Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Villa i Castiglione Del Lago med 7 soveværelser 16 sovepladser (Castiglione del Lago, Italien)

Hele huset/lejligheden Villa i Castiglione Del Lago med 7 soveværelser 16 sovepladser (Castiglione del Lago, Italien)

Om Villa i Castiglione Del Lago med 7 soveværelser 16 sovepladser

Skøn privat feriebolig med WIFI, privat pool, TV, veranda, parkering, nær ved Montepulciano Ferie villa på kanten af gamle etruskiske rejseplaner. Smuk hill-top ferie villa dateres tilbage til slutningen af 1800, kærligt restaureret, med udsigt over den attraktive sø Chiusi. I nærheden er der mange interessante rester af den etruskiske civilisation, som også grundlægger byen Chiusi, der sidder på en udkrop af vulkansk sten dækket af olivenlunde og pitted med etruskiske gravsteder, hvoraf mange let kan besøges. Trasimeno Sø og de nærliggende naturstier. Lidt længere væk er Castiglione del Lago (13 km), den største by ved bredden af søen Trasimeno, som byder på vigtige folk og kulturelle arrangementer og festivaler. Et par hundrede meter fra villaen er der også 'Sentiero della Bonifica' en interessant fodgængercykelsti, der forbinder Arezzo med Chiusi langs Canale Maestro della Chiana. For naturelskere og fuglekikkere i stedet er der oasen af Montepulciano kun 10 minutter væk. Villaen, poolen og parken af modne træer. Ferieboligen Poggio Falcone er omgivet af en indhegnet have med modne træer, hvor vi finder den smukke swimmingpool (6x12 m dybde 1,00-1,60 m) i solrige og panoramiske omgivelser med solsenge, bord, stole og sol paraplyer. Under din ferie hos Poggio Falcone kan du også købe produkterne i den grøntsagshave, som ejeren overvåger uden at bruge nogen form for kemikalier. De velplejede møbler, de gode detaljer og det fulde udstyr giver garanti for en dejlig ferie. Ned ad bakke er der jernbanelinjen, der fører Chiusi til centrum af Italien. På anmodning kan ejeren forberede typiske toscanske retter.===== Opholdsbeskrivelse =====Stueetagen: køkken / spisestue med pejs, brændeovn og opvaskemaskine. Stort stue med pejs, med udsigt over en terrasse ved swimmingpoolen. Twin soveværelse (sammenhængende senge), forbundet med 2 trin, eget badeværelse med bad, soveværelse med dobbeltseng med ekstra enkelt badeværelse med bruser, soveværelse med dobbeltseng med eget badeværelse med bruser, toilet, vaskerum og garage. FØRSTE GAVE: lyse luftige stue, soveværelse med dobbeltseng med billedvinduer med udsigt over søen, stort garderobeskab med enkel sovesofa, badeværelse med badekar og bruser, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med bruser. En sten trappe fører fra stuen til et loft med stort opholdsstue og soveværelse med dobbeltseng med eget badeværelse med badekar. Udstyr: køleskab med fryser (2), satellit-tv, vaskemaskine, opvaskemaskine, filter kaffemaskine, ovn, mikroovn, gaskedel, espressomaskine, italiensk moka, brødrister, fans (2), strygejern og strygebræt, Cd-afspiller, flyscreens, Wi-Fi internetadgang i verandaen og haven, hårtørrere (2).

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser(Utilgængelig)

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedMeget godt  8.4 / 10
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceFremragende  8.7 / 10

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Terrasse
  3. Kæledyr tilladt
  4. Udendørs pool
Velvære / spa
  1. Sauna
  2. Solarium
  3. Boblebad
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Pejs
  3. Opvaskemaskine
  4. Badeværelse med bruser
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering
For børn
  1. Børn overnatter gratis

Ofte stillede spørgsmål om Villa i Castiglione Del Lago med 7 soveværelser 16 sovepladser

  • Er der et poolområde på Villa i Castiglione Del Lago med 7 soveværelser 16 sovepladser?

    Ja, Villa i Castiglione Del Lago med 7 soveværelser 16 sovepladser har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på Villa i Castiglione Del Lago med 7 soveværelser 16 sovepladser?

    Ja, Villa i Castiglione Del Lago med 7 soveværelser 16 sovepladser har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Villa i Castiglione Del Lago med 7 soveværelser 16 sovepladser?

    Ja, Villa i Castiglione Del Lago med 7 soveværelser 16 sovepladser har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Villa i Castiglione Del Lago med 7 soveværelser 16 sovepladser?

    Populære attraktioner i nærheden af Villa i Castiglione Del Lago med 7 soveværelser 16 sovepladser inkluderer Bagno Vignoni, Lago Trasimeno, Piazza grande, Civita di Bagnoregio, Montisi, Castel Rigone, Renato Curi Stadium, Borgo di San Casciano.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Villa i Castiglione Del Lago med 7 soveværelser 16 sovepladser?

    Afbestillingspolitikken for Villa i Castiglione Del Lago med 7 soveværelser 16 sovepladser varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.