Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hotel Wahyu Boutique Villas (Denpasar, Indonesien)

Hotel Wahyu Boutique Villas (Denpasar, Indonesien)

Om Wahyu Boutique Villas

Rummelig 4 soveværelser Wahyu Villa med 2 swimmingpools og frodig have Wahyu er en 4-værelses villa bolig dannet af en stilfuld moderne bygning kontrasterende - i form, stil og materialer - med to antikke joglo huse. Joglo er et traditionelt javanesisk træhus, der normalt ejes af kongelige familier eller velhavende mennesker og oprindeligt plejede at modtage gæster. Denne villa er smukt omgivet af natur og indsat i en bambushave med tætte buske af blomster og mangotræer.Her er rummene blevet fortolket i overensstemmelse med det moderne koncept for loftet, der er blandet med traditionel arkitektur, og blander javanesisk folkeslag og moderne moderne arkitektur.Den oprindelige karakter af disse hundrede år gamle bygninger er bevaret, med mange af teakvægge og tagfliser tilbageholdt, men det massive interiør har fået et modernistisk twist med udsatte murvægge og stengulve. Alle værelser er rigt møblerede og har alle de bekvemmeligheder til en moderne stue.Stille og gemt væk fra hustles og travlt, men tæt nok til at nå alt ved scooter (som vi leverer) - kun 1 minut til indkøbscenter og restauranter og 5 minutter til stranden.Du vil også finde disse små bekvemmeligheder inde i joglo:-Frugtkurv ved ankomsten-Sky TV hjemmebiograf-DVD afspiller-IPOD dock-penge skab-Fresh sengetøj og pool håndklæder-Gratis WIFI og-en-suite badeværelse med luksuriøst badekar og bruser åben til en lille afsondret haveVores venlige og dedikerede personale forsøger også deres bedste for at sikre dit ophold behageligt. Wahyu Villa kommer med concierge, kok, husholdning og nat sikkerhedsansvarlige.Også tilgængelig på forespørgsel: barnepige, pre-stock køleskab mad og drikkevarer, massage, tur og rejse, og mange flere. Bare fortæl os hvad du vil have, og vi vil forsøge at få det til at ske.Wahyu Villa er fuldt licenseret og opererer lovligt i Bali. Bliv her hos Wahyu Villa og nyd en ægte Bali ferie, problemfri.Særtilbud: Bo mere end 7 nætter og få gratis bil og chauffør!NY OPDATERING: Vi gør vores villa mere børnevenlig og velegnet til familier. Vi har pool hegn og aftageligt hegn til vores åbne stue / spisestue for at sikre børns sikkerhed. Disse kan på forhånd anmodes om uden yderligere gebyrer.

Populære faciliteter

  • Wi-fi i lobbyen
  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Pool
  • Spa(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Kæledyr tilladt
  • Aircondition
  • Restaurant(Utilgængelig)
  • Hotelbar(Utilgængelig)
  • Motionscenter(Utilgængelig)

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Terrasse
  4. Kæledyr tilladt
Velvære / spa
  1. Massage
  2. Boblebad
Tilgængelighed
  1. Handicapvenligt
  2. Handicapvenlig parkering
Værelsesfaciliteter
  1. Badeværelse med badekar (ved forespørgsel)
  2. Badeværelse med bruser
  3. Strygebræt
  4. Vinduer som kan åbnes
Hotellets egenskaber
  1. Kun for voksne

Kontaktinformation

Jalan Gunung Athena, Padang Sambian Klod , 80117 , Denpasar , Indonesien

Ofte stillede spørgsmål om Wahyu Boutique Villas

  • Er der et poolområde på Wahyu Boutique Villas?

    Ja, Wahyu Boutique Villas har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på Wahyu Boutique Villas?

    Ja, Wahyu Boutique Villas har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Wahyu Boutique Villas?

    Ja, Wahyu Boutique Villas har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvor ligger Wahyu Boutique Villas?

    Wahyu Boutique Villas ligger på Jalan Gunung Athena, Padang Sambian Klod, 80117, Denpasar i Indonesien.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Wahyu Boutique Villas?

    Populære attraktioner i nærheden af Wahyu Boutique Villas inkluderer Sanur, Seminyak, Canggu, International Airport Ngurah Rai, Legian, Lembongan, Double Six Beach, Bingin.