Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Zwischen Dresden Und Nationalpark Sächsischer Schweiz (Stolpen, Tyskland)

Hele huset/lejligheden Zwischen Dresden Und Nationalpark Sächsischer Schweiz (Stolpen, Tyskland)

Om Zwischen Dresden Und Nationalpark Sächsischer Schweiz

Mellem Dresden og Saxon Schweiz Nationalpark Da vores ejendom er meget stor, er der masser af plads til børn at lege. Den hyggelige siddeplads og grillplads kan også bruges. Vi har også friske grøntsager fra haven og honning fra vores egen biavl.Udflugter i området inkluderer Stolpen Slot, Saxon Switzerland National Park, Dresden, Bautzen, Königstein fæstning, Weesenstein Castle, Pillnitz Castle, Großsedlitz Baroque Garden, Rammenau Baroque Castle, Kleinwelka Saurier Park, Upper Lusatian Mountains, Zittau Mountains, Lusatian Pond Landscape og meget mere. Yderligere information på anmodning. Vi vil også sende dig detaljerede retninger til vores hus på anmodning. Vi ser frem til at se dig!Roch-familienHåndværkerhus i byen: insider tip i udkanten af Dresden, Sachs Schweiz og Upper Lusatia: verden af kunst og håndværk - 'Kunsthandwerkerhaus Langenwolmsdorf'. Der er faste udstillinger og salg, showworkshop og kreativt center, julehus, springhus, skattekiste, kunsthåndværk, legetøjsbutik, blomsterhandler, legeplads og zoologisk have, oplev gastronomi i tre etager med øl og ishave på to tre-sidede gårdspladser. Håndværkerhuset er en daglig destination for mange turister! I Langenwolmsdorf kaldes det populært 'Las Vegas von Langenwolmsdorf' på grund af de mange lys, der er særlig attraktive under advent og jul.Vandland i Neustadt / Sa .: 'Mariba' - Fritids- og fitnesspark Neustadt / Sa. (9 km væk): er sandsynligvis den smukkeste, men også den største vandland i East Saxony. En caribisk fornøjelse med ... Caribisk gastronomi, gigantisk rutsjebane, bølgebad, boblebad, vandfald, vandsvamp, strømningskanal, børns verden. 'Sundt & livligt' med ... Tømmerhytte sauna, panoramaudsigt sauna, romersk dampbad, mental sauna, lavtemperatur sauna, varmekabine. 'Fritid & sjov' med tennisbane med tre baner, squashanlæg med tre retter, fitnessstudio, aerobic, solarium, skønhed og wellness-område. Der er også et kulturcenter i Neustadt, Neustadthalle. Mange kulturelle begivenheder finder sted her hvert år.Slottsbyen Stolpen og Sachsen Schweiz: Ud over den dybeste basaltborede springvand i verden giver slottet et indblik i skæbnen for grevinde Cosel, den mest berømte elskerinde af Augustus den Stærk, der var blevet eksileret her i 49 år. Rester af bymuren og buen ved en byport fra den 18. århundrede Århundrede er vidner fra tidligere tider. De snoede gader, der løber gennem denne by, byder på en flair af gammel romantik og gør Stolpen især værd at se. Den saksiske Schweiz Nationalpark tilbyder vandre- og klatringentusiaster mange muligheder og en betagende udsigt. Men selv dem, der ikke ønsker at gå på lange vandreture og klatreture, vil blive fascineret af landskabets skønhed og få særlige indtryk hjem.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering(Utilgængelig)
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Gratis wi-fi
  4. Hele huset/lejligheden
Værelsesfaciliteter
  1. Fjernsyn
  2. Køkken
  3. Kaffemaskine
  4. Udendørsgrill
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering

Ofte stillede spørgsmål om Zwischen Dresden Und Nationalpark Sächsischer Schweiz

  • Er der et poolområde på Zwischen Dresden Und Nationalpark Sächsischer Schweiz?

    Nej, Zwischen Dresden Und Nationalpark Sächsischer Schweiz har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Zwischen Dresden Und Nationalpark Sächsischer Schweiz?

    Nej, Zwischen Dresden Und Nationalpark Sächsischer Schweiz tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Zwischen Dresden Und Nationalpark Sächsischer Schweiz?

    Ja, Zwischen Dresden Und Nationalpark Sächsischer Schweiz har Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Zwischen Dresden Und Nationalpark Sächsischer Schweiz?

    Populære attraktioner i nærheden af Zwischen Dresden Und Nationalpark Sächsischer Schweiz inkluderer Dresden Lufthavn, Dresden Hovedbanegård, Schmilka, Nationalpark Sächsische Schweiz, Frauenkirche Cathedral, Altmarkt Galerie, Bahnhof Dresden-Neustadt, Innere Altstadt.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Zwischen Dresden Und Nationalpark Sächsischer Schweiz?

    Afbestillingspolitikken for Zwischen Dresden Und Nationalpark Sächsischer Schweiz varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.