Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Villa Esuri - Modern Private Villa With Large Pool On Spain & Portugal Border (Ayamonte, Spanien)

Hele huset/lejligheden Villa Esuri - Modern Private Villa With Large Pool On Spain & Portugal Border (Ayamonte, Spanien)

Om Villa Esuri - Modern Private Villa With Large Pool On Spain & Portugal Border

Moderne 5 værelses villa med stor privat pool på den spanske og portugisiske grænse Moderne spansk villa med 5 soveværelser, et badeværelse og to badeværelser beliggende tæt på grænsen til Portugal, hvilket giver nem adgang til begge lande i bil eller taxa. Der som også et separat eksternt brusebad til poolbrugere eller som supplement til interne faciliteter.INDGANGEjendommen er spredt over tre niveauer med adgang til en hvid marmortrappe med moderne flisebelægning på hver etage og er designet i en konventionel stil for at give besøgende mulighed for at slappe af og nyde deres omgivelser. Ejendommen åbnes gennem hoveddøren i en indgangslobby beliggende på mezzaninplan Lobbyen åbner op til et stort område, der strækker sig op til det øverste loft i ejendommen, hvor en stor krystalkrone lyser. sOVEVÆRELSERFra entrélobbyen er der to dobbeltværelser (et en-suite) på hver side, hvorfra du kan trappe ned en kort trappe ind i villaens vigtigste opholdsområde.Der er et yderligere dobbeltværelse på øverste etage sammen med to dobbeltværelser med enkeltsenge og et moderne badeværelse samt adgang til udvendige terrasser og soveværelser har indbyggede skabe, eksterne rulleskodder på vinduer sammen med gardiner, hvis det foretrækkes.LEVENDE OMRÅDEI underetagen er der, hvor du finder en stue / spisestue, et stort moderne køkken og et lille brusebad ved siden af trappen. Der er et stort hjørnesofa-system med en ekstra standard sofa arrangeret omkring et centralt sofabord, der giver rigelig plads til gæstesæder. Dette område har også et stort HD-tv med satellit-tuner sammen med internetforbindelse og wifi. I de køligere måneder er der en indbygget log eller brænder med fast brændstof i den centrale pejs.KØKKENKøkkenet er en moderne installation med marmorplader og indbygget keramisk induktionskomfur, bygget under ovn og stort amerikansk køleskab / fryser med is og filtrerede koldtvandsdispensere.Et udvideligt morgenmadsbord og stole fås også i køkkenet, hvis udeservering ikke er den foretrukne mulighed. UDEN FORSom et supplement til hovedbygningen er der et anneks, der huser et vaskerum og et separat brusebad med toilet. En vejrbestandig udendørs hjørneenhed og lænestol giver mulighed for afslapning sammen med mere end nok moderne liggende havestole og fire sammenklappede, lette solsenge. To borde med glasplader er tilgængelige til alfresco-spisearrangementer og kan bruges sammen eller separat efter behov.En stor 10m x 4m indbygget pool er også tilgængelig til at have en kølig dukkert på de lange varme solrige dage og er 1. 5 m dyb over hele området.(vær opmærksom på, at dette muligvis ikke er egnet til små børn, og alle børn skal overvåges på alle tidspunkter). Vær venlig ikke at dykke ned i poolen, da dette kan være meget farligt

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Udendørs pool
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Kasino
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Pejs
  3. Opvaskemaskine
  4. Badeværelse med bruser
Sportsfaciliteter
  1. Fitness

Ofte stillede spørgsmål om Villa Esuri - Modern Private Villa With Large Pool On Spain & Portugal Border

  • Er der et poolområde på Villa Esuri - Modern Private Villa With Large Pool On Spain & Portugal Border?

    Ja, Villa Esuri - Modern Private Villa With Large Pool On Spain & Portugal Border har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på Villa Esuri - Modern Private Villa With Large Pool On Spain & Portugal Border?

    Nej, Villa Esuri - Modern Private Villa With Large Pool On Spain & Portugal Border tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Villa Esuri - Modern Private Villa With Large Pool On Spain & Portugal Border?

    Ja, Villa Esuri - Modern Private Villa With Large Pool On Spain & Portugal Border har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Villa Esuri - Modern Private Villa With Large Pool On Spain & Portugal Border?

    Populære attraktioner i nærheden af Villa Esuri - Modern Private Villa With Large Pool On Spain & Portugal Border inkluderer Fuseta(Mar) Beach, Santo António Beach, Isla Canela Golf, Arquivo Histórico Municipal de Vila Real de Santo António, Islantilla Golf Club, Tavira's Island beach, Pego do Inferno, Vila Real Airport.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Villa Esuri - Modern Private Villa With Large Pool On Spain & Portugal Border?

    Afbestillingspolitikken for Villa Esuri - Modern Private Villa With Large Pool On Spain & Portugal Border varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.