Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hotel Rose Cottage, Family Friendly, With Hot Tub In Llandyrnog, Ref 916114 (Denbigh, Storbritannien)

Hotel Rose Cottage, Family Friendly, With Hot Tub In Llandyrnog, Ref 916114 (Denbigh, Storbritannien)

Om Rose Cottage, Family Friendly, With Hot Tub In Llandyrnog, Ref 916114

Rose Cottage, LLANDYRNOG Dette fritliggende sommerhus med spabad nær Denbigh sover otte personer i fire soveværelser.Rose Cottage er et fritliggende sommerhus i Llandyrnog nær Denbigh. Sommerhuset har en dobbeltværelse i king-size og et dobbeltværelse i stueetagen sammen med et badeværelse. Ovenpå er der to dobbeltværelser, et med jacuzzi-bad. Køkken spisestue fører ud til haven, og der er en stue med brændeovn for at holde dig hyggelig. Der er rigelig parkering uden for landevejene, og grundene inkluderer en forgrænsende græsplæne og en bagerste terrasseret have med møbler og boblebad. Rose Cottage er tæt på vandrestier, herunder Offa's Dyke, og er godt placeret til at turnere Snowdonia eller besøge historiske Chester.Faciliteter: Olie centralvarme med brændeovn. El-komfur med keramisk kogeplade, mikroovn, køleskab, fryser, opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler i garagen, TV med Freeview, DVD, CD / radio, iPod-dockingstation, WiFi, valg af bøger, spil og DVD. Brændstof, strøm og startpakke til brændeovn inkl. i leje. Ekstra brændstof til rådighed på basis af ærlighedskasse. Sengelinned og håndklæder inkl. i leje. Barneseng, barnestol og trappe. Off road parkering til 5 biler. Garage til cykelopbevaring. Græsplæne og gated drev. Lukket baghave med græsplæner, gårdhave, møbler og boblebad. Beklager, ingen kæledyr og rygning forbudt. Shop 8 min gang, pub 4 min gang. Bemærk: To soveværelser har skrå lofter. Bemærk: Internt trin i stueetagen. Bemærk: Bageste have er rækkehus med en lille dråbe.Region: Berømt for sine kor, fantastiske bjergkæder og smukke dale. Dette vidunderlige land har noget for enhver smag. Fra Snowdonia i Nord Wales til Brecon Beacons og Pembrokeshire Coast i syd.By: Denbigh stammer tilbage fra det 11. århundrede og kan prale med resterne af et slot fra det 13. århundrede, der ligger på en stejl bakke over byen og har en fantastisk udsigt over det omkringliggende landskab. Denbigh er en travl lille by med en række butikker og pubber og en række begivenheder, herunder vandringsfestivaler, ølfestivaler, Denbigh og Flint årlige show, ClayArt Potters Market og et månedligt Folkemarked. Inden for rækkevidde af Denbigh ligger katedralen i St Asaph, slottet ved Bodelwyddan, badebyerne Rhyl, Prestatyn eller Colwyn Bay og den historiske by Chester over grænsen til England. Snowdonia Nationalpark ligger en kort køretur med sine fantastiske søer, bjerge, gåture og cykling, mens Lleyn-halvøen og fremragende strande på Isle of Anglesey er ideelle til en dagstur. Masser at se og gøre når som helst på året!

Populære faciliteter

  • Wi-fi i lobbyen(Utilgængelig)
  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Spa(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Kæledyr tilladt(Utilgængelig)
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Restaurant(Utilgængelig)
  • Hotelbar(Utilgængelig)
  • Motionscenter(Utilgængelig)

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Pejs
  2. Badeværelse med badekar (ved forespørgsel)
  3. Centralvarme
  4. Kabel-TV

Kontaktinformation

ROSE COTTAGE , LL16 4HL , Denbigh , Storbritannien

Ofte stillede spørgsmål om Rose Cottage, Family Friendly, With Hot Tub In Llandyrnog, Ref 916114

  • Er der et poolområde på Rose Cottage, Family Friendly, With Hot Tub In Llandyrnog, Ref 916114?

    Nej, Rose Cottage, Family Friendly, With Hot Tub In Llandyrnog, Ref 916114 har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Rose Cottage, Family Friendly, With Hot Tub In Llandyrnog, Ref 916114?

    Nej, Rose Cottage, Family Friendly, With Hot Tub In Llandyrnog, Ref 916114 tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Rose Cottage, Family Friendly, With Hot Tub In Llandyrnog, Ref 916114?

    Ja, Rose Cottage, Family Friendly, With Hot Tub In Llandyrnog, Ref 916114 har Parkering for gæster.

  • Hvor ligger Rose Cottage, Family Friendly, With Hot Tub In Llandyrnog, Ref 916114?

    Rose Cottage, Family Friendly, With Hot Tub In Llandyrnog, Ref 916114 ligger på ROSE COTTAGE, LL16 4HL, Denbigh i Storbritannien.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Rose Cottage, Family Friendly, With Hot Tub In Llandyrnog, Ref 916114?

    Populære attraktioner i nærheden af Rose Cottage, Family Friendly, With Hot Tub In Llandyrnog, Ref 916114 inkluderer Anfield Road, Albert Dock, Liverpool One, Lime Street Station, Airport Liverpool John Lennon, ACC Liverpool, The Cavern Club, St John's Shopping Centre.