Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hotel Ocean Village Club K-35, Two Bedroom, 2 Bath, Upgraded, Pool View (Saint Augustine, USA)

Hotel Ocean Village Club K-35, Two Bedroom, 2 Bath, Upgraded, Pool View (Saint Augustine, USA)

Om Ocean Village Club K-35, Two Bedroom, 2 Bath, Upgraded, Pool View

Ocean Village Club K35, to soveværelser, 2 badeværelser, opgraderet, pooludsigt Beliggende i en udvej ved havet med to svømmebassiner (en opvarmet), tennisbaner, fitnesscenter, shuffleboard og så meget mere. Lejligheden er bekvemt beliggende tæt på det historiske centrum af St. Augustine. Det er den perfekte udvej at begynde at nyde din ferie, når som helst på året! Denne lejlighed er en 2 soveværelser, 2 badeværelser, enhed i 3. sal beliggende i 'K' bygningen. Det har mange nylige opgraderinger, der inkluderer: ny sofa og kærlighedssæde med et stort fladskærms-tv. Medbring også din elektronik, fordi lejligheden også har WIFI. Beliggenheden er perfekt til en gåtur til stranden, som er mindre end 5 minutters gang.Balkonområdet er skraveret, så du kan sidde, slappe af, spise og nyde havbrisen. Med smukt grønt græs og palmer er det som om du er i paradis. Stuen er hyggelig og behagelig. Læn dig tilbage og nyd en film på fladskærms-tv i stuen. Lejligheden har også en DVD-afspiller. Efter en travl dag på stranden eller på vejen, er det en godbyd at komme til denne lejlighed for lidt eftertrængt afslapning!Lejligheden er en åben plan med glasskydedøre til balkonen og også glasskydedøre i soveværelset, der fører til balkonen.Uanset om du planlægger at lave noget hjemmelavet mad eller spise ude hvert måltid, har vores køkken alt hvad du skal bruge for at tilberede et måltid. I fuld størrelse apparater og alt køkkengrej, redskaber og opvaskemaskiner kan du lave så meget eller så lidt madlavning, som du vil. Morgenmadsbaren har 3 afføring til at spise dine måltider. Lejligheden har en mikrobølgeovn, kaffemaskine, blender, ismaskine og opvaskemaskine.Soveværelset har en king-size seng og masser af skabsplads samt separat adgang til gårdhaven. Master badet har en walk-in bruser, og det andet bad har en badekar / bruser kombination. Praktisk til soveværelset har det plads nok til at sprede dine toiletartikler. Du skal ikke bekymre dig om at tage tøjvasket med dig hjem, vores lejlighed har også din egen vaskemaskine og tørretumbler.Du vil nyde alle bekvemmelighederne i Ocean Village Club-anlægget, fra picnicområder med grill og grilludlån og fitnesscenter. Havet ligger kun få skridt væk med spektakulære solopgange og solnedgange, hvidt sand og bølgende bølger.Gør dig klar til en uforglemmelig ferie!*** KØRNINGSBEGRÆNSNINGER GÆLDER *** - Kun et kæledyr pr. Enhed! - Følgende racer er ikke tilladt på Ocean Village Club-ejendom: Rottweiler, Doberman Pinscher, tysk Shepard, Bull Terrier (amerikansk pit, Staffordshire-pit, amerikansk Staffordshire og blandede raser af grove er inkluderet) og Chow.

Populære faciliteter

  • Wi-fi i lobbyen(Utilgængelig)
  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Pool
  • Spa(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Kæledyr tilladt(Utilgængelig)
  • Aircondition
  • Restaurant(Utilgængelig)
  • Hotelbar(Utilgængelig)
  • Motionscenter

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Motionscenter
  2. Parkering
  3. Udendørs pool
  4. Ikke-rygerværelser
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Fjernsyn
  4. Centralvarme
Sportsfaciliteter
  1. Fitness
  2. Tennisbane

Kontaktinformation

4250 A1A SOUTH , 32080 , Saint Augustine , USA

Ofte stillede spørgsmål om Ocean Village Club K-35, Two Bedroom, 2 Bath, Upgraded, Pool View

  • Er der et poolområde på Ocean Village Club K-35, Two Bedroom, 2 Bath, Upgraded, Pool View?

    Ja, Ocean Village Club K-35, Two Bedroom, 2 Bath, Upgraded, Pool View har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på Ocean Village Club K-35, Two Bedroom, 2 Bath, Upgraded, Pool View?

    Nej, Ocean Village Club K-35, Two Bedroom, 2 Bath, Upgraded, Pool View tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Ocean Village Club K-35, Two Bedroom, 2 Bath, Upgraded, Pool View?

    Ja, Ocean Village Club K-35, Two Bedroom, 2 Bath, Upgraded, Pool View har Parkering for gæster.

  • Hvor ligger Ocean Village Club K-35, Two Bedroom, 2 Bath, Upgraded, Pool View?

    Ocean Village Club K-35, Two Bedroom, 2 Bath, Upgraded, Pool View ligger på 4250 A1A SOUTH, 32080, Saint Augustine i USA.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Ocean Village Club K-35, Two Bedroom, 2 Bath, Upgraded, Pool View?

    Populære attraktioner i nærheden af Ocean Village Club K-35, Two Bedroom, 2 Bath, Upgraded, Pool View inkluderer Colonial Spanish Quarter, The St Augustine Alligator Farm, Anastasia State Park, The Oldest House, Lightner Museum, Flagler College, Memorial Presbyterian Church, Castillo de San Marcos National Monument.