Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hotel East Harwood Farm Cottage, Timberscombe - Sleeps 4 (Timberscombe, Storbritannien)

Hotel East Harwood Farm Cottage, Timberscombe - Sleeps 4 (Timberscombe, Storbritannien)

Om East Harwood Farm Cottage, Timberscombe - Sleeps 4

East Harwood Farm Cottage, Timberscombe - 4 sovepladser East Harwood Farm Cottage ligger højt op i hjertet af Exmoor National Park, over Timberscombe. Det har en rolig beliggenhed med fantastisk udsigt. Ideel til vandrere, og tæt på kysten. Huset er 200 år gammelt og grænser op til ejerens bondehus, men det er meget privat.East Harwood Farm Cottage nær Timberscombe er et smukt sommerhus med fantastisk udsigt over landskabet fra alle vinduer på forsiden af huset. Ejendommen er stenbygget og er knyttet til et hjørne til ejerne bondegård ved siden af. Gården har et unikt udsigtspunkt over dalen, med knap nok en anden ejendom i syne. Meget stille og afsondret.Sovepladser op til 4 gæster i to soveværelser.Åbent stue med spisebord.Brændeovn i stuen samt centralvarme hele vejen igennem.Veludstyret køkken med moderne komfur.Et king-size dobbelt og et soveværelse, begge ovenpå.Ovenpå familie badeværelse med bruser over bad.Patio område direkte udenfor med bord og stole.Lokal pub der serverer mad i Timberscombe (ca. 1 mile).Wifi, opvarmning og første kurv med logfiler inkluderet. Yderligere kurve tilgængelige på stedet for & pund; 5 hverSengelinned og håndklæder er til rådighed.Ankommer fra kl. 16.00Afrejse kl 10Op til to velopdragen hunde er velkomne efter forudgående aftale og mod et tillægsgebyr på 15 pund pr. Hund. Vi foreslår at holde øje med din hund, hvis de sandsynligvis vil udforske!Beklager: Ingen børn under 8 år, da dette er en arbejdende gård med damme og husdyr. For at overholde ejerens forsikring er der ingen adgang til gården selv eller ejerens have.Ejendommen er kontaktet via 3/4 mile privat drev, som deles med de ejere, der bor ved siden af.Der er en gårdhave område direkte uden for huset (ikke lukket) med et bord og stole til at nyde en drink eller nyde udsigten.Af forsikringsmæssige grunde bliver gæsterne bedt om at holde til indkørslen, hvorfra der er adgang til en række gangstier. Man fører op på myrerne og Dunkery Beacon, mens en anden fører ned i dalen. Der er mange muligheder for at gå direkte fra døren.Byen Timberscombe ligger ca. 1 km fra hytten, den lokale pub serverer mad og er hund og familievenlig.

Populære faciliteter

  • Wi-fi i lobbyen(Utilgængelig)
  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Spa(Utilgængelig)
  • Parkering(Utilgængelig)
  • Kæledyr tilladt(Utilgængelig)
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Restaurant(Utilgængelig)
  • Hotelbar(Utilgængelig)
  • Motionscenter(Utilgængelig)

Alle faciliteter

Værelsesfaciliteter
  1. Køkken
  2. Køleskab
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering

Kontaktinformation

East Harwood Farm Cottage Timberscombe nr. Minehead Minehead Somerset England , Timberscombe , Storbritannien

Ofte stillede spørgsmål om East Harwood Farm Cottage, Timberscombe - Sleeps 4

  • Er der et poolområde på East Harwood Farm Cottage, Timberscombe - Sleeps 4?

    Nej, East Harwood Farm Cottage, Timberscombe - Sleeps 4 har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på East Harwood Farm Cottage, Timberscombe - Sleeps 4?

    Nej, East Harwood Farm Cottage, Timberscombe - Sleeps 4 tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på East Harwood Farm Cottage, Timberscombe - Sleeps 4?

    Ja, East Harwood Farm Cottage, Timberscombe - Sleeps 4 har Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvor ligger East Harwood Farm Cottage, Timberscombe - Sleeps 4?

    East Harwood Farm Cottage, Timberscombe - Sleeps 4 ligger på East Harwood Farm Cottage Timberscombe nr. Minehead Minehead Somerset England, , Timberscombe i Storbritannien.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på East Harwood Farm Cottage, Timberscombe - Sleeps 4?

    Populære attraktioner i nærheden af East Harwood Farm Cottage, Timberscombe - Sleeps 4 inkluderer Cardiff Central railway station, Millennium Stadium, Exeter International Airport, Airport Cardiff, Cardiff Castle, Cardiff Winter Wonderland, Cardiff Venue Centre, Red Castle.