?

    Afbestillingspolitikken for Villa Dolores, Tra Mare E Natura Selvaggia varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.