Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hotel Black Rock (St Austell, Storbritannien)

Hotel Black Rock (St Austell, Storbritannien)

Om Black Rock

Black Rock, ST. AUSTELL Denne konverterede stald ligger lige uden for St Austell og kan sove fire personer i to soveværelser.Black Rock er en ombygget lade beliggende på landet lige uden for St Austell, n��r det berygtede Eden Project, ikke langt fra strandene på sydkysten og alle de faciliteter, en by har at tilbyde, herunder der er to soveværelser begge med en- suiter, det ene med et badekar og bruser over og det andet med et brusebad. Den ene i stueetagen stue er åben plan med et moderne, ultrablankt køkken, spiseplads og opholdsområde. Der er en græsplænehave foran og bag samt et pyntet opholdsområde og bonus ved et delt boblebad (ejeren kan arrangere tidspunkter til eksklusiv brug en gang der), off road parkering for op til tre biler. Inden for gåafstand er Knightor Winery & Restaurant, og St Austell byder på fremragende alternativer til vådt vejr, herunder en biograf, bowling med ti ben og et indendørs børnenes eventyrcenter. Det berømte Eden-projekt er godt placeret til en varieret ferieoplevelse inden for gåafstand; Charlestown, berømt for sin samling af høje skibe, ligger 15 minutters kørsel derfraFaciliteter: Centralvarme. El-komfur med gaskomfur, mikroovn, køleskab / fryser, vaskeri på stedet, opvaskemaskine, tv med Freeview, DVD, iPod dock, Xbox, WiFi. Brændstof og strøm inkl. i leje. Sengelinned og håndklæder inkl. i leje. Barneseng og barnestol fås efter anmodning. Off road parkering til tre biler. Græsplænehave, pyntet område med møbler og boblebad til fælles brug (lørdag-torsdag). To velopdragne kæledyr er velkomne til £ 15 hver pr. Uge. Beklager, rygning forbudt. Strand 3 miles. Handle 2 miles. Pub 1. 5 miles.Region: Cornwalls besøgende fristes konstant tilbage til den smukke kystlinje, små fiskerlandsbyer, skjulte bugter og surfing i verdensklasse. Uanset årsagen har Cornwall længe cementeret sin plads som en af Storbritanniens fremste feriedestinationer.By: En dejlig og meget efterspurgt kystby med stenhytter og Regency-huse på sydkysten nær St. Austell. Berømt for sin samling af høje skibe, der kører på anker i havnen, skibbrudsmuseet, fremragende pubber og restauranter og let adgang til kyststien, er det den perfekte feriemål. Det er endda blevet brugt som filmplacering, mest kendt for at optræde i Poldark. Området er rigt på golfbaner med Carlyon Bay og Porthpean i nærheden.

Populære faciliteter

  • Wi-fi i lobbyen(Utilgængelig)
  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Spa(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Kæledyr tilladt
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Restaurant(Utilgængelig)
  • Hotelbar(Utilgængelig)
  • Motionscenter(Utilgængelig)

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Gratis wi-fi
Værelsesfaciliteter
  1. Opvaskemaskine
  2. Badeværelse med badekar (ved forespørgsel)
  3. Badeværelse med bruser
  4. Kabel-TV

Kontaktinformation

GRAY FARM TRETHURGY , PL26 8YD , St Austell , Storbritannien

Ofte stillede spørgsmål om Black Rock

  • Er der et poolområde på Black Rock?

    Nej, Black Rock har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Black Rock?

    Ja, Black Rock har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Black Rock?

    Ja, Black Rock har Parkering for gæster.

  • Hvor ligger Black Rock?

    Black Rock ligger på GRAY FARM TRETHURGY, PL26 8YD, St Austell i Storbritannien.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Black Rock?

    Populære attraktioner i nærheden af Black Rock inkluderer Newquay Cornwall Airport, The Eden Project, Lusty Glaze, Mawgan Porth, Fistral, Padstow Harbour, The Hoe park, White River.