Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hotel Escape To @ Il Sognatore - Comfy, Colorful & Peaceful Cottage (Aguadilla, Puerto Rico)

Hotel Escape To @ Il Sognatore - Comfy, Colorful & Peaceful Cottage (Aguadilla, Puerto Rico)

Om Escape To @ Il Sognatore - Comfy, Colorful & Peaceful Cottage

Rejser til Luna @ iL Sognatore - Unikt, hyggeligt og privat gæstesuite Luna er en gæstestue, der kan sove op til 3 personer. Denne enhed har et unikt indendørs / udendørs køkken med en veranda til spisning eller sidder under stjernerne. Inde er der en behagelig queen size seng, samt et opholdsområde med en tvilling, et mini køleskab og en kaffemaskine. Du kan mærke kærligheden i hvert hjørne af dette specielle rum. IL Sognatore er fredelig, har sikker parkering inde i forbindelsen og det er bekvemt placeret tæt på lufthavnen og de bedste strande på NW-kysten af PR!Rummet:Luna er hyggeligt, privat, roligt og smukt. Det har en fuld størrelse vægmaleri af den gamle San Juan dør, malet af en lokal kunstner, der er blevet en instagram hæftning. Det håndlavede italienske træværk kan værdsættes i alle detaljer. Der er et charmerende indendørs / udendørs køkken med gaskomfur og vask. Vågn op til fuglenes lyd og nip din kaffe ud på den private veranda. Der er også et komplet 3-delt badeværelse og en udendørs bruser til når du kommer tilbage fra stranden!Andre ting at Bemærk:- Der er vandvandring på plads for NW af Puerto Rico. il sognatore har 1200 gallon cisterner når byvand er slukket. Der er masser af varmt vand og vandtryk selv på off-dage, men vi beder gæsten om at være opmærksom på deres vandforbrug i off-tiderne.- Værten byder på private surf lektioner, snorkling ture og spearfishing.Tidlige Check-ins:Tidlig morgenflyvning, der ankommer til BQN lufthavn kl. 13.00 til 03.00, er velkommen til at tjekke ind når som helst, men husk at reservere natten før din ankomst for at sikre din sengetid og forhindre andre gæster i at reservere de tidlige morgentimer. Hvis du ikke tjekker ind klokken 14:00.Nabolaget:IL Sognatore er beliggende i Aguadilla, Puerto Rico på en blindgyde. Det er omgivet af beton hegn og høje træer, som giver skygge, privatliv, sikkerhed og ro. Det er et roligt kvarter, hvor de eneste chauffører er dem, der bor rundt.Komme rundt:Beliggende ca. 10 minutter fra de bedste strande i Aguadilla og Isabela, Punta Borinquen Golf Course, Punta Borinquens surfreservat og Aguadilla Lufthavn (BQN). Du kan gå til kaffepunktet fra ejendommen, og der er også en tankstation og Hewlett Packard i nærheden. Det er meget tæt på restauranter, apoteker og supermarkeder, men en bil er nødvendig, da der ikke er nogen offentlig transport. Kvarteret har et spor for at gå eller løbe, hvis du vil motionere.

Populære faciliteter

  • Wi-fi i lobbyen(Utilgængelig)
  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Spa(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Kæledyr tilladt
  • Aircondition
  • Restaurant(Utilgængelig)
  • Hotelbar(Utilgængelig)
  • Motionscenter(Utilgængelig)

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Kasino
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Fjernsyn
  3. Hårtørrer
  4. Aircondition

Kontaktinformation

PR-110R , Aguadilla , Puerto Rico

Ofte stillede spørgsmål om Escape To @ Il Sognatore - Comfy, Colorful & Peaceful Cottage

  • Er der et poolområde på Escape To @ Il Sognatore - Comfy, Colorful & Peaceful Cottage?

    Nej, Escape To @ Il Sognatore - Comfy, Colorful & Peaceful Cottage har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Escape To @ Il Sognatore - Comfy, Colorful & Peaceful Cottage?

    Ja, Escape To @ Il Sognatore - Comfy, Colorful & Peaceful Cottage har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Escape To @ Il Sognatore - Comfy, Colorful & Peaceful Cottage?

    Ja, Escape To @ Il Sognatore - Comfy, Colorful & Peaceful Cottage har Parkering for gæster.

  • Hvor ligger Escape To @ Il Sognatore - Comfy, Colorful & Peaceful Cottage?

    Escape To @ Il Sognatore - Comfy, Colorful & Peaceful Cottage ligger på PR-110R, , Aguadilla i Puerto Rico.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Escape To @ Il Sognatore - Comfy, Colorful & Peaceful Cottage?

    Populære attraktioner i nærheden af Escape To @ Il Sognatore - Comfy, Colorful & Peaceful Cottage inkluderer Rafael Hernández Airport, Tropical Trail Rides, El Arca de Noé, Eugenio María de Hostos Airport, Fiestas de las Mascaras, Arecibo Lighthouse and Historical Park, Antonio (Nery) Juarbe Pol Airport.