Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Waterfront Cottage With Sweeping Views Of Mt. Hope Bay And Sakonnet River (Middletown, USA)

Hele huset/lejligheden Waterfront Cottage With Sweeping Views Of Mt. Hope Bay And Sakonnet River (Middletown, USA)

Om Waterfront Cottage With Sweeping Views Of Mt. Hope Bay And Sakonnet River

Waterfront Cottage med en vidunderlig udsigt over Mt. Hope Bay og Sakonnet River First Light er ved hovedet af Sakonnet-floden og løber sydpå til Marthas Vineyard-lyd. Sollys, der reflekteres ud af havet, oversvømmer det rummelige opholdsområde, der krusninger på vægge og loft. Sejlads fra vores gæstfortøjning til Sachuest Point og et besøg i Norman Bird Sanctuary, inden det går videre sydpå til Øerne, er hurtigt med en god brise. Vores fortøjning kan rumme op til et 20'-fartøj. First Light pakker meget i en lille pakke. De vigtigste opholdsstue på anden sal fører ud til et stort trædæk, som er 11 'over højvande mærket. Gør det til et dejligt udsigtspunkt for at se den eneste trafik, du er nødt til at beskæftige dig med, bådtrafik. Komfortabelt, indbydende og afslappet er temaet i hele hjemmet. Ligesom urværk, hver dag omkring kl. 22.00, starter Narragansett-brisen ud af Sydøst. Vinduerne i kabinettet er skruet ud og placeret lige på det rigtige sted, de er gode til at fange en kølig brise til at strømme gennem hele huset. Hold ting køligt om aftenen. Hvert værelse har en loftventilator, og der er også bærbare. Vi vil hellere nyde lyden af det udendørs end at få en ac. Hvis du leder efter et feriehus, der er terapeutisk, afslappende og fredeligt, er dette stedet, der tager dig der. Hvis du leder efter et feriehus, der kan forbinde dig igen med naturen, jorden og havet, bare gå gennem hoveddøren, og du ved, at du er ankommet. Jeg har boet her i seks år, og hver dag maler Moder Natur et billede smukkere end sidst. Jeg håber, at du får at udforske og nyde dette specielle naturlige levested. Blå hegre hyppigt en lille tidevandsdam ved lavvande, kun få meter fra dækket. Narragansett Bay and Mt. Hope Bays vandkvalitet forbedres hvert år. Vi svømmer sikkert og sikkert bag huset. Det er fantastisk med vand sandles. Tag dine dækrør, anker og skab en lille familie floatilla. Tidevandet stiger til vores lille bådrampe fra græsplænen, som kan rumme små vandfartøjer. Lavvande udsætter 100 meter fra flodens bjergkystlinje. Sandaler eller vandsko anbefales til en mere underholdende oplevelse, og vestsiden af vores halvø har en sandbund for en romantisk gåtur i solnedgang. Tre soveværelser på tredje sal med øst- og vestdæk for en fantastisk udsigt over solopgang på Sakonnet-floden eller solnedgang på Mt. Hope Bay. Der er også en dobbeltseng, der kan sættes op i soveværelset for at rumme en. Fantastisk udsigt over tre broer, og hvis du ser lige op om natten, Mælkevejen. Gården er stor nok til frisbee og græsplæne dart. Dine børn kan nyde yards swingset, og en komplet legeplads ligger en kort gåtur væk. Inde i familie sjov med masser af bræt og bordspil. Scrabble, flere forskellige Trivia Pursuits, Jenga, Domino's, kort, Parcheesi

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Kasino
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Badeværelse med bruser
  4. Fjernsyn
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering

Ofte stillede spørgsmål om Waterfront Cottage With Sweeping Views Of Mt. Hope Bay And Sakonnet River

  • Er der et poolområde på Waterfront Cottage With Sweeping Views Of Mt. Hope Bay And Sakonnet River?

    Nej, Waterfront Cottage With Sweeping Views Of Mt. Hope Bay And Sakonnet River har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Waterfront Cottage With Sweeping Views Of Mt. Hope Bay And Sakonnet River?

    Nej, Waterfront Cottage With Sweeping Views Of Mt. Hope Bay And Sakonnet River tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Waterfront Cottage With Sweeping Views Of Mt. Hope Bay And Sakonnet River?

    Ja, Waterfront Cottage With Sweeping Views Of Mt. Hope Bay And Sakonnet River har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Waterfront Cottage With Sweeping Views Of Mt. Hope Bay And Sakonnet River?

    Populære attraktioner i nærheden af Waterfront Cottage With Sweeping Views Of Mt. Hope Bay And Sakonnet River inkluderer Wrentham Village Premium Outlets, Gillette Stadium, Battleship Cove, Newport State Airport (Rhode Island), T. F. Green Airport, Cliff Walk, Newport Harbor, New Bedford Regional Airport.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Waterfront Cottage With Sweeping Views Of Mt. Hope Bay And Sakonnet River?

    Afbestillingspolitikken for Waterfront Cottage With Sweeping Views Of Mt. Hope Bay And Sakonnet River varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.