Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hotel Charlie' S Place South West Rocks (South West Rocks, Australien)

Hotel Charlie' S Place South West Rocks (South West Rocks, Australien)

Om Charlie' S Place South West Rocks

Gillies Getaway ved South West Rocks Vi vil meget gerne byde dig velkommen til Gillies Getaway, et meget behageligt hjem kun en kort gåtur til stranden og restauranter. Gillies byder også din lodne ven velkommen til at komme væk på din familieferie.Gillies Getaway vil være dit hjem væk, mens du nyder smukke sydvestklipper og omgivelser. For din ekstra komfort har Gillies klimaanlæg med omvendt cyklus og den ekstra bonus fra WIFI.De tre soveværelser har alle loftsventilatorer til de varmere aftener. To af soveværelserne har tv, så alle kan se deres yndlingsprogrammer.Åben plan opholdsstue, spisestue og køkken. Opholdsområdet spildes ud på et solrigt dæk foran huset, et dejligt roligt sted at sidde og nyde en god bog.Loungen har air-conditioning klimaanlæg og loftsventilatorer, læne sig tilbage i den komfortable lounge og se dit yndlingsfodboldkamp på det store fladskærms-tv eller se en DVD fra det leverede udvalg.Et veludstyret køkken med gaskomfur og opvaskemaskine.Badeværelset har et brusebad og toilet, der er et andet toilet i vaskeriet.Et stort overdækket terrasse til siden af huset med en bar køleskab, grill og udemøbler.Efter en sjov dag tilbragt på stranden vaskes ud under det udendørs bruser.Fuldt indhegnet gårdsplads, nyd et spil baghaven-cricket med børnene og medbring din båd, da der er masser af plads.Under huset er der et opbevaringsrum til dit fiskeredskab.Bemærk, at der ikke leveres lagner og håndklæder, men de kan lejes mod et ekstra gebyr, bedes du kontakte vores kontor, og vi arrangerer dette for dig.Uanset om du elsker fiskeri, svømning, snorkling, surfing eller indtagelse af en smule historie på Trial Bay Gaol eller Smoky Cape Lighthouse, er dette et fantastisk sted at flygte og er det ideelle familiedrejse ved stranden perfekt til svømning året rundt.South West Rocks er populært som feriedestination for sine forskellige strande, herunder Horseshoe Bay, Main Beach, Little Bay, Gap Beach, North Smoky og Smoky Beach. Begyndere og erfarne surfere vil begge finde bølger der passer til dem eller tage en surf lektion med Trent Munro Surf Academy.Fish Rock Cave, 2 km til havs, er en af de bedste huledykker i landet, en 125 m-passage gennem centrum af en lille ø, med en fantastisk række marine liv, inklusive grå sygeplejerskehajer, skildpadder og plettede ørnestråler.Området har en rig arv beliggende på klipper højt over havet, Trial Bay Gaol blev bygget i 1880'erne for at huse fanger og derefter som en interneringslejr for tyskere og østrigere, der boede i Australien under 2. verdenskrig. Smoky Cape Lighthouse er en af de ældste og højeste fyrtårne i NSW.Vi ved, at du vil nyde dit besøg i South West Rocks og ser frem til at høre fra dig.

Populære faciliteter

  • Wi-fi i lobbyen(Utilgængelig)
  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Spa(Utilgængelig)
  • Parkering(Utilgængelig)
  • Kæledyr tilladt
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Restaurant(Utilgængelig)
  • Hotelbar(Utilgængelig)
  • Motionscenter(Utilgængelig)

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Kæledyr tilladt
  2. Ikke-rygerværelser
Værelsesfaciliteter
  1. Opvaskemaskine
  2. Badeværelse med bruser
  3. Fjernsyn
  4. Fladskærms-tv

Kontaktinformation

Bayview Street , South West Rocks , Australien
Telefon: +61-265666999

Ofte stillede spørgsmål om Charlie' S Place South West Rocks

  • Er der et poolområde på Charlie' S Place South West Rocks?

    Nej, Charlie' S Place South West Rocks har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Charlie' S Place South West Rocks?

    Ja, Charlie' S Place South West Rocks har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Charlie' S Place South West Rocks?

    Nej, Charlie' S Place South West Rocks tilbyder ikke parkering.

  • Hvor ligger Charlie' S Place South West Rocks?

    Charlie' S Place South West Rocks ligger på Bayview Street, , South West Rocks i Australien.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Charlie' S Place South West Rocks?

    Populære attraktioner i nærheden af Charlie' S Place South West Rocks inkluderer Hat Head National Park, Kempsey Airport.