Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hotel Two Beautiful Bedrooms & Private Patio With Morning Coffee & Tea Service (East Los Angeles, USA)

Hotel Two Beautiful Bedrooms & Private Patio With Morning Coffee & Tea Service (East Los Angeles, USA)

Om Two Beautiful Bedrooms & Private Patio With Morning Coffee & Tea Service

To smukke soveværelser og privat terrasse med morgen kaffe og te service Nyd en fantastisk 180 udsigt over Topangas Saddleback Ridge, en afslappende nat i en suite med to separate soveværelser med plads til fire, privat terrasse under stjernerne, stort brugerdefineret badeværelse og gratis morgenkaffe og te. Bemærk venligst, at vi ikke leverer køkkenadgang til vores gæster.RummetTopangas sol og varmt lys fremhæver disse to kærligt indrettede værelser med originale kunstværker fra vores samling. Gæsterne nyder et soveværelse med queen-size seng med luksuriøs memory foam madras og et andet soveværelse med en fuld størrelse kvalitets Sealy pillow-top madras; stor fuldt møbleret privat gårdhave; og badeværelse med ekstra stort brusebad, dobbelt håndvask og ovenlys. Et værelse indeholder et 39 'HD-tv og dvd-afspiller med valg af hundredvis af film fra vores bibliotek og et minikøleskab, vinglas og flaskeåbner til din yndlingsflaske vin. Kaffe- og te-service præsenteres hver morgen. En fantastisk og behagelig get-away i den rolige skønhed i canyon!Gæst AdgangVores gæster har egen indgang med adgang til deres egne to private soveværelser, privat tilstødende gårdhave og eget badeværelse. Gæsterne serveres gratis kaffe og te service hver morgen for deres ophold. Bemærk venligst, at vi ikke leverer køkkenadgang til vores gæster.Interaktion med gæsterVores gæster får alle de personlige oplysninger, de ønsker. Vi vil være i huset under deres ophold for at imødekomme alle behov, men vi ønsker vores gæster en dejlig privat oplevelse af canyonen og vi nyder også vores privatliv! En specielt designet gæstebog giver trådløse internetadgangskoder, samt kort og detaljer om lokale attraktioner, strande, restauranter, klubber, kunstgallerier og museer.NabolagetVores hjem er beliggende på fem hektar, så vores nærmeste nabo er acres væk! Der er ingen gadebelysning i Topanga, så nætterne er fyldt med stjernerne, den stigende og indstillede måne. Topanga er kendt for sin rolige og rolige skønhed. En perfekt tilflugtssted for byboere, der har brug for en pause!Komme rundtGæster skal leje en bil for at omgå vores private paradis, men vi vil give fremragende kort og oversigter over lokale attraktioner, strande, restauranter, underholdning og kunstgallerier og museer.Faciliteterne inkluderer tv, shampoo og balsam, opvarmning, aircondition, gratis wifihus reglerIngen adgang til køkkenetDepositumRengøringsgebyr - $ 50 og $ 50 for hver ekstra pigebesøg under dit opholdAbsolut ingen check-in efter kl. 22.00Rygning forbudtIngen kæledyrSikkerhedsfunktionerRøgalarmKulilte detektorFørstehjælpskasseBrandslukkertilgængelighed2 nætter Minimum ophold

Populære faciliteter

  • Wi-fi i lobbyen(Utilgængelig)
  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Spa(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Kæledyr tilladt(Utilgængelig)
  • Aircondition
  • Restaurant(Utilgængelig)
  • Hotelbar(Utilgængelig)
  • Motionscenter(Utilgængelig)

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Gratis wi-fi
  4. Hele huset/lejligheden
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Badeværelse med badekar (ved forespørgsel)
  3. Fjernsyn
  4. Centralvarme

Kontaktinformation

1600 Topanga Skyline Dr. , 90290 , East Los Angeles , USA

Ofte stillede spørgsmål om Two Beautiful Bedrooms & Private Patio With Morning Coffee & Tea Service

  • Er der et poolområde på Two Beautiful Bedrooms & Private Patio With Morning Coffee & Tea Service?

    Nej, Two Beautiful Bedrooms & Private Patio With Morning Coffee & Tea Service har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Two Beautiful Bedrooms & Private Patio With Morning Coffee & Tea Service?

    Nej, Two Beautiful Bedrooms & Private Patio With Morning Coffee & Tea Service tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Two Beautiful Bedrooms & Private Patio With Morning Coffee & Tea Service?

    Ja, Two Beautiful Bedrooms & Private Patio With Morning Coffee & Tea Service har Parkering for gæster.

  • Hvor ligger Two Beautiful Bedrooms & Private Patio With Morning Coffee & Tea Service?

    Two Beautiful Bedrooms & Private Patio With Morning Coffee & Tea Service ligger på 1600 Topanga Skyline Dr., 90290, East Los Angeles i USA.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Two Beautiful Bedrooms & Private Patio With Morning Coffee & Tea Service?

    Populære attraktioner i nærheden af Two Beautiful Bedrooms & Private Patio With Morning Coffee & Tea Service inkluderer Los Angeles Internationalle Lufthavn, Venice Beach, Hollywood Sign, Universal Studios Hollywood, Santa Monica, Staples Center, Walk of Fame, Malibu.