Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Zion Park/grand Canyon Retreat At Stuart Farm (Colorado City, USA)

Hele huset/lejligheden Zion Park/grand Canyon Retreat At Stuart Farm (Colorado City, USA)

Om Zion Park/grand Canyon Retreat At Stuart Farm

Zion Park / Grand Canyon Retreat på Stuart Farm Stuart Farm er en tre hektar stor gård med et nyrenoveret fem soveværelse, 1800 kvadratmeter bondegård i Cane Beds, Arizona. Hvis du vil komme væk fra det hele og komme ud til civilisationens kant, er dette stedet. Beliggende i et af de sidste store vildmarksområder i Nord Arizona, ligger det meget tæt på Arizona / Utah grænsen; mellem Zion National Park og North Rim i Grand Canyon. Dette er kvægland og en del af den berømte Arizona Strip. Det har længe været et cattleman paradis med store strækninger af græsklædte eng i dalene og det høje Kaibab-plateau som sommerfoder. Mange familier med kvægrancher har været her i generationer og er de resterende pionerer, der rejste ud i vogntog for at bosætte sig for næsten 200 år siden. Før vest blev afgjort, var ejendommen hjemsted for den anasazi indiske stamme. Der er blevet fortalt mange legender om Anasazi og hvad der blev af dem. Vores kvarter ligger ved foden af ​​Lyon punkt i Cane Beds dalen, og vi ved, at det engang var hjemme for mere end 10.000 Anasazi indianere. Hvis du vandrer rundt om ejendommen, kan du finde pilehoveder, gamle stykker af brudt keramik og se petroglyffer udskåret på de nærliggende omgivende klipper og huler, hvor stammen engang boede. Gården er hjemsted for meget dyreliv, herunder hjorte, coyoter, jackrabbits og en besætning med store hornfår, der kan ses på nordkanten fra tid til anden. Selvfølgelig er de sorte angus køer i østområdet og kommer som regel til hegnet for at sige hej på solnedgangen.Gården byder på en fantastisk udsigt over bjergene på røde klipper, spektakulære solnedgange, men de fleste strålende af alle ville helt sikkert være nattehimmelens syn. Vi er placeret ved siden af ​​en meget sjælden 'International Dark Sky Region', som er specielt beskyttet for sin fremtrædende kvalitet af stjerneklar nætter, fantastisk udsigt over den mælkefulde måde og naturlige natlige omgivelser. Disse områder er yderst sjældne, da lysvask fra byer og byer udtørrer evnen til at se nattehimlen med det blotte øje. Disse regioner eksisterer kun nu på et par fjerntliggende steder i den vestlige del af Amerika, og forskere fortæller os, at inden for mindre end ti år er vores område kun et af to steder tilbage i USA, hvor mørke himmel stadig eksisterer. Dette er noget, du skal sætte på din bucket liste, og hvis du er en astronomi entusiast, tag dit teleskop og dykke ind.Moder Natur har givet os en overflod af gaver, og vi håber, at du kan finde vej her og nyde dem alle.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Spacenter
For børn
  1. Børne- og babysenge
  2. Legeplads
Velvære / spa
  1. Massage
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Pejs
  3. Opvaskemaskine
  4. Badeværelse med badekar (ved forespørgsel)

Ofte stillede spørgsmål om Zion Park/grand Canyon Retreat At Stuart Farm

  • Er der et poolområde på Zion Park/grand Canyon Retreat At Stuart Farm?

    Nej, Zion Park/grand Canyon Retreat At Stuart Farm har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Zion Park/grand Canyon Retreat At Stuart Farm?

    Nej, Zion Park/grand Canyon Retreat At Stuart Farm tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Zion Park/grand Canyon Retreat At Stuart Farm?

    Ja, Zion Park/grand Canyon Retreat At Stuart Farm har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Zion Park/grand Canyon Retreat At Stuart Farm?

    Populære attraktioner i nærheden af Zion Park/grand Canyon Retreat At Stuart Farm inkluderer Zion National Park, Grafton Ghost Town, Coral Pink Sand Dunes State Park, Kanab Municipal Airport, Sand Hollow State Park, St. George Municipal Airport.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Zion Park/grand Canyon Retreat At Stuart Farm?

    Afbestillingspolitikken for Zion Park/grand Canyon Retreat At Stuart Farm varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.