Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hotel Cutest Cottage Near Beach! 127 Summers Old! Walk Everywhere! (Grand Haven, USA)

Hotel Cutest Cottage Near Beach! 127 Summers Old! Walk Everywhere! (Grand Haven, USA)

Om Cutest Cottage Near Beach! 127 Summers Old! Walk Everywhere!

Sødeste sommerhus i nærheden af stranden! 127 Summers Old! Gå overalt! RESUMÉ:Vores hytte kan lejes om sommeren i Grand Haven, Michigan. Gå til stranden, molen, centrum, Mulligan's Hollow, Duncan Woods, KFUM, byens skiløjpe, langrendsløjper - alt hvad du elsker ved Grand Haven er kun få skridt væk! Du kan ikke tro, hvor søde dette hjem er inde og ude! Familier har sommerlagt i dette sommerhus i over et århundrede! Bare $ 2.700-3.750 / uge for en af de sødeste hytter på strandområdet i hele Grand Haven! STEDET:Mens vi er lige i nærheden af stranden, kan du stadig gå overalt i byen inden for 20 minutter! Parker din bil og glem det. Sommerhuset sidder på bløffen lige over byen Grand Haven Beach og Grand Haven State Park! Peterson Ridge er en lille sti på platået mellem Edward Ave og bluffen over stranden. Der er INGEN biler på Peterson Ridge, så det er meget privat og børnevenligt. Vores sommerhus går tilbage til Woods of Mulligan's Hollow med miles af stier, der adskiller strandhytterne fra centrum af Grand Haven! Skoven holder sommerhuset køligt på selv de varmeste dage!UDEN FOR HJEMMET:Skyl af i varmtvands udendørs brusebad og afstrande på verandaen med mange kroge til legetøj, dragter, håndklæder og flip-flops. Dæk på 2. sal har stor sol fra midt på morgen-midt på eftermiddagen plus en lille udsigt over Lake Michigan! Der er en meget flot gasgrill uden for køkkenet. Der er en fantastisk lur-hængekøje med udsigt over Mulligan's Hollow bag hytten. Den udendørs pejs er perfekt til s'mores og vin fra Michigan. INDEN FOR BOLIGET:Første sal har en stor veranda, stue, pejs, spisestue og sød køkken med pæne, rene apparater. Der er 2 sofaer og et stort snit i stuen omkring pejsen og tv. Spisebordet er indstillet til 6, men kan rumme 10 med 2 blade. Der er snesevis af brætspil, gåder, bøger, legetøj, badehåndklæder, strandlegetøj, strandstole, at nyde. Hvert soveværelse har vinduer på 2 vægge til god aften krydsning og lyden af bølger! VÆRELSERNE:Soveværelse nr. 1 på 2. sal har en dronning seng, skab og kommode med udsigt over 2. sal dæk. Soveværelse nr. 2 på 2. sal har en queensize-seng og skab med udsigt til Mulligan's Hollow. Soveværelse nr. 3 på 2. sal har en fuld størrelse seng, en dobbeltseng, et skab og kommode med udsigt over 2. sal veranda. Soveværelse # 4 på 2. sal har 2 enkeltsenge, et skab med udsigt over Mulligan's Hollow. Soveværelse # 5 på 1. sal har en queensize-seng, kommode og dør direkte ind på badeværelset på 1. sal og en fantastisk udsigt over Mulligan's Hollow. COOL EVENTS TIL PLAN FOR:Onsdage og lørdage om sommeren - Farmers Market på Chinook PierSøndage om sommeren - Kunstmesse på Chinook PierNøgleord: sommerhus, skov, statstrand, bystrand, mulligans hul, 2 parkeringspladser, dæk, grill, pejs, charmerende, malerisk, sød, klitter, stier, sommerhus, krybbe

Populære faciliteter

  • Wi-fi i lobbyen(Utilgængelig)
  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Spa(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Kæledyr tilladt
  • Aircondition
  • Restaurant(Utilgængelig)
  • Hotelbar(Utilgængelig)
  • Motionscenter(Utilgængelig)

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Kæledyr tilladt
  4. Ikke-rygerværelser
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Pejs
  3. Opvaskemaskine
  4. Badeværelse med bruser
Sportsfaciliteter
  1. Fitness

Kontaktinformation

5 PETERSON RIDGE , 49417 , Grand Haven , USA

Ofte stillede spørgsmål om Cutest Cottage Near Beach! 127 Summers Old! Walk Everywhere!

  • Er der et poolområde på Cutest Cottage Near Beach! 127 Summers Old! Walk Everywhere!?

    Nej, Cutest Cottage Near Beach! 127 Summers Old! Walk Everywhere! har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Cutest Cottage Near Beach! 127 Summers Old! Walk Everywhere!?

    Ja, Cutest Cottage Near Beach! 127 Summers Old! Walk Everywhere! har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Cutest Cottage Near Beach! 127 Summers Old! Walk Everywhere!?

    Ja, Cutest Cottage Near Beach! 127 Summers Old! Walk Everywhere! har Parkering for gæster.

  • Hvor ligger Cutest Cottage Near Beach! 127 Summers Old! Walk Everywhere!?

    Cutest Cottage Near Beach! 127 Summers Old! Walk Everywhere! ligger på 5 PETERSON RIDGE, 49417, Grand Haven i USA.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Cutest Cottage Near Beach! 127 Summers Old! Walk Everywhere!?

    Populære attraktioner i nærheden af Cutest Cottage Near Beach! 127 Summers Old! Walk Everywhere! inkluderer Muskegon County Airport, Park Township Airport, Michigan's Adventure.