Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Villa Sol Haa, Exclusive Beachfront Villa With Pool, Ac, Staff, And Kid Friendly (Cozumel, Mexico)

Hele huset/lejligheden Villa Sol Haa, Exclusive Beachfront Villa With Pool, Ac, Staff, And Kid Friendly (Cozumel, Mexico)

Om Villa Sol Haa, Exclusive Beachfront Villa With Pool, Ac, Staff, And Kid Friendly

Utrolig familievenlig Villa ved stranden; Pool, personale, fantastisk snorkling Denne rummelige villa lejer som en 5-værelses eller seks-værelses (vrbo 638776), villa ved stranden. Det var designet til at maksimere den smukke udsigt over Det Caribiske Hav og er et perfekt privat tilflugtssted. Sol Haa, der blev bygget i 2005 og netop renoveret i december 2014 for at tilføje et fantastisk 6. soveværelse på 3. sal med en fantastisk udsigt over Caribien, er den perfekte luksusvilla.Denne liste er til Villa Sol Haa som en 5 værelses villa. Du kan også besøge VRBO # 638776 for denne fortegnelse som et 6 soveværelser med priser. Den rummelige villa er smagfuldt indrettet med sans for detaljer, herunder kunst og fine møbler, understreger dens komfortable elegance. Nyd en kølig margarita, mens du slapper af ved den private pool, eller mens du stirrer på stjerne, mens du slapper af ved den oplyste pool om aftenen. Vores fuldtidsansatte vil sikre, at villaen og grundene holdes godt, så du kan slappe af og nyde din egen private tilbagetog.Vores villa er designet til de højeste standarder med bordplader i granit i gourmetkøkkenet og i de 6. 5 badeværelser. Hvert soveværelse har eget badeværelse, og 3 af soveværelserne har smuk udsigt over stranden. Der er kingsize senge i 3 af soveværelserne, 2 soveværelser har dronningssenge og 1 soveværelse har 2 enkeltsenge. Der er også en enkelt sovesofa i et af de store soveværelser. Villa Sol Haas design har også 2 soveværelser i stueetagen, hvilket giver nem adgang for handicappede eller ældre. Vi er også meget børnevenlige og indrettet med krybbe, høje stole og babyporte. Specialdesignede møbler er prikken over i'et til denne høje ende villa. Hvis du har en større gruppe, har vi endnu en villa med 4 soveværelser på ejendommen.Grundene er frodige og tropiske med palme-kokosnød, og banantræer er blot et par af de mange forskellige planter på ejendommen. Forestil dig at nippe til en frisk kokosnød, som mit personale har givet dig, mens du slapper af ved poolen under et palmetræ !!Nøgleord: Villa

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Kæledyr tilladt
  4. Udendørs pool
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Fjernsyn
  3. Aircondition
  4. Telefon
Sportsfaciliteter
  1. Tennisbane

Ofte stillede spørgsmål om Villa Sol Haa, Exclusive Beachfront Villa With Pool, Ac, Staff, And Kid Friendly

  • Er der et poolområde på Villa Sol Haa, Exclusive Beachfront Villa With Pool, Ac, Staff, And Kid Friendly?

    Ja, Villa Sol Haa, Exclusive Beachfront Villa With Pool, Ac, Staff, And Kid Friendly har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på Villa Sol Haa, Exclusive Beachfront Villa With Pool, Ac, Staff, And Kid Friendly?

    Ja, Villa Sol Haa, Exclusive Beachfront Villa With Pool, Ac, Staff, And Kid Friendly har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Villa Sol Haa, Exclusive Beachfront Villa With Pool, Ac, Staff, And Kid Friendly?

    Ja, Villa Sol Haa, Exclusive Beachfront Villa With Pool, Ac, Staff, And Kid Friendly har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Villa Sol Haa, Exclusive Beachfront Villa With Pool, Ac, Staff, And Kid Friendly?

    Populære attraktioner i nærheden af Villa Sol Haa, Exclusive Beachfront Villa With Pool, Ac, Staff, And Kid Friendly inkluderer Carmen Strand, Playacar, Playa Caracol, Quinta Avenida, Playa Mamitas, Playa de San Juan, Mayakoba Golf Classic, Laguna de terminos.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Villa Sol Haa, Exclusive Beachfront Villa With Pool, Ac, Staff, And Kid Friendly?

    Afbestillingspolitikken for Villa Sol Haa, Exclusive Beachfront Villa With Pool, Ac, Staff, And Kid Friendly varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.