Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Wonderful Waterfront Family Home In Powell River Outstanding Views! (Powell River, Canada)

Hele huset/lejligheden Wonderful Waterfront Family Home In Powell River Outstanding Views! (Powell River, Canada)

Om Wonderful Waterfront Family Home In Powell River Outstanding Views!

Vidunderligt familiehus ved vandet i Powell River ~ Enestående udsigt! Bare få minutter syd for Powell Rivers centrum. Vores hjem er en perfekt pasform til familier, der ønsker en rummelig, behagelig, fredelig, hjemme væk fra hjemmet, mens vi udforsker Powell Rivers smukke strande, vandre- og cykelstier. Fra vores bekvemt beliggende hjem kan du finde dig selv fiskeri, dykning eller engagere sig i et vilkårligt antal uendelige eventyr, der er tilgængelige for dig her på Sunshine Coast. Under dit ophold på vores hjem bor du på to etager boligareal i vores fire soveværelser 2. 5 badeværelser hus. Find dig selv i at falde i søvn til de springende bølger uden for vinduet i din master suite på øverste etage. Dette værelse har en infrarød sauna, walk-in-skab, der er knyttet til en-suite, der indeholder brusebad af glas og fliser og et separat soaker-badekar, begge med en vidunderlig udsigt over Salish Sea.To andre soveværelser er på denne etage sammen med et andet komplet bad. I stueetagen finder du et separat hul. Et åbent koncept-opholdsrum har en hyggelig stue, komfortable siddepladser, fladskærms-tv, en pelletsovn og en ekstraordinær udsigt fra vinduer til væg til væg. Gennem ekstra store brugerdefinerede terrassedøre finder du det store havdæk. Spisestuen er omgivet af havudsigt og er indrettet med et bord til seks. Spisestuen er placeret lige ved det fuldt udstyrede køkken, der inkluderer en ø med ekstra siddepladser.Lige forbi spisepladsen finder du et fjerde soveværelse med eget dæk. Dette er en rolig og stor plads til tidlig morgenkaffe, når solen står op. Stueetagen inkluderer vaskerum og et halvt bad.Skridt væk fra stranden, vil du være i stand til at udforske vandkanten i løbet af dagen, og når det er sikkert, er en pejs på stranden om aftenen et must. Og hvilket havnefront hjem har ikke to kajakker til dig at bruge under dit ophold?Vi er et kæledyr venligt hjem og vil være åben for din familie hund tilladt til dit besøg, et ekstra depositum og gebyr vil være påkrævet, og en specifik diskussion om dit kæledyr vil være nødvendigt. Bemærk venligst, at vores gård ikke er indhegnet. Vores dæk har porte og kan være en sikker mulighed. Det er meget vigtigt for os at nævne, at vi har et septisk og vandbrøndsystem. Det er vigtigt at ikke lægge noget på toiletterne andet end toiletpapir. Det er også vigtigt at bemærke, at ingen olier eller andre væsker går ned i dræn.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Spacenter
Velvære / spa
  1. Sauna
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Pejs
  3. Opvaskemaskine
  4. Fjernsyn

Ofte stillede spørgsmål om Wonderful Waterfront Family Home In Powell River Outstanding Views!

  • Er der et poolområde på Wonderful Waterfront Family Home In Powell River Outstanding Views!?

    Nej, Wonderful Waterfront Family Home In Powell River Outstanding Views! har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Wonderful Waterfront Family Home In Powell River Outstanding Views!?

    Ja, Wonderful Waterfront Family Home In Powell River Outstanding Views! har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Wonderful Waterfront Family Home In Powell River Outstanding Views!?

    Ja, Wonderful Waterfront Family Home In Powell River Outstanding Views! har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Wonderful Waterfront Family Home In Powell River Outstanding Views!?

    Populære attraktioner i nærheden af Wonderful Waterfront Family Home In Powell River Outstanding Views! inkluderer Powell River Airport, CFB Comox, Pender Harbour Seaplane Base Airport, Courtenay Airpark, Desolation Sound Airport, Cortes Island Aerodrome, Refuge Cove Seaplane Base Airport, Qualicum Beach Airport.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Wonderful Waterfront Family Home In Powell River Outstanding Views!?

    Afbestillingspolitikken for Wonderful Waterfront Family Home In Powell River Outstanding Views! varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.