Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Villa With Pool, Summer Kitchen, Playground, Free Parking (Krnica, Kroatien)

Hele huset/lejligheden Villa With Pool, Summer Kitchen, Playground, Free Parking (Krnica, Kroatien)

Om Villa With Pool, Summer Kitchen, Playground, Free Parking

Nyd LUKSUS VENNLIG VILLA MED POOL, PRIVACY GARANTISERET, PARKER GRATIS Kaptajnens Villa er en autentisk luksusbolig, som ligger i en virkelig misundelsesværdig position i centrum af den uforurenede og bevarede natur. Kaptajnens villa er en vidunderlig bygning med et attraktivt udvendigt og interiør. Villa ligner et lille slot gemt i det endeløse grønne landskab. Hele ejendommen af kaptajnens villa er inspireret af en speciel og magisk eventyrlig atmosfære. Kaptajnens villa ligger på Istria-prisen i den lille landsby Rakalj, 25 km fra den historiske by Pula.Ejendom af kaptajnen villa strækker sig over 4000 m2 med pool har 7 soveværelser, antal senge: 5 dobbeltsenge, 4 enkeltsenge, udtrækkelig sofa, 5 badeværelser, toilet og udendørs bruser ved poolen og er egnet indkvartering til 14 + 2 personer. To soveværelser er i stueetagen. Velegnet til en person med begrænset mobilitet.Stueetagen har en smuk sommer hacienda med overdækket udendørs pejs, gammel sten pizza ovn, fuldt udstyret køkken med opvaskemaskine til at lave mad udendørs alle ferie dage og spisestue og møblering er typisk arkitektonisk indhold i Istrien regionen. Dette område vil helt sikkert give dig mange vidunderlige øjeblikke med afslapning og sjov i godt selskab og godt køkken, som er velkendt karakteristisk i forhold til Istrien.Ejendommen til kaptajnenes villa strækker sig over 4000 m2 med pool og blandt mange indhold er bygningen af villa, der består af to rummelige etager (stueetage og første sal).Stueetagen i villaen består af et fuldt udstyret køkken med spiseplads, rummelig stue med pejs, spisestue med udgang til gården af villa med swimmingpool. På stueetagen er der også et moderne fuldt udstyret badeværelse og en smuk lodge med to glasvægge, der gør dette område til et lille grønt galleri, ideel til morgenkaffe eller eftermiddagste.Forfriskninger i de lange varme sommerdage og aftener kan du finde i en pulje af stor størrelse (10m * 5m) med udendørs bruser til pool ved hjælp af, omgivet af liggestole, der fuldt ud vil berige alle dine øjeblikke af afslapning brugt i denne del af denne eventyr villa. Pool har to muligheder opdatering og opvarmning. Kaptajnens villa er fuldt airconditioneret. Villaen har satellit-tv, dvd, cd-afspiller, trådløs internetforbindelse, køleskab med fryser, komfur, ovn, emhætte, brødrister, mikroovn, juice maker, kaffemaskine, opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, strygejern og strygebræt, barneseng og feeder til rådighed efter anmodning, hårtørrer, sidde, spisestue og havemøbler, liggestole, parasoller, terrasse, have, balkon, udendørs grill, udendørs bruser, sommer køkken. Kaptajnens villa har en reserveret parkeringsplads til alle sine gæster.Afstanden fra havet er 1,5 km, fra centrum af stedet Rakalj er 500 m.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Udendørs pool
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Spacenter
Tilgængelighed
  1. Handicapvenligt
  2. Handicapvenlig parkering
Velvære / spa
  1. Sauna
  2. Boblebad
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Fjernsyn
  3. Elkedel
  4. Aircondition

Ofte stillede spørgsmål om Villa With Pool, Summer Kitchen, Playground, Free Parking

  • Er der et poolområde på Villa With Pool, Summer Kitchen, Playground, Free Parking?

    Ja, Villa With Pool, Summer Kitchen, Playground, Free Parking har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på Villa With Pool, Summer Kitchen, Playground, Free Parking?

    Nej, Villa With Pool, Summer Kitchen, Playground, Free Parking tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Villa With Pool, Summer Kitchen, Playground, Free Parking?

    Ja, Villa With Pool, Summer Kitchen, Playground, Free Parking har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Villa With Pool, Summer Kitchen, Playground, Free Parking?

    Populære attraktioner i nærheden af Villa With Pool, Summer Kitchen, Playground, Free Parking inkluderer Camping Krk, Pula, Rijeka, Teniski klub Kvarner, Amarin, Villas Rubin, Njivice, Bijela Uvala.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Villa With Pool, Summer Kitchen, Playground, Free Parking?

    Afbestillingspolitikken for Villa With Pool, Summer Kitchen, Playground, Free Parking varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.