Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hotel Mays Cottage, St Issey, (Wadebridge, Storbritannien)

Hotel Mays Cottage, St Issey, (Wadebridge, Storbritannien)

Om Mays Cottage, St Issey,

MAYS COTTAGE, kæledyrsvenlig, med åben ild i St Issey, Ref 976306 Denne semi-detached sommerhus er beliggende i St Issey på den nordlige Cornish kysten og kan sove otte personer i tre soveværelser.Mays Cottage er en smuk, parcelhus kombinerer moderne komfort med antikke funktioner inden for gåafstand af en vidunderlig strækning af den nordlige Cornish kysten nær St Issey. Det kan rumme otte gæster i tre komfortable soveværelser, to med eget brusebad og en familie badeværelse. I stueetagen er et opholdsstue med brændeovn og et åbent køkken med vinterhave / spiseplads. Stor, lukket have med to gårdhaveområder og parkering til to biler. Mays Cottage er en perfekt hele året rundt base for familier at udforske nordlige Cornwall.Faciliteter: Centralvarme med gulvvarme og brændeovn (medfølger logfiler) Smart køkken med opvaskemaskine, mikroovn, køleskab med fryser og elkomfur. TRÅDLØST INTERNET. VDU / DVD Stor vinterhave med tv. 4 trin op fra parkeringsplads til indgang. Stor lukket og solrig have med græsplæne. To terrasser med bord og stole og grill. Stueetagen badeværelse. Sti eller cykel til Padstow (3 miles) Udenfor varmt bad for sandede børn og hunde. Vaskemaskine og tørretumbler og tørretumbler i garagen. Barneseng og høj stol til rådighed. 2 velopdragen hunde velkommen (ikke større end en labrador takk) Beklager, ingen katte og ingen rygning. Pub i landsbyen St Issey. Sand og surf strande 5 miles væk ved Trevose Head. Fremragende sejlads på Rock og Golf 10 miles væk på St Enodoc 2. 5 miles til Camel Trail til Padstow. Region: Cornwall besøgende bliver konstant fristet tilbage til den smukke kyst, små fiskerbyer, skjulte bugter og verdensklasse surfing. Uanset årsagen har Cornwall længe cementeret sin plads som en af Storbritanniens førende feriemål.By: St Issey er en lille landsby med en kirke, pub og landsbybutik, kun 3 miles fra den smukke fiskerby Padstow. Der er adskillige topkvalitets bade- og surfestrande inden for 5 miles, og kyststien går over klippen toppe og ned blandt de stenede bugter gennem nogle af Cornwalls bedste kystlandskaber

Populære faciliteter

  • Wi-fi i lobbyen
  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Spa(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Kæledyr tilladt
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Restaurant(Utilgængelig)
  • Hotelbar(Utilgængelig)
  • Motionscenter(Utilgængelig)

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Gratis wi-fi på offentlige områder
Værelsesfaciliteter
  1. Opvaskemaskine
  2. Fjernsyn
  3. Telefon
  4. Udendørsgrill
Sportsfaciliteter
  1. Golfbane
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering

Kontaktinformation

Mays Cottage,, Trevance, , PL27 7RF , Wadebridge , Storbritannien

Ofte stillede spørgsmål om Mays Cottage, St Issey,

  • Er der et poolområde på Mays Cottage, St Issey,?

    Nej, Mays Cottage, St Issey, har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Mays Cottage, St Issey,?

    Ja, Mays Cottage, St Issey, har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Mays Cottage, St Issey,?

    Ja, Mays Cottage, St Issey, har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvor ligger Mays Cottage, St Issey,?

    Mays Cottage, St Issey, ligger på Mays Cottage,, Trevance,, PL27 7RF, Wadebridge i Storbritannien.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Mays Cottage, St Issey,?

    Populære attraktioner i nærheden af Mays Cottage, St Issey, inkluderer Newquay Cornwall Airport, Padstow Harbour, Mawgan Porth, Lusty Glaze, Fistral, The Eden Project, Watergate Bay, Boardmasters Festival.