Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Waterfront Cottage ~ The Shores At Darnley Cottages (Kensington, Canada)

Hele huset/lejligheden Waterfront Cottage ~ The Shores At Darnley Cottages (Kensington, Canada)

Om Waterfront Cottage ~ The Shores At Darnley Cottages

Waterfront Cottage ~ The Shores at Darnley Cottages (1 af 3) Star Waterfront Cottage i Darnley, PEIFor anmeldelser henvises til vores andre fortegnelser på The Shores at Darnley Cottage. Vi har kun for nylig nødt til at annoncere denne hytte individuelt, derfor ikke har nogen anmeldelser.Lad din bekymringer glide væk, når du går i gang med din ferie ved vores havnefront i Darnley, Prince Edward Island.Greg og LeeAnn uger bringer deres kærlighed til vandet, saltluften og rekreation sammen på dette fredelige sted i Annes Land på nordlige bred af P. E.I., Canada.Friluftskonceptet i dette smukt designede sommerhus fremkalder ideen om et kystnært sommerhus og giver et lyst og behageligt miljø, der er noget andet. Der er utrolige vandudsigt fra alle værelser i dette hjem. Uanset om du ligger i en behagelig queen-size seng eller krøllet op med en yndlingsbog, se ud af vinduet og forestil dig dig selv til søs.Et rummeligt soveværelse på begge niveauer suppleres med badeværelser med spabad ovenpå og et brusebad nedenunder. Derudover er der en dobbel hide-a-seng til ekstra medlemmer af dit besætning.Et moderne, veludstyret køkken (eller køkken) nedenunder har alle de faciliteter, du måske har brug for for at tilfredsstille voracious appetiter pisket op af hårde dage uden for spillet. Der er også en opvaskemaskine til at hjælpe med at rydde op efter måltiderne. Eller tilbringe aftenen på wrap around fiesta dæk ser en fantastisk solnedgang og barbecuing dagens friske fangst.Fejlagtigt vejr er aldrig et problem i sommerhuset, da lyse solstrålende farver giver plads til rummet. Fjernsyn, videoer og videobåndoptager passerer tiden, og et gratis langdistance-telefonkort giver dig mulighed for at indhente venner hjemme, der savnede båden denne ferie.For eventyrlystne søfarende, tag din kano, kajak eller windsurfer og lancere den fra båden glide på stedet. En varm udendørs bruser venter på din tilbagevenden! Smukke strande, røde veje cykelstier, en dagligvarebutik og mange andre lokale attraktioner er et stenkast væk.Dette er sommerhus 1 eller 3 identiske hytter på tilstødende havnefronten. For anmeldelser og mere info, se The Shores på Darnley Cottage (RED) på Home Away. Vi har lejet i over 15 år og har tonsvis af positive anmeldelser for vores rene, lyse, ved vandet egenskaber!

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Kasino
  4. Spacenter
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Fjernsyn
  4. Elkedel
Hotellets egenskaber
  1. Kun for voksne

Ofte stillede spørgsmål om Waterfront Cottage ~ The Shores At Darnley Cottages

  • Er der et poolområde på Waterfront Cottage ~ The Shores At Darnley Cottages?

    Nej, Waterfront Cottage ~ The Shores At Darnley Cottages har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Waterfront Cottage ~ The Shores At Darnley Cottages?

    Nej, Waterfront Cottage ~ The Shores At Darnley Cottages tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Waterfront Cottage ~ The Shores At Darnley Cottages?

    Ja, Waterfront Cottage ~ The Shores At Darnley Cottages har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Waterfront Cottage ~ The Shores At Darnley Cottages?

    Populære attraktioner i nærheden af Waterfront Cottage ~ The Shores At Darnley Cottages inkluderer Summerside Airport, Green Gables.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Waterfront Cottage ~ The Shores At Darnley Cottages?

    Afbestillingspolitikken for Waterfront Cottage ~ The Shores At Darnley Cottages varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.