Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden White Seagull Sale Spectacular Ocean View Pool-Just For 2 (Cruz Bay, Jomfruøerne)

Hele huset/lejligheden White Seagull Sale Spectacular Ocean View Pool-Just For 2 (Cruz Bay, Jomfruøerne)

Om White Seagull Sale Spectacular Ocean View Pool-Just For 2

Tropisk orkidé SALG Bare til 2- spektakulær havudsigt - I Great Cruz Bay Velkommen til Villa Tropical Orchid, en fredfyldt flugt perfekt til et par eller en enkelt rejsende. Denne udsøgte villa i øverste etage, hvælvede lofter er et soveværelse / et badeværelse med bruser. Soveværelset er udstyret med en hånd-udskåret mahogni, dronning, himmelseng, med forfængelighed vask, siddeplads og direkte adgang til verandaen. Opholdsområdet tilbyder et behageligt opholdsområde og fuldt udstyret køkken med opvaskemaskine. Om ønsket er der aircondition. Imidlertid tilbyder handelsvindene en luftig, kølig brise, hvis du foretrækker ikke at bruge klimaanlægget.Villa Tropical Orchid har en veranda med udsigt over bakkerne med spektakulær havudsigt mod syd mod Saint Croix, øerne Franskmandshætte og Lille St James. Derudover er der en privat gårdhave med en grill, der ligger uden for køkkenet.Jeg har sørget for dig: Strandhåndklæder, Strandstole, køler, hårtørrer, strygejern og strygebræt. Efter en dag på stranden og udforskning af øen kan du læne dig tilbage, få et glas vin og indånde seværdighederne i havet fra din private gårdhave.Denne villa er kun til to voksne, ikke passende til børn. Dette er en ikke-ryger facilitet. Vi ligger kun 1. 2 miles fra byen Cruz Bay og ca. 3 minutter til North Shore strande. For dem, der lejer en bil, er der privat parkering uden for gaden for dig.Saint John er kendt for jeeps med firehjulstræk. Sjovt at køre op og ned ad veje omkring kurver i langsomme hastigheder fra 20 til 30 miles i timen. Hvis du foretrækker en standard lejebil, er vejene til Studio nye og lette at køre.Når du rejser med taxa, er taxaer klar ved færgehavnen for at tage dig op ad bakken til din Villa. Det er nemt at rejse med taxa en gang på øen, ingen grund til at leje en bil. Telefonnummer til taxachauffører er placeret i dit studie. Smukke strande er let tilgængelige og få minutter fra din villa.De nærmeste strande og spisesteder ved havet ligger en kort køretur ned ad bakken til Great Cruz Bay og Westin Resort.Chokoladehul mindre end 0,5 kmHawksnest Beach ligger 3 kmBryllupsrejse strand ligger 7 kmTrunk Bay er 4 kmCinnamon Bay ligger 4 kmNøgleord: Ferievilla, villa, Fantastisk beliggenhed, tæt på STRANDER, ECO CONSERVE USVI, bryllup, babymoon, bryllupsrejse, ferie, Caribien, St. John, Great Cruz Bay, Nationalpark, et soveværelse,, USA, Jomfru, overnatning i Caribien, Caribiske hjem, leje hjem, ocean, Jomfruø, Jomfruøer, St John logi, St. John huslejer, St. John villa huslejer

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Udendørs pool
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Kasino
Velvære / spa
  1. Massage
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Badeværelse med badekar (ved forespørgsel)
  4. Fjernsyn
Hotellets egenskaber
  1. Kun for voksne

Ofte stillede spørgsmål om White Seagull Sale Spectacular Ocean View Pool-Just For 2

  • Er der et poolområde på White Seagull Sale Spectacular Ocean View Pool-Just For 2?

    Ja, White Seagull Sale Spectacular Ocean View Pool-Just For 2 har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på White Seagull Sale Spectacular Ocean View Pool-Just For 2?

    Nej, White Seagull Sale Spectacular Ocean View Pool-Just For 2 tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på White Seagull Sale Spectacular Ocean View Pool-Just For 2?

    Ja, White Seagull Sale Spectacular Ocean View Pool-Just For 2 har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på White Seagull Sale Spectacular Ocean View Pool-Just For 2?

    Populære attraktioner i nærheden af White Seagull Sale Spectacular Ocean View Pool-Just For 2 inkluderer Trunk Bay, Cyril E. King Airport, Emerald Beach, Virgin Islands National Park, Sapphire Beach, St Thomas Island Tour and Shopping, St John Island Tour, Road Town Airport.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for White Seagull Sale Spectacular Ocean View Pool-Just For 2?

    Afbestillingspolitikken for White Seagull Sale Spectacular Ocean View Pool-Just For 2 varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.