Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hotel Old Cart Shed, Pet Friendly, With A Garden In Lyneham, Ref 931101 (Chippenham, Storbritannien)

Hotel Old Cart Shed, Pet Friendly, With A Garden In Lyneham, Ref 931101 (Chippenham, Storbritannien)

Om Old Cart Shed, Pet Friendly, With A Garden In Lyneham, Ref 931101

Old Cart Shed, LYNEHAM Denne en-etagers fløj til ejernes klasse II-fredede tidligere gård ligger i udkanten af Wiltshire-landsbyen Lyneham og sover to personer.Old Cart Shed er en dejlig en-etagers fløj til ejernes klasse II-fredede tidligere gård, 0. 4 miles fra landsbyen Lyneham, nær Royal Wootton Bassett. Dette sommerhus sover to personer og har et soveværelse med dobbeltseng, et badeværelse og en åben planløsning med køkken, morgenmadsbar og opholdsområde med enkel sovesofa og en elektrisk komfur. Udenfor er der off road parkering for to biler, et brostensbelagt haveområde med møbler og en grusladet gårdhave med møbler. Old Cart Shed er en praktisk base for at udforske Wiltshire og videre.Faciliteter: Elektrisk opbevaringsvarmer og vægkonvektorvarmer med elektrisk komfur. Elektrisk ovn og kogeplade, mikroovn, køleskab / fryser, vaskemaskine, slimline opvaskemaskine, 2 x tv med Freeview, DVD, WiFi, valg af bøger og spil. Hårtørrer, strygejern og strygebræt. Brændstof og strøm inkl. i leje. Sengelinned og håndklæder inkl. i leje. Rejseseng og barnestol efter anmodning. Off road parkering til 2 biler. Låsbar undercover cykelopbevaring. Brostensbelagt haveområde med møbler. En velopdragen hund velkomst. Beklager, rygning forbudt. Butik og pub 5 minutters gang. Bemærk: Ejeren har en hund, og hunde skal holdes ført når de er udenfor. Bemærk: Der er et trin op til badeværelset og køkkenet. Bemærk: Der er en lav indgang til soveværelset. Bemærk: Den nærmeste pub venter på en ny udlejer, så den er midlertidigt lukket (13. 9.19), men vil være tilbage åben snart, der er to andre pubber inden for 1. 5 miles.Region: Wiltshire er et amt, der tilbyder kulturel rigdom, historiske steder, venlige mennesker og seværdigheder for hele familien. En ferie i Wiltshire har virkelig noget, der passer til enhver tid på året.By: Den store landsby Lyneham ligger i den sydlige ende af Cotswold Hills, nær Royal Wootton Bassett. Lyneham tilbyder restauranter, pubber og butikker, mens Royal Wootton Bassett ligger kun 4 km væk og har et ugentligt marked og et godt udvalg af lokale butikker og kroer.

Populære faciliteter

  • Wi-fi i lobbyen(Utilgængelig)
  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Spa(Utilgængelig)
  • Parkering(Utilgængelig)
  • Kæledyr tilladt
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Restaurant(Utilgængelig)
  • Hotelbar(Utilgængelig)
  • Motionscenter(Utilgængelig)

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Kæledyr tilladt
  2. Ikke-rygerværelser
Værelsesfaciliteter
  1. Opvaskemaskine
  2. Fjernsyn

Kontaktinformation

60 THE GREEN , SN15 4PE , Chippenham , Storbritannien

Ofte stillede spørgsmål om Old Cart Shed, Pet Friendly, With A Garden In Lyneham, Ref 931101

  • Er der et poolområde på Old Cart Shed, Pet Friendly, With A Garden In Lyneham, Ref 931101?

    Nej, Old Cart Shed, Pet Friendly, With A Garden In Lyneham, Ref 931101 har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Old Cart Shed, Pet Friendly, With A Garden In Lyneham, Ref 931101?

    Ja, Old Cart Shed, Pet Friendly, With A Garden In Lyneham, Ref 931101 har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Old Cart Shed, Pet Friendly, With A Garden In Lyneham, Ref 931101?

    Nej, Old Cart Shed, Pet Friendly, With A Garden In Lyneham, Ref 931101 tilbyder ikke parkering.

  • Hvor ligger Old Cart Shed, Pet Friendly, With A Garden In Lyneham, Ref 931101?

    Old Cart Shed, Pet Friendly, With A Garden In Lyneham, Ref 931101 ligger på 60 THE GREEN, SN15 4PE, Chippenham i Storbritannien.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Old Cart Shed, Pet Friendly, With A Garden In Lyneham, Ref 931101?

    Populære attraktioner i nærheden af Old Cart Shed, Pet Friendly, With A Garden In Lyneham, Ref 931101 inkluderer Bristol Temple Meads, Stonehenge, Bath Spa railway station, Romerske Bade, Bath Abbey, Clifton Suspension Bridge, City Sightseeing, Bristol Blue Glass Factory and Shop.