Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Winter Offer Dec To Apr4 Weeks - 650 Wifi, Utilities Incl (Puerto de Mazarrón, Spanien)

Hele huset/lejligheden Winter Offer Dec To Apr4 Weeks - 650 Wifi, Utilities Incl (Puerto de Mazarrón, Spanien)

Om Winter Offer Dec To Apr4 Weeks - 650 Wifi, Utilities Incl

VINTERTILBUD nov til 4 uger - 700 € Wifi ,, forsyningsselskaber inkl Lejligheden ligger på tredje sal og har elevator, den har også underjordisk parkering efter behov, hvilket kan være nødvendigt i den varme sommersæson.Lejligheden er meget veludstyret, der er masser af lagerplads, vi leverer også strygejern, strygebræt og hårtørrer.Sengetøj og håndklæder leveres, men ikke badehåndklæder. Gratis wifiRejseseng kan lejes til 15 € pr. UgeKøkkenet er fuldt udstyret, hvis du skulle vælge at spise i. Der er en spiseplads, også på balkonen, der har havudsigt, er et bord med 4 stole.Costa Calida (varm kyst) har sit helt eget mikroklima. Der er omkring 320 solskinsdage om året, med temperaturer i gennemsnit 32 grader om sommeren og 18 grader om vinteren, havtemperaturen falder sjældent under 18 grader C.Kystlinjen på Costa Calida består af små indløb, bugter og smukke uspolerede strande med bjergbaggrund. Denne del af Spanien er stort set uopdaget og er uberørt af kommercialisme, ingen pakkeferiehoteller, men meget populær blandt de spanske feriegæster, der strømmer hit om sommeren.Cartagena ligger 30 minutter, og Murcia City ligger 50 minutter væk og kan nås med bil eller offentlig transport. Cartagena er en eldgammel historisk by med mange turistattraktioner, herunder åben bus, en bådtur til havnen og mange historiske steder. Murcia er fremragende fra shopping med sine designerbutikker og eksklusive stormagasiner. Der er mange pladser omgivet af traditionelle tapasbarer.Puerto de Mazarron har en fantastisk havn og ny marina med mange dykkerskoler og andre vandaktiviteter. Der er en palme foret promenade med masser af barer og restauranter og butikker.Der er mange blå flagstrande, hvor du kan svømme, snorkle, windsurfe eller bare sole dig.I nærheden ligger Bolnuevo, der har en stor sandstrand og mærkelig stor svamp som udskæringer ud af sandsten. I november er Bolnuevo vært for den berømte Sardine Festival. Et besøg værd.Ca. 40 min. Kørsel ligger Parque Natural de Sierra Espuna, et must for vandrere og klatrere, med 250 kvadratmeter uberørt højland og stier, der vil du se vildsvin og geder strejfe rundt.For disse golfspillere er Camposol Golf 15 min. Kørsel, hvis du har lyst til en runde der, kan du leje klubber osv. Hvis du vil gå lidt længere, er der mange klubber, herunder Condado de Alamo, Hacienda Del Alamo, Desert Springs og selvfølgelig den berømte La Manga-bane.Billige flyrejser er tilgængelige fra Ryanair og Easyjet, dette er to af mange flyselskaber, der flyver til Mucia (San Javier), som er 45 min. Kørsel eller Alicante og Almeria 1 time og 15 minutter.Der er mange biludlejningsfirmaer fra disse lufthavne. Vi kan også arrangere en afhentning om nødvendigt.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser(Utilgængelig)

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Elevator
  2. Parkering
  3. Vaskemaskine
  4. Gratis wi-fi
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Badeværelse med bruser
  3. Strygebræt
  4. Fjernsyn
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering

Ofte stillede spørgsmål om Winter Offer Dec To Apr4 Weeks - 650 Wifi, Utilities Incl

  • Er der et poolområde på Winter Offer Dec To Apr4 Weeks - 650 Wifi, Utilities Incl?

    Nej, Winter Offer Dec To Apr4 Weeks - 650 Wifi, Utilities Incl har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Winter Offer Dec To Apr4 Weeks - 650 Wifi, Utilities Incl?

    Nej, Winter Offer Dec To Apr4 Weeks - 650 Wifi, Utilities Incl tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Winter Offer Dec To Apr4 Weeks - 650 Wifi, Utilities Incl?

    Ja, Winter Offer Dec To Apr4 Weeks - 650 Wifi, Utilities Incl har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Winter Offer Dec To Apr4 Weeks - 650 Wifi, Utilities Incl?

    Populære attraktioner i nærheden af Winter Offer Dec To Apr4 Weeks - 650 Wifi, Utilities Incl inkluderer Mar Menor, San Juan de los Terreros, El Portús, Puerto de Cartagena, Calabardina, del Puerto de Mazarrón, Bolnuevo, Isla Plana.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Winter Offer Dec To Apr4 Weeks - 650 Wifi, Utilities Incl?

    Afbestillingspolitikken for Winter Offer Dec To Apr4 Weeks - 650 Wifi, Utilities Incl varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.