Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hotel Signature - New View Place (Bellshill, Storbritannien)

Hotel Signature - New View Place (Bellshill, Storbritannien)

Om Signature - New View Place

Underskrift - nyt udsigtssted RummetDette dejlige Mid Terraced House ligger i centrum af Bellshill. Der er 3 soveværelser, alle med to soveværelser, og alle er indrettet til en høj standard. Alt sengetøj og håndklæder leveres.Ejendommen tilbyder et familie-badeværelse i god størrelse med bruser over badekaret.Der er et separat fuldt udstyret køkken til rådighed for gæsten, som er udstyret med alt det nødvendige til madlavning.Der er også en stor hyggelig stue, komplet med en spiseplads, alt hvad du behøver for at slappe af efter en lang dag med arbejde eller leg.Du er velkommen til at kose dig sammen i sofaen og se fladskærms-tv'et og bruge vores gratis WiFi til at planlægge næste dags eventyr!Vores team er altid klar til at hjælpe med eventuelle problemer, og gæster vil være i stand til at nyde et hjemmefra-oplevelse under deres ophold hos os. GæsteadgangGæster vil have fuld og ubegrænset adgang til hele ejendommen under deres ophold. Der er flere tildelte parkeringspladser i indkørslen, og der er mulighed for parkering på gaden til flere biler NabolagetEjendommen ligger i centrum af Bellshill. Det er kun 6 minutters kørsel væk fra det lokale supermarked, en Morrisons. Der er en række lokale pubber i nærheden, herunder The Joker og The Orb.New View Place ligger få minutter fra alle større motorvejsforbindelser, og Glasgow, Euro central og Strathclyde er også en kort køretur derfra.Der er mange lokale parker og seværdigheder tæt på at udforske, herunder M & Ds Skotlands temapark, der tilbyder forlystelser, spisesteder og endda en bowlingbane. Hvis du har lyst på en spadseretur, tilbyder Strathclyde park en dejlig gåtur med nogle maleriske udsigter.Glasgow Fort ligger bare en kort køretur væk, hvor du vil finde mange af de populære high street butikker. Fortet er også vært for mange velkendte spisesteder, herunder Wagamama, TGI Fridays og Chiquitos, og mange flere. Der er også en Vue Cinema, hvor du kan nyde de nyeste filmudgivelser!

Populære faciliteter

  • Wi-fi i lobbyen(Utilgængelig)
  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Spa(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Kæledyr tilladt
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Restaurant(Utilgængelig)
  • Hotelbar(Utilgængelig)
  • Motionscenter(Utilgængelig)

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Gratis wi-fi
Værelsesfaciliteter
  1. Centralvarme
  2. Køleskab
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering

Kontaktinformation

6 New View Drive , Bellshill , Storbritannien

Ofte stillede spørgsmål om Signature - New View Place

  • Er der et poolområde på Signature - New View Place?

    Nej, Signature - New View Place har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Signature - New View Place?

    Ja, Signature - New View Place har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Signature - New View Place?

    Ja, Signature - New View Place har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvor ligger Signature - New View Place?

    Signature - New View Place ligger på 6 New View Drive, , Bellshill i Storbritannien.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Signature - New View Place?

    Populære attraktioner i nærheden af Signature - New View Place inkluderer Edinburgh lufthavn, Glasgow Airport, Celtic Park Stadium, Ibrox Stadium, Hampden Park, Central Station, Edinburgh Zologisk have, Glasgow Queen Street.