Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Villa Maria, A Small Island Of Relaxation A Stones Throw From The Sea (Calasetta, Italien)

Hele huset/lejligheden Villa Maria, A Small Island Of Relaxation A Stones Throw From The Sea (Calasetta, Italien)

Om Villa Maria, A Small Island Of Relaxation A Stones Throw From The Sea

Villa Maria, en lille afslappende ø et stenkast fra havet. Villa MariaVillaen har en misundelsesværdig beliggenhed (lidt over 90 meter fra stranden), som giver en vidunderlig udsigt over havet og på samme tid maksimal ro og privatliv, mens man har alle tjenester i gåafstand. I perfekt middelhavsstil med sine blå og hvide udvendige farver er det en oase til ferien. Fint møbleret i en marine stil med kirsebærtræmøbler og talrige henvisninger til både og yachter. En stor terrasse med udsigt over havet giver dig mulighed for bedre at nyde den vilde natur og udsigten over bugten, stranden og de nærliggende øer. Strukturen er fordelt over to etager. I stueetagen stor stue med karnap på terrassen, køkken, soveværelse og badeværelse med bruser. Ovenpå to enkeltsenge med balkon, gang og et andet badeværelse med bruser, alle med balkon. Udenfor er der et andet murbrusebad samt en stor dobbelt reserveret parkering. En rampe giver også adgang for handicappede. Nogle af de vigtigste tjenester: ADSL og WiFi, TV, vaskemaskine, ovn og mikroovn, aircondition, første sæt linned. BEDS: 4 + 1Soveværelser: 3BADERUM: 3 (2 inde, 1 udvendigt, alle med bruser)Tjenester: Myggenet, Aircondition, strygejern og strygebræt, tøjline, træeffekt porcelæn stentøjsgulv, uafhængig indgangKæledyr tilladt efter anmodning (lille snit)Udvendigt: havudsigt, udsigt over interessante steder, have og parkeringsudsigt, udendørs spiseplads, udemøbler, altaner, terrasse, lille have, privat områdeModtagelse: Privat indtjekning og udtjekningRengøring: ugentlig rengøringsserviceDiverse: aircondition, ikke-ryger i hele, varmeInde i Villaen finder du altid vores forslag og indikationer om steder at besøge i området, klubber og anden værdifuld information. Strand og centrum er let tilgængelige til fods inklusive alle de tjenester, byen tilbyder. Calasetta er let tilgængelig fra Cagliari gennem hovedstatsvejen, der passerer gennem S. Antioco. Talrige steder af kulturel og historisk interesse i området. Den typiske mad og vin såvel som de mange strande i nærheden er bestemt interessante. Området er generelt altid luftigt takket være den dominerende vind. Havet er altid fuldt behageligt, selv i tilfælde af stærk vind takket være den strategiske position, der på begge sider altid giver dig mulighed for at finde en beskyttet strand.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Vaskemaskine
  4. Gratis wi-fi
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Fjernsyn
  3. Hårtørrer
  4. Centralvarme
Hotellets egenskaber
  1. Kun for voksne

Ofte stillede spørgsmål om Villa Maria, A Small Island Of Relaxation A Stones Throw From The Sea

  • Er der et poolområde på Villa Maria, A Small Island Of Relaxation A Stones Throw From The Sea?

    Nej, Villa Maria, A Small Island Of Relaxation A Stones Throw From The Sea har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Villa Maria, A Small Island Of Relaxation A Stones Throw From The Sea?

    Nej, Villa Maria, A Small Island Of Relaxation A Stones Throw From The Sea tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Villa Maria, A Small Island Of Relaxation A Stones Throw From The Sea?

    Ja, Villa Maria, A Small Island Of Relaxation A Stones Throw From The Sea har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Villa Maria, A Small Island Of Relaxation A Stones Throw From The Sea?

    Populære attraktioner i nærheden af Villa Maria, A Small Island Of Relaxation A Stones Throw From The Sea inkluderer Porto Pino, Tuerredda, Sottotorre, Miniera di Nebida, Porto Pino, Spiaggia Portixeddu, Le Saline, Spiaggia Grande.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Villa Maria, A Small Island Of Relaxation A Stones Throw From The Sea?

    Afbestillingspolitikken for Villa Maria, A Small Island Of Relaxation A Stones Throw From The Sea varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.