Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hotel Northeast Harbor Home With Gorgeous Interior And Walking Distance To Town/Harbor (Mount Desert, USA)

Hotel Northeast Harbor Home With Gorgeous Interior And Walking Distance To Town/Harbor (Mount Desert, USA)

Om Northeast Harbor Home With Gorgeous Interior And Walking Distance To Town/Harbor

Gåafstand til Northeast Harbor-smukke interiør med høje ende faciliteter Beliggende på en privat bane i Northeast Harbor, en af ​​de smukkeste havne i Maine, Big Fox er en klassisk shingled hytte, som kan lejes separat eller som en forbindelse. Big Fox indeholder 3 soveværelser og 2. 5 bade (sover 6), Forhør sammensatte satser.Big Fox er ideelt beliggende inden for nem gåafstand af landsbyen med sine bagerier, restauranter, antikvitetsforretninger, kunstgallerier, købmand og butikker. Lige i nærheden ligger Waterfront med sine offentlige tennisbaner og havnens færger til ydre øer. Trail system Acadia National Park og Village private klubber runde ud faciliteter inden for tæt på denne smukke ejendom. Northeast Harbor er centralt beliggende på øen til over 50 miles af vandre-og cykelture transport stier i Acadia National Park med nærliggende vandreture / cykelture parkeringspladser og Stanley Brook motor indgangen. Det har også den appel af en smuk idyllisk og blomstrende landsby med sin store, historiske sommer sommerhus godser fra århundredeskiftet. Smukt bygget og designet af en arkitekt og indretningsarkitekt med en kærlig berøring, blev Big Fox grundigt renoveret fra jorden op i 2010. Opmærksomhed til detaljer med mange specielle funktioner garanterer et ophold, der er fuld af komfort og pleje. Big Fox indeholder sådanne faciliteter som smagfuld og moderne møbler med premium-sengetøj og håndklæder, helt nye 50 'fladskærms-tv i stuen, fuldt møbleret køkken med granit tællere, original kunst og udskrifter af landskab og New England scener, helt nye propan grill , udendørs siddepladser og spiseplads, fint træbearbejdning og gulve, vaskemaskine og tørretumbler. Grundene er pænt anlagt med kunstvanding. Dette er en året rundt hjem med termostatstyret varme, trådløst internet, telefon service, kabel-tv og alle de faciliteter, der er nødvendige for en dejlig Maine ferie. Alle værelser har smukke loft fans, og badeværelserne indeholder loft ventilationskanaler og varme for ekstra komfort. Big Fox Detaljer:Designet som den primære hjem, dette er en tre soveværelse og 2. 5 bad shingled sommerhus. Den største sal indeholder stue, bibliotek og delte gas pejs mellem de to rum for ekstra varme på kølige nætter. Den store spise-i køkkenet er godt udstyret med alle de væsentlige elementer i en fin madlavning område. En halv bad, side støvle og pels posten værelse og vigtigste front hall med reception fuldføre første sal.Den anden sal indeholder en konge soveværelse med eget bad og en glassed bruser. Salen forbi en indbygget daybed til at læse eller sove fører til en anden dronning soveværelse, en trille soveværelse, som indeholder to tvillinger, og en fuld bad med kar / brus i hallen. Big Fox 6 sovepladser. Den udendørs boligareal omfatter Adirondack stil stole på verandaen og et spisebord til seks på stenen terrassen. Der er off-street parkering til 2-3 biler.Priser på dette site er kun til Big Fox. Lille Fox er vist ved VRBO 885.864.

Populære faciliteter

  • Wi-fi i lobbyen(Utilgængelig)
  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Spa
  • Parkering
  • Kæledyr tilladt(Utilgængelig)
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Restaurant(Utilgængelig)
  • Hotelbar(Utilgængelig)
  • Motionscenter(Utilgængelig)

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Spacenter
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Badeværelse med bruser
  4. Fjernsyn
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering
Hotellets egenskaber
  1. Kun for voksne

Kontaktinformation

3 Fox Lane , 04662 , Mount Desert , USA

Ofte stillede spørgsmål om Northeast Harbor Home With Gorgeous Interior And Walking Distance To Town/Harbor

  • Er der et poolområde på Northeast Harbor Home With Gorgeous Interior And Walking Distance To Town/Harbor?

    Nej, Northeast Harbor Home With Gorgeous Interior And Walking Distance To Town/Harbor har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Northeast Harbor Home With Gorgeous Interior And Walking Distance To Town/Harbor?

    Nej, Northeast Harbor Home With Gorgeous Interior And Walking Distance To Town/Harbor tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Northeast Harbor Home With Gorgeous Interior And Walking Distance To Town/Harbor?

    Ja, Northeast Harbor Home With Gorgeous Interior And Walking Distance To Town/Harbor har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvor ligger Northeast Harbor Home With Gorgeous Interior And Walking Distance To Town/Harbor?

    Northeast Harbor Home With Gorgeous Interior And Walking Distance To Town/Harbor ligger på 3 Fox Lane, 04662, Mount Desert i USA.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Northeast Harbor Home With Gorgeous Interior And Walking Distance To Town/Harbor?

    Populære attraktioner i nærheden af Northeast Harbor Home With Gorgeous Interior And Walking Distance To Town/Harbor inkluderer Acadia National Park, Saint Saviour's Episcopal Parish of Bar Harbor, Main Street, Bar Island, Hancock County-Bar Harbor Airport.