Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hotel For The Holiday With Big Family, Friends Or Grandparents, Only 500m To The Lake (Idro, Italien)

Hotel For The Holiday With Big Family, Friends Or Grandparents, Only 500m To The Lake (Idro, Italien)

Om For The Holiday With Big Family, Friends Or Grandparents, Only 500m To The Lake

For ferie med store familie, venner eller bedsteforældre, kun 500m til søen Villa Ninfea er et hus med 2 lejligheder, som er noget stille på den lille landsby Crone. Det er blevet renoveret meget dyrt og giver en stor komfort. Huset er omgivet af en stor have, hvor du vil finde et opholdsområde, liggestole, en grill og masser af plads til at spille. Alle betingelser er nemme at nå inden for gåafstand, så der er z. B. fra stranden ca 500m, som den nærmeste pizzeria. En lille supermarked tilbyder i ca 600m, hvor morgen boller bringes. Tættere, ca 200m, er der en storslået Pasticcheria (en wienerbrød). Fra stranden, en lille strandpromenade langs søen i landsbyen Crone, en typisk Seedorf i z. B. Onsdage tager altid placere et ugentligt marked. Ligeledes alle seværdigheder er inden for gå hurtigt til søen man har kørt hurtigt, kan nogle vandreture destinationer startes direkte fra huset, er der faste reb ruter og klatring muligheder kun få minutter væk med bil. En surfing skole, hvor du også kan surfe bestyrelser u. En låne., Ligger omkring 10 minutter væk. Samlet set er dette hus er en stor ferie på grund af sin beliggenhed og dens faciliteter. Huset er fordelt på 2 etager. Lejlighederne er helt uafhængige af hinanden, men kan også være forbundet med en aflåselig indendørs trappe. Samlet, huset har 2 badeværelser, 2 køkkener og 4 soveværelser har op til 8 senge og er derfor meget godt geeigent til ferie med venner eller stor familie. I stueetagen er egnet til op til 4 personer og består af en meget rummelig stue / alrum (stort bord til 8 personer) med et tekøkken (med opvaskemaskine). Dette område er meget lys på grund af sin store terrassedør. Her er der et soveværelse med dobbeltseng med plads til barnesenge. En anden lille, men stadig lyst rum fungerer som en seng for en person, hvor en ekstra seng kan placeres nemt. Badeværelset er helt nyt, er udstyret med en moderne brusebad og vask område, som byder på masser af opbevaringsplads og plads. En vaskemaskine er klar til brug. Den øverste etage byder på 4 personer, og det er ikke noget problem at sætte i et soveværelse ekstra senge, så 5 personer har plads nok. Det har en rummelig opholdsstue med tekøkken og store terrassedøre, hvilket gør lyse og venlige rum. Altanen har plads balkon stole og en smuk udsigt over de omkringliggende bjerge. De 2 soveværelser med dobbeltsenge er rummelige og lyse, med et soveværelse også giver adgang til altan. Badeværelset er nyt og udstyret med et brusebad, et stort vaskerum med masser af opbevaringsplads og en vaskemaskine. I den store have er der en terrasse, også en overdækket terrasse og en grill. Faciliteter Have:havegrillBord med havestoleliggestoleparasolAfstandeLake: 500 mCafè: 500 mRestaurant: 500 mIndkøb: 500 mLegeplads: 500 m

Populære faciliteter

  • Wi-fi i lobbyen(Utilgængelig)
  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Spa(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Kæledyr tilladt(Utilgængelig)
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Restaurant(Utilgængelig)
  • Hotelbar(Utilgængelig)
  • Motionscenter(Utilgængelig)

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Vaskemaskine
  4. Gratis wi-fi
For børn
  1. Børne- og babysenge
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Fjernsyn
  3. Centralvarme
  4. Kabel-TV

Kontaktinformation

2 Via Giolse , 25074 , Idro , Italien

Ofte stillede spørgsmål om For The Holiday With Big Family, Friends Or Grandparents, Only 500m To The Lake

  • Er der et poolområde på For The Holiday With Big Family, Friends Or Grandparents, Only 500m To The Lake?

    Nej, For The Holiday With Big Family, Friends Or Grandparents, Only 500m To The Lake har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på For The Holiday With Big Family, Friends Or Grandparents, Only 500m To The Lake?

    Nej, For The Holiday With Big Family, Friends Or Grandparents, Only 500m To The Lake tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på For The Holiday With Big Family, Friends Or Grandparents, Only 500m To The Lake?

    Ja, For The Holiday With Big Family, Friends Or Grandparents, Only 500m To The Lake har Parkering for gæster.

  • Hvor ligger For The Holiday With Big Family, Friends Or Grandparents, Only 500m To The Lake?

    For The Holiday With Big Family, Friends Or Grandparents, Only 500m To The Lake ligger på 2 Via Giolse, 25074, Idro i Italien.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på For The Holiday With Big Family, Friends Or Grandparents, Only 500m To The Lake?

    Populære attraktioner i nærheden af For The Holiday With Big Family, Friends Or Grandparents, Only 500m To The Lake inkluderer Gardaland, Cisano, Lago di Ledro, Lago d' Iseo, La Limonaia del Castèl, Pacengo, Centro historico di Garda, Città Vecchia Lazise.