Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Villa Makai Santa Teresa (Santa Teresa, Costa Rica)

Hele huset/lejligheden Villa Makai Santa Teresa (Santa Teresa, Costa Rica)

Om Villa Makai Santa Teresa

Luksusferiehus i Santa Teresa - Villa Makai OM VILLAVilla Makai er et luksusferiehus på 1.614 kvadratmeter bygget på en afsondret en acreejendom, hvor du kan nyde absolut privatliv og ro uden nogennaboer. Det er opkaldt efter det hawaiianske ord 'Makai', der betyder 'modocean'. Med sin betagende havudsigt og den omkringliggende frodige jungeldal,dette hjem er en meget unik tropisk flugt.Villa Makai er et moderne to-værelses 2-værelses hjem. Det primære niveau i hjemmet er enåbent-koncept opholds-og køkkenområde, der åbner op til en rummelig udendørs gårdhave, afrodig tropisk have og en privat pool. Stuen og køkkenet er begge megetkomfortable, og de afkøles hele dagen af de friske havbriser ogloft fans. Haven tilbyder en solrig spiseplads med en utrolig udsigt udmod havet og dets smukke solnedgange. Der er også et badeværelse på hovedetniveau med en smuk udendørs bruser. To private soveværelser og badeværelser erbeliggende på øverste niveau af villaen. Begge soveværelser er fuldt møbleret med højking-size senge og aircondition for din sovekomfort. Fra dinseng, vil du starte hver nye dag med en betagende havudsigt med udsigt overCosta Rica jungle. De to badeværelser har også udsigt over havet.Kom og bo på Villa Makai, hvor du kan nyde lidt ro og privatliv mens du ervære mindre end en 3-minutters kørsel til stranden og centrum af Santa Teresa. Det herhjemmet kan rumme små familier eller to par med børn, og det er detudpeget med avancerede faciliteter, inklusive en personlig concierge, dagligthusholdning og sikkerhed.Funktioner og faciliteter 2 soveværelser, hver med en king size seng, aircondition og havudsigt. 2 private badeværelser med havudsigt. 2 ekstra sammenklappelige enkeltsenge (fås efter anmodning). 1 badeværelse i stueetagen med udendørs bruser. 1 udendørs bruser til skylning efter surfing. Fuldt udstyret køkken Wifi Sikker BBQ Privat parkering Personlig concierge Daglig husholdning TøjvaskPersonaliserede concierge-tjenesterVores personlige portner vil tage sig af alle dine behov i hele dit opholdat din ferie bliver virkelig afslappende, fornøjelig og stressfri. Vores specialiseredeconcierge-service sikrer, at enhver ferieoplevelse på Villa Makai ermindeværdig og specielt skræddersyet til hver gæst.Bed os om at arrangere en af følgende aktiviteter for dig under dit ophold: Transport til og fra Villa Makai Lejebil eller ATV-reservationer Privat koktjenester Aktivitet eller turnéplanlægning Privat massage, yoga eller helbredende behandlinger Skønhedspleje (ansigtsbehandlinger, manikyr, pedikyr og hårstyling) Børnepasning* Vores personlige portner taler engelsk, spansk, tysk, hebraisk og fransk.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Udendørs pool
  4. Mødelokaler
For børn
  1. Børne- og babysenge
  2. Børnepasning
Velvære / spa
  1. Massage
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Badeværelse med badekar (ved forespørgsel)
  3. Badeværelse med bruser
  4. Fjernsyn
Sportsfaciliteter
  1. Cykeludlejning
  2. Ridning
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering

Ofte stillede spørgsmål om Villa Makai Santa Teresa

  • Er der et poolområde på Villa Makai Santa Teresa?

    Ja, Villa Makai Santa Teresa har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på Villa Makai Santa Teresa?

    Ja, Villa Makai Santa Teresa har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Villa Makai Santa Teresa?

    Ja, Villa Makai Santa Teresa har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Villa Makai Santa Teresa?

    Populære attraktioner i nærheden af Villa Makai Santa Teresa inkluderer Tambor Airport, Playa Coyote, Punta Islita Airport, Carrillo Airport.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Villa Makai Santa Teresa?

    Afbestillingspolitikken for Villa Makai Santa Teresa varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.