Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Villak On A Hill Top Above Saronic Gulf (Sounio, Grækenland)

Hele huset/lejligheden Villak On A Hill Top Above Saronic Gulf (Sounio, Grækenland)

Om Villak On A Hill Top Above Saronic Gulf

VillaK på en Hill Top over Saronic Gulf Registreringsnummer: 00000137716VillaK ligger 5 km uden for den gamle by-havn Lavrio i regionen Agios Konstantinos i østlige Attika.Huset er beliggende i en pinjeskov på en bakke på ruten fra Lavrio til Anavissos, med udsigt over Saronibukten, en halvtreds minutters kørsel fra Athen centrum.VillaK er et stueetagen soloplyst hus. Udendørsområdet er komplet med en sæsonbestemt swimmingpool, parkeringsplads, en gasgrill og en stor veranda, som giver direkte adgang til den vidunderlige have bestående af forskellige slags lokale planter og mange s. q. meter græsplæne.Indendørs i huset er designet til at gøre dig føle sig som hjemme. Der er 1 stue med pejs og spiseplads, der er forbundet med et fuldt udstyret køkken, 2 soveværelser, 1 badeværelse og en 24 hems, der er forbundet med en trappe, ideel til afslapning og isolering. Der er gratis wifi internetadgang, aircondition og centralvarme.Ved ankomsten til VillaK finder du en velkommen kurv med græske traditionelle hjemmelavede produkter og frugt, der venter på dig, sammen med kort over området og enhver hjælp, du har brug for fra os. Området er ideelt for besøgende, der ønsker at kombinere afslapning på sandstrande med mulighed for at besøge steder af arkæologisk interesse, da hele regionen Lavrio og dens udkanten er et stort arkæologisk sted.Kun få minutter fra VillaK er nationalparken Sounio, kirkerne Agios Nektarios, det hellige hjerte af Jesus (katolsk) og Agios Konstantinos.Om 20 minutter finder du dig selv ved Cape Sounio, hvor de berømte templer Poseidon og Athena står.(Når der er mulighed for at se et af de mest fantastiske solnedgange i Grækenland !!!)På den modsatte retning i nordøst for byen Lavrio kan du besøge Thorikos gamle teater, som er unikt for sin ovaltype.Sidst men ikke mindst, 5 km ned ad bakken fra VillaK er havnen og centrum af Lavrio, hvor de mineralogologiske og arkæologiske museer er. Tag en tur langs havnen, som er fuld af græske taverner, cafeterier og barer og nyd dig selv efter en lang dag med sightseeing !!! Havnen giver også direkte adgang til mange græske øer.På den anden side ned ad bakken VillaK er regionerne Anavissos og Saronida, som er ideelle til underholdning og afslapning. Der er mange sandstrande langs kysten med strandbarer, hvor du kan nyde din kaffe eller endda din cocktail om aftenen. Der er faciliteter til vandaktiviteter som windsurfing, sejlads, snorkling, vandski og mange flere.Besøgende kan også have nem adgang til Athen lufthavn på kun en halv time i bil og til Athens centrum på mindre end en time, så det anbefales for din bekvemmelighed at få en bil.Området omkring VillaK er omgivet af en fredelig fyrretræskov, der byder på mange ruter til vandreture og cykling. Bare tag dine støvler, da vi tilbyder dig cyklerne !!!Vi vil være meget glade for at imødekomme dig !!

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Badeværelse med bruser
  4. Fjernsyn

Ofte stillede spørgsmål om Villak On A Hill Top Above Saronic Gulf

  • Er der et poolområde på Villak On A Hill Top Above Saronic Gulf?

    Ja, Villak On A Hill Top Above Saronic Gulf har 1 poolområdet.

  • Er kæledyr tilladt på Villak On A Hill Top Above Saronic Gulf?

    Ja, Villak On A Hill Top Above Saronic Gulf har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Villak On A Hill Top Above Saronic Gulf?

    Ja, Villak On A Hill Top Above Saronic Gulf har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Villak On A Hill Top Above Saronic Gulf?

    Populære attraktioner i nærheden af Villak On A Hill Top Above Saronic Gulf inkluderer Athens Internationalle Lufthavn Eleftherios Venizelos, Akropolis, Traditional Settlment of Plaka, Monastiraki, Syntagma Square, Port of Piraeus, Acropolis Museum, Omonia.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Villak On A Hill Top Above Saronic Gulf?

    Afbestillingspolitikken for Villak On A Hill Top Above Saronic Gulf varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.