Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hotel Ruby Suite (Mykonos by, Grækenland)

Hotel Ruby Suite (Mykonos by, Grækenland)

Om Ruby Suite

Ruby Suite, luksus ejendom i området Tourlos i Mykonos, med havudsigt, fælles swimmingpool, 4 Suite Ruby ligger i Tourlos, 3 km fra byen Mykonos og 2 km fra strande i Psarou og Platy Gialos, som er blandt de mest berømte og berømte strande på øen med rent hvidt sand og krystalklart vand, hvor det også er muligt at øve vandsport.Tourlos er en lille kystby. Hvide huse med vinduer og friskmalet blomster skaber en magisk indstilling overalt. Beliggende på øens nordkyst er der endeløse muligheder for underholdning for turister, herunder taverner og barer.Suite Ruby er en luksuriøs og elegant indkvartering på 60 m2 og fordelt på et niveau med et soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse, et fuldt udstyret køkken og en stue med en udvidelig sovesofa, der kankomfortabelt plads til 2 personer.Denne suite er udstyret med alle moderne bekvemmeligheder såsom: aircondition, WIFI, tv, pengeskab og alarmsystem.Udenfor er der en spisestue og forskellige hjørner til møder og afslapning med byen Mykonos og Det Ægæiske Hav i baggrunden.Der er også en swimmingpool med en fantastisk udsigt, der deles med sin søster Amethyst Suite.De to suiter kan lejes sammen og tilbydes som en to-værelses bolig med en privat pool.Endelig er der også en parkeringsplads til en bil.MHTE nummer: 1173K91001375401Nabolag og transportMykonos er øen for alle, for dem der elsker at rejse alene, for dem der søger lidt 'verdensrlighed; for dem, der ønsker at overtræde og for romantikerne, leder efter en betagende udsigt og spændende solnedgange.Denne vidunderlige ø er berømt for sine typiske hvide huse, farverige vinduer, blomsterede balkoner og smalle gyder. Selvfølgelig er der strande, barer, restauranter og alt hvad du behøver for at imødekomme behovene hos millioner af besøgende. I lavsæsonen, når øen ikke er overfyldt, viser den sit mest autentiske ansigt og giver gæsterne mulighed for at udforske fortryllende landskaber af sjælden skønhed.AFSTANDEFor byen Mykonos: 3 kmPå nærmeste butik: 1.000 mPå nærmeste strand: Psarou 2 km, Platy Gialos 2 kmTil Mykonos lufthavn: 3 kmPlacering TourlosRegler for husetEn 50% ikke-refunderbart depositum er påkrævet ved bekræftelse, mens den endelige saldo skal betales senest 60 dage før ankomst.Minimum ophold er 4 overnatninger (6 overnatninger fra 16. juli til 7. september).Check-in er fra 15:00; Check-out tid er før 10:00.Et depositum på 500 euro skal betales ved ankomsten og vil blive returneret ved afrejse, minus eventuelle gebyrer i tilfælde af skader.Support:Vi er tilgængelige på vores nødkontakt, som vil blive leveret ved check-in.Vi kan tilbyde hjælp og forslag til enhver form for spændende aktiviteter, såsom udflugter, bådture, kulinariske oplevelser og meget mere.

Populære faciliteter

  • Wi-fi i lobbyen(Utilgængelig)
  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Pool
  • Spa(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Kæledyr tilladt
  • Aircondition
  • Restaurant(Utilgængelig)
  • Hotelbar(Utilgængelig)
  • Motionscenter(Utilgængelig)

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Lufthavnsshuttle
For børn
  1. Børne- og babysenge
Værelsesfaciliteter
  1. Centralvarme
  2. Aircondition
  3. Kabel-TV
  4. Køkken

Kontaktinformation

TOURLOS , Mykonos by , Grækenland

Ofte stillede spørgsmål om Ruby Suite

  • Er der et poolområde på Ruby Suite?

    Ja, Ruby Suite har 1 poolområdet.

  • Er kæledyr tilladt på Ruby Suite?

    Ja, Ruby Suite har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Ruby Suite?

    Ja, Ruby Suite har Parkering for gæster.

  • Hvor ligger Ruby Suite?

    Ruby Suite ligger på TOURLOS, , Mykonos by i Grækenland.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Ruby Suite?

    Populære attraktioner i nærheden af Ruby Suite inkluderer Mando, Syros Port, Agia Anna, Old Port of Mykonos City, Ornos Beach, Syros, Syriano Karnavali, The Portara.