Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hotel 1-bedroom Executive Suite De Maisonneuve West (Montreal, Canada)

Hotel 1-bedroom Executive Suite De Maisonneuve West (Montreal, Canada)

Om 1-bedroom Executive Suite De Maisonneuve West

Executive-suite med 1 soveværelse De Maisonneuve West ## THE LIVING SPACE ##Uanset om det er forretning eller fornøjelse, har hver enhed været omhyggeligt designet til at tilbyde det bedste i møbleret indkvartering, herunder et indbydende område med 40 'Smart TV, et personlig klimaanlæg og et fuldt udstyret køkken komplet med 4 personer central spise øen. Nyd optimal ro og komfort i soveværelset takket være mørklægningsgardiner, et v��gmonteret Smart-tv og en premium king-size memory foammadras, mens et designer badeværelse har en Zen forfængelighed og et slankt, walk-in glasregnbad. Tilføj til det ubegrænsede højhastigheds Wi-Fi internet, høj kvalitet sengetøj, skjult vaskemaskine / tørretumbler, Nespresso kaffemaskine, komplementære Netflix abonnement og Simplissimmos yderst konkurrencedygtige og omfattende gæsteservice, og det er nemt at se, hvorfor Pierce Hotel er mere end blot et sted at bo for natten.Bemærk venligst at du får den samme enhed med hensyn til størrelse møbler og layout, men møblernes farve kan være anderledes.##BYGNINGEN##For altid på mission for at levere de mest fremragende gæstoplevelser besluttede Simplissimmo at genoprette og renovere hele etager i en næsten halvtreds år gammel bygning for at skabe sit nyeste mesterværk: det unikke og ekspansive Pierce Hotel. Udvalgt til sin ideelle beliggenhed og fuldt tilpasset for at opfylde Simplissimmo-standarden, har gæster, der bor på Pierce, fordelene ved let selvindtjekning ved hjælp af koder og et elektronisk tastatur, en dagligvarebutik til underholdningsforretninger til alle sidste øjebliks behov og prisbillig nærliggende parkering for dem med bil.##NABOLAGET##Beliggende i centrum af alle handlinger og omgivet af alle de store tjenester, opholder sig på Pierce Hotel virkelig Montreal lige uden for døren. En ægte vandrersparadis, denne adresse giver direkte adgang til både den prestigefyldte Golden Square Mile og den travle downtown kerne med mange caféer, elegante restauranter og shopping muligheder af enhver art bogstaveligt talt rundt om hvert hjørne. Den nærliggende metrostation Guy-Concordia forbinder dig med byens mest spændende attraktioner inden for få minutter, og den altid livlige halvmåne gade og dens berygtede natteliv ligger kun få skridt væk. Hvorfor være en turist, når du kan leve som en lokal med Simplissimmo!## Inden for 5 minutters gang til: ##Sainte-Catherine StreetConcordia UniversityKampai GardenMontreal Museum of Fine ArtsMandysPharmaprixCafé MyriadeSir Winston Churchill PubOg mere!

Populære faciliteter

  • Wi-fi i lobbyen(Utilgængelig)
  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Spa(Utilgængelig)
  • Parkering(Utilgængelig)
  • Kæledyr tilladt(Utilgængelig)
  • Aircondition
  • Restaurant(Utilgængelig)
  • Hotelbar(Utilgængelig)
  • Motionscenter(Utilgængelig)

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Elevator
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Vaskemaskine
  4. Gratis wi-fi
Værelsesfaciliteter
  1. Centralvarme
  2. Aircondition
  3. Kabel-TV
  4. Køkken
Hotellets egenskaber
  1. Kun for voksne

Kontaktinformation

1650 Boulevard de Maisonneuve Ouest , H3H 2P3 , Montreal , Canada

Ofte stillede spørgsmål om 1-bedroom Executive Suite De Maisonneuve West

  • Er der et poolområde på 1-bedroom Executive Suite De Maisonneuve West?

    Nej, 1-bedroom Executive Suite De Maisonneuve West har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på 1-bedroom Executive Suite De Maisonneuve West?

    Nej, 1-bedroom Executive Suite De Maisonneuve West tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på 1-bedroom Executive Suite De Maisonneuve West?

    Nej, 1-bedroom Executive Suite De Maisonneuve West tilbyder ikke parkering.

  • Hvor ligger 1-bedroom Executive Suite De Maisonneuve West?

    1-bedroom Executive Suite De Maisonneuve West ligger på 1650 Boulevard de Maisonneuve Ouest, H3H 2P3, Montreal i Canada.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på 1-bedroom Executive Suite De Maisonneuve West?

    Populære attraktioner i nærheden af 1-bedroom Executive Suite De Maisonneuve West inkluderer International Airport Montreal, Central Station, Le Vieux Montréal, Vieux-Port, Cathedrale Marie-Reine-du-Monde, McGill University, Notre-Dame Basilica, Casino de Montréal.