Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hotel Marcia S Mercer Lake Chateau (Florence, USA)

Hotel Marcia S Mercer Lake Chateau (Florence, USA)

Om Marcia S Mercer Lake Chateau

Smukke hundevenlige hjem på søen! Nyd fantastisk udsigt og en privat dock! Marcias Mercer Lake ChateauVores kalender opdateres i realtid, og vores nattsatser vises nøjagtigt. Indtast venligst dine ønskede datoer og klik på 'Book Now!'Med flot udsigt og en uovertruffen beliggenhed lige ved Mercer Lake, er denne ferie i Firenze perfekt til en afslappende familieferie, romantisk parretiltrækning eller en tilbagelagt fisketur. Med en privat dock, fredfyldt beliggenhed og en overflod af naturlig skønhed, er dette lakefront hjem et ideelt sted at virkelig slappe af. Beliggende lige langs Mercer Lake, kun et par miles nord for Firenze korrekt, føles dette hjem som det er hundredvis af miles fra trafik og støj fra enhver by. Hvis du vælger at holde tæt på denne hytte og nyde det vidunderligt rene, klare og sikre vand i Mercer Lake, kan du bade, fiske, kajaksejlads eller sejle på det rolige vand. Hvis du foretrækker at udforske charmerende Firenze, finder du alle mulige restauranter, butikker og aktiviteter lige fra golf til spil på kasinoet for at besøge den nærliggende strand og meget mere.Udstyret med et fuldt udstyret køkken, udendørs dæk og en privat dock gør dette dejligt enkle sommerhus en vidunderlig hjemmebase til alle dine Mercer Lake eventyr. Sæt ved ilden om aftenen, eller spil i søen om dagen! To hunde kan deltage i et ekstra natgebyr. Marcia's Mercer Lake Chateau sover komfortabelt fire, men hvis du har en ekstra en eller to personer i din gruppe, er de velkomne - så længe de bringer deres egne soveposer eller luftmadrasser. Der er en dronning seng op i loftet plus en fuld størrelse futon nedenunder i opholdsstuen. Det ene badeværelse har et stort badekar.Ekstra faciliteter inkluderer vaskerum, kabel-tv, gratis WiFi, en dvd / video-afspiller med et udvalg af klassiske VHS-film og en hyggelig brændeovn. Og med en privat dock kan du virkelig nyde søen, uanset om du foretrækker at båd eller bare hoppe ind i det forfriskende vand.Dette er et perfekt sted at bo hos en lille familie, men det ville også være godt for et par venner eller to par, der rejser sammen. Med naturens skønhed og masser af fred og ro - plus nem adgang til byen, stranden og hinsides - vil du aldrig løbe tør for sjove måder at tilbringe tid på! Hvis du leder efter et roligt, fredfyldt og smukt feriested, så kig ikke længere end denne dejlige s��familie i Firenze!Du skal kontakte os for at tilføje mere end en hund til reservationen, hvis det er tilladt. $ 20 pr. Hund, pr. Nat. Hvis kæledyr er tilladt, vil gebyret for den første hund blive medtaget i de samlede omkostninger.Parkeringsanvisninger: Der kan højst parkeres tre køretøjer i indkørslen. Trailere anbefales ikke.Dock Detaljer: To stole og en bænk forudsatVandtilgang: 1

Populære faciliteter

  • Wi-fi i lobbyen(Utilgængelig)
  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Spa(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Kæledyr tilladt
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Restaurant(Utilgængelig)
  • Hotelbar(Utilgængelig)
  • Motionscenter(Utilgængelig)

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Pejs
  2. Opvaskemaskine
  3. Fjernsyn
  4. Centralvarme

Kontaktinformation

88877 ARCHER LANE , 97439 , Florence , USA

Ofte stillede spørgsmål om Marcia S Mercer Lake Chateau

  • Er der et poolområde på Marcia S Mercer Lake Chateau?

    Nej, Marcia S Mercer Lake Chateau har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Marcia S Mercer Lake Chateau?

    Ja, Marcia S Mercer Lake Chateau har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Marcia S Mercer Lake Chateau?

    Ja, Marcia S Mercer Lake Chateau har Parkering for gæster.

  • Hvor ligger Marcia S Mercer Lake Chateau?

    Marcia S Mercer Lake Chateau ligger på 88877 ARCHER LANE, 97439, Florence i USA.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Marcia S Mercer Lake Chateau?

    Afbestillingspolitikken for Marcia S Mercer Lake Chateau varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.