Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hotel Newly Renovated Beachfront Escape On The Shimmering Sands Of Clearwater Beach! (Clearwater Beach, USA)

Hotel Newly Renovated Beachfront Escape On The Shimmering Sands Of Clearwater Beach! (Clearwater Beach, USA)

Om Newly Renovated Beachfront Escape On The Shimmering Sands Of Clearwater Beach!

Lighthouse Towers Condo 404 med spektakulær udsigt over bugten! Bare et par datoer til leje for resten af 2019. 404 er kun tilgængelig december måned.Lige renoveret enhed med ny flise, ny AC, ny vaskemaskine / tørretumbler!Bemærk: februar måned kan ikke lejes uden januar måned, hvis januar ikke allerede er lejetVelkommen til vores condo på 4. sal i Lighthouse Towers! Vi købte og renoverede denne lejlighed i 2014 og gjorde flere renoveringer i år, og er glade for dig at nyde at tage ferie på dette smukke sted.Lighthouse Towers er beliggende direkte på Mexicogolfen i prestigefyldt Sand Key, kendt for sit sukkerholdige hvide sand, uberørt vand, fantastisk beskydning og fremragende restauranter. Dette låge kompleks med 24 timers sikkerhed tilbyder bekvemmeligheder, der kan sammenlignes med luksusresorter; med en elegant formel lobby, en opvarmet swimmingpool, spa, tennisbane, basketbøjle, shuffleboard, udendørs grill, vådbar cabana og en reserveret parkeringsplads. Bygningen har et solrigt poolområde hele dagen, da poolen ligger ved siden af bygningen snarere end bag den. Fyrtårnene blev for nylig renoveret med ny maling, gangbroer, restaurering af balkoner, gangtæpper, ny asfalt på parkeringspladsen og er omhyggeligt vedligeholdt og anlagt.Lighthouse Towers ligger få skridt fra Sheraton Sand Key Resort og Sand Key Park.Denne fantastiske ejendom tilbyder en ægte drømmeferie og den ultimative luksus! Lejligheden har en fantastisk udsigt over havet fra gulv til loft-vinduer, der ser ud til den brede hvide sandstrand og gnistblå vand i Mexicogolfen. Vores Condo har 1 soveværelse og 1. 5 badeværelser, walk-in closet, stue, spiseplads, køkken og terrasse ud af stuen og soveværelse. Master soveværelse har king size seng med smukke sengetøj, sideborde med lamper, og kommode med spejl og rummelig opbevaring. Der er et 32 ”LCD-tv med kabel. Det eget mesterbad har overdådige håndklæder og stort walk-in-skab med masser af opbevaring. Stuen har en lædersofa og behagelig hvilestol med 42 ”LCD-tv med udvidet kabel. Spiseplads har et bord med 4 komfortable stole. Køkkenet har alle nye apparater i rustfrit stål, mikrobølgeovn og er fuldt udstyret til dine madlavningsbehov. Balkonen har et lille bord og 2 behagelige stole til at nyde din tid med at tage udsigten.Lejligheden indeholder alt hvad du har brug for dit ophold, herunder håndklæder, sengetøj, badehåndklæder, strandstole og paraply, fuldt udstyret køkken, 2 tv med kabel, vaskemaskine / tørretumbler, bredbånd internet, wifi og gratis landsdækkende opkald.Slap af og nyd!

Populære faciliteter

  • Wi-fi i lobbyen(Utilgængelig)
  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Pool
  • Spa(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Kæledyr tilladt(Utilgængelig)
  • Aircondition
  • Restaurant(Utilgængelig)
  • Hotelbar(Utilgængelig)
  • Motionscenter(Utilgængelig)

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Elevator
  2. Parkering
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Pool
For børn
  1. Børne- og babysenge
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Centralvarme
  3. Aircondition
  4. Kabel-TV

Kontaktinformation

1290 Gulf Blvd , 33767 , Clearwater Beach , USA

Ofte stillede spørgsmål om Newly Renovated Beachfront Escape On The Shimmering Sands Of Clearwater Beach!

  • Er der et poolområde på Newly Renovated Beachfront Escape On The Shimmering Sands Of Clearwater Beach!?

    Ja, Newly Renovated Beachfront Escape On The Shimmering Sands Of Clearwater Beach! har 1 poolområdet.

  • Er kæledyr tilladt på Newly Renovated Beachfront Escape On The Shimmering Sands Of Clearwater Beach!?

    Nej, Newly Renovated Beachfront Escape On The Shimmering Sands Of Clearwater Beach! tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Newly Renovated Beachfront Escape On The Shimmering Sands Of Clearwater Beach!?

    Ja, Newly Renovated Beachfront Escape On The Shimmering Sands Of Clearwater Beach! har Parkering for gæster.

  • Hvor ligger Newly Renovated Beachfront Escape On The Shimmering Sands Of Clearwater Beach!?

    Newly Renovated Beachfront Escape On The Shimmering Sands Of Clearwater Beach! ligger på 1290 Gulf Blvd, 33767, Clearwater Beach i USA.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Newly Renovated Beachfront Escape On The Shimmering Sands Of Clearwater Beach!?

    Populære attraktioner i nærheden af Newly Renovated Beachfront Escape On The Shimmering Sands Of Clearwater Beach! inkluderer Tampa International Airport, Channelside, Busch Gardens, Tampa Bay Black Heritage Festival, Sand Key Park, Raymond James Stadium, Colonnade, Ybor-City.