Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Villa Marulha-Winch-Walk To Guincho Beach, Private House With Garden (Cascais, Portugal)

Hele huset/lejligheden Villa Marulha-Winch-Walk To Guincho Beach, Private House With Garden (Cascais, Portugal)

Om Villa Marulha-Winch-Walk To Guincho Beach, Private House With Garden

VILLA MARULHA-WINCH-gåtur til Guincho-stranden, privat hus med have VILLA MARULHA WINCH - CASCAISVilla Marulha-Guincho ligger kun 25 km fra Lissabon og ligger til fods fra den storslåede Guincho-strand og Sintra-Cascais naturpark. Det ligger i en ejendom beliggende ved en fantastisk kystlinje af landskaber og en utrolig udsigt.Marulha-Guincho ligger kun 10 minutters gang eller 1 minutters kørsel til Guinchos 4 strande. Beliggende i et tyndt befolket område på kanten af Sintra-Cascais naturpark, en beskyttet park, har den en vidunderlig udsigt over Sintra-bjergene. Det er det ideelle sted for en strand- og landskabsferie. Du kan gennem et dæk krydse klitterne for at nå strandene. Ideel til at gå en tur langs havet, landskabet eller bjergene i Sintra og endda ankomme til Convento da Peninha eller Pena Palace, som kan ses fra ejendommens have. Marulha-Guincho ligger inden for en anlagt ejendom på 12.000 m2 med en landlig horisont for lokal vegetation og fyrretræer. I sin egen have har et bord og stole og en parkeringsplads. I stuen, spisestuen og åbent køkken er der en stor plads (50m2) med udsigt over haven. Soveværelsesområdet med en stor queensize-seng er adskilt fra resten af huset med 2 trin, hvilket fører til et højere niveau med adgang til et privat solarium med liggestole og bruser. Et stengulv dækker hele huset.Inden for gåafstand er Guincho, Crismina Grande, Crismina Pequena og Abano strande, Guincho-stranden, som er omfattende, er ideel til både solbadere og surfing, windsurfing, kitesurfing og bodyboarding, når vejret er rigtigt. disse sportsgrene. Inden for 1 km fra huset er der sundhedsklubber, tennisbaner, golfbaner og ridning klubber. Hvis du er mere eventyrlysten, er der stier til at gå eller cykle langs kysten og i naturparken.Guincho og Areia har fremragende restauranter, der tilbyder det bedste valg af retter med fisk og skaldyr samt regionale og internationale retter, kun 15 minutter væk. til fods Der er et busstoppested i nærheden (600 m) fra huset, der går til centrum af Cascais, 7 km væk. Det anbefales dog mere at bruge en bil. Fra Cascais, i bil eller tog, kan du besøge Lissabon kun 25 km væk. Alternativt tilbyder Cascais og Guincho cykler, der giver dig mulighed for at ride på den smukke kyst Estoril, Cascais og Guincho.I slutningen af det nittende og det tidlige tyvende århundrede var Cascais, en fiskerlandsby, det portugisiske monarkis sommerhus, og udgjorde under 2. verdenskrig et husly for den europæiske adel.Bare en kort køretur rundt om havet og gennem Serra de Sintra (bjergene) finder du små landsbyer samt Europas vestligste punkt, Cabo da Roca, inden du når den charmerende historiske by Sintra. Her kan du besøge dens smukke paladser og haver, hvor det portugisiske monarki tilbragte sommerferien i tidligere århundreder.Se venligst på min samme ejendom:https: // www. HomeAway. en / ferieudlejning / p1020127 (VILLA SAND WINCH)https: // www. HomeAway. it / ferieudlejning / p1141878 (VILLA PALHA WINCH)

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Kasino
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Fjernsyn
  2. Elkedel
  3. Kabel-TV
  4. Wi-fi
Sportsfaciliteter
  1. Tennisbane
Hotellets egenskaber
  1. Kun for voksne

Ofte stillede spørgsmål om Villa Marulha-Winch-Walk To Guincho Beach, Private House With Garden

  • Er der et poolområde på Villa Marulha-Winch-Walk To Guincho Beach, Private House With Garden?

    Nej, Villa Marulha-Winch-Walk To Guincho Beach, Private House With Garden har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Villa Marulha-Winch-Walk To Guincho Beach, Private House With Garden?

    Nej, Villa Marulha-Winch-Walk To Guincho Beach, Private House With Garden tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Villa Marulha-Winch-Walk To Guincho Beach, Private House With Garden?

    Ja, Villa Marulha-Winch-Walk To Guincho Beach, Private House With Garden har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Villa Marulha-Winch-Walk To Guincho Beach, Private House With Garden?

    Populære attraktioner i nærheden af Villa Marulha-Winch-Walk To Guincho Beach, Private House With Garden inkluderer Lissabon lufthavn Portela, Baixa, Alfama, Bairro Alto, Chiado, Castello de São Jorge, 'San Justa' Elevator, Avenida da Liberdade.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Villa Marulha-Winch-Walk To Guincho Beach, Private House With Garden?

    Afbestillingspolitikken for Villa Marulha-Winch-Walk To Guincho Beach, Private House With Garden varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.