Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hotel A Symphony Of Sun & Sea - Special Offer - Pay For 2 Nights, Stay For 3 (Mornington, Australien)

Hotel A Symphony Of Sun & Sea - Special Offer - Pay For 2 Nights, Stay For 3 (Mornington, Australien)

Om A Symphony Of Sun & Sea - Special Offer - Pay For 2 Nights, Stay For 3

En symfoni af Sun & Sea - privat 4. 5 hektar med swimmingpool Når du kører gennem fjernbetjeningens frontport (beskyttet af en sikkerhedskode), er du i dit eget fristed, der tilbyder 4. 5 hektar privatliv og afslapning. Solopvarmet swimmingpool, trampolin, skateboard ramper og masser af plads. Eller i koldere måneder kan du nyde en åben pejs i spisepladsen og en coonaravarmer i en stue.Børnene vil blive grundigt underholdt med Springfree trampolin, cricket / fodbold / footy felt (komplet med footy mål), basketball / netbold halv domstol, skateboard ramper og masser af plads til at løbe rundt og udforske. Du kan slappe af ved solopvarmet swimmingpool (12 m lang), som tilbyder et skyggefuldt dæksareal eller solrigt græs område. En nem eftermiddag kan blive brugt i de hængende æg stole.Huset er åbent planlagt og har 2 opholdsstuer (begge med tv / dvd og Foxtel og et med en PlayStation3), begge har reverse cyklus opvarmning / aircondition enheder, som løber gennem huset. Der er en åben pejs i spisesalen, og en coonara varmer i en stue. Der er 4 soveværelser i huset, og en 5. soveværelse, der byder på yderligere beskyttelse af personlige oplysninger i self indeholdt bungalow. Vasketøjet har en vaskemaskine og tørretumbler. Det vigtigste Badeværelset har et stort badekar. Køkkenet har en kaffemaskine og opvaskemaskine, og huset er fuldt udstyret med WiFi. Bagsiden dæk har en anden opholdsstue samt udekøkken. Dette er virkelig 'en med partiet'.Hvis du vælger at forlade helligdommen, kan du gå 600 meter til Rye Back Beach, eller køre 6 km til Rye Front Beach og butikker. Der er en stor walking / cykel spor, der tager dig 2. 2 km til bagsiden strand stribe af butikker, eller videre direkte til fronten stranden. Sorrento er en 10 minutters kørsel og halvøen Hot Springs er 5 minutter væk.SOVEVÆRELSE KONFIGURATION - 5 SOVEVÆRELSER - SLEEPER 12 MENNESKERMaster bedroom - king bed, WIR, ensuite, vægmonteret TV, loft ventilator2. soveværelse - queensize-seng, BIR, loft ventilator3. soveværelse - dronning seng, BIR, loft ventilator4. soveværelse - 2 x enkelt køjer, BIR, loft ventilator5. soveværelse (bungalow) - queensize-seng, ensuite, tv, tekøkken, klimaanlæg / radiatorVi lejer kun til familier eller modne grupper. Ingen schoolies tilladt.Vi er kæledyr venlige. Ejendommen er ikke fuldt indhegnet på bagsiden, men der er en indhegnet sikker hund pen.Linned kan lejes mod et tillægsgebyr, pris på ansøgning (Bemærk venligst, at sengetøj er inkluderet for ophold på 7 nætter eller længere).

Populære faciliteter

  • Wi-fi i lobbyen(Utilgængelig)
  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Pool
  • Spa(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Kæledyr tilladt
  • Aircondition
  • Restaurant(Utilgængelig)
  • Hotelbar(Utilgængelig)
  • Motionscenter(Utilgængelig)

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Kæledyr tilladt
  4. Udendørs pool
For børn
  1. Børne- og babysenge
Værelsesfaciliteter
  1. Pejs
  2. Opvaskemaskine
  3. Fjernsyn
  4. Hårtørrer

Kontaktinformation

392B Sandy Road , 3941 , Mornington , Australien

Ofte stillede spørgsmål om A Symphony Of Sun & Sea - Special Offer - Pay For 2 Nights, Stay For 3

  • Er der et poolområde på A Symphony Of Sun & Sea - Special Offer - Pay For 2 Nights, Stay For 3?

    Ja, A Symphony Of Sun & Sea - Special Offer - Pay For 2 Nights, Stay For 3 har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på A Symphony Of Sun & Sea - Special Offer - Pay For 2 Nights, Stay For 3?

    Ja, A Symphony Of Sun & Sea - Special Offer - Pay For 2 Nights, Stay For 3 har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på A Symphony Of Sun & Sea - Special Offer - Pay For 2 Nights, Stay For 3?

    Ja, A Symphony Of Sun & Sea - Special Offer - Pay For 2 Nights, Stay For 3 har Parkering for gæster.

  • Hvor ligger A Symphony Of Sun & Sea - Special Offer - Pay For 2 Nights, Stay For 3?

    A Symphony Of Sun & Sea - Special Offer - Pay For 2 Nights, Stay For 3 ligger på 392B Sandy Road, 3941, Mornington i Australien.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på A Symphony Of Sun & Sea - Special Offer - Pay For 2 Nights, Stay For 3?

    Populære attraktioner i nærheden af A Symphony Of Sun & Sea - Special Offer - Pay For 2 Nights, Stay For 3 inkluderer Phillip Island Wildlife Park, Phillips Island Nature Parks, Bells Beach, Tootgarook, Rosebud Country Club, Arthurs Seat State Park, Mount Martha, Point Lonsdale Beach.