Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hotel Wow ! Magnificent 5th Floor Signature Oceanfront - Unit 453 !! (Palm Coast, USA)

Hotel Wow ! Magnificent 5th Floor Signature Oceanfront - Unit 453 !! (Palm Coast, USA)

Om Wow ! Magnificent 5th Floor Signature Oceanfront - Unit 453 !!

WOW! Magnificent 5th floor Signature Oceanfront - Unit 453 !! Denne 5. sal ejerlejlighed i eksklusive Cinnamon Beach at Ocean Hammock er absolut smukke inde og tilbyder nogle af de bedste udsigter i området!Designer-møbleret og tilbyder næsten ethvert interiør opgradering tænkelige, det er virkelig en enestående bolig. Denne enkeltstående ejerlejlighed er tilgængelig af både elevator og trapper og giver 1344 kvadratmeter udsøgt boligareal plus en stor balkon på over 300 sq ft! Når du træder ind i foyeren, du vil blive mødt af ti fods lofter, klinkegulve og en betagende udsigt over havet gennem de store vinduer og glasdør til altan.Gourmet køkken har uberørte rustfrit stål apparater, granit bordplader og alle de apparater, der er nødvendige for at lave mad til din familie og venner. p>Spisestuen er klar til stearinlys middage, familiesammenkomster eller noget midt imellem. I stuen er generøse mængder af siddepladser arrangeret at drage fordel af den betagende havudsigt. Der er tre soveværelser og to badeværelser. Føreren suite fra stuen har en king-size seng og er udstyret med en TV / DVD / VCR. Skibsføreren bad har en kombineret, hans-og-hendes forfængelighed, en stor jacuzzi og separat brusekabine. Beliggende ud posten gangen er to smukt indrettede og komfortable værelser, et andet badeværelse og et vaskeri område komplet med fuld størrelse vaskemaskine og tørretumbler. Et værelse har en queen size seng, mens den anden har et sæt ekstra lange enkeltsenge. Den enorme havet balkon er klar til spisning eller afslappende, som du nyde lyden af ​​brændingen, duften af ​​sprød salt luft, synet af måneskin flimrende på havet, og muligvis nogle putting eller chipping på ottende grøn.Denne ejerlejlighed bygning ligger kun en kort gåtur fra de to Kanel stranden klubhuse. The Ocean Klubhus, designet med voksne i tankerne, tilbyder et afsondret miljø. Det ideelle sted at se solopgang eller nyde en aften brise fra havet, det indeholder en spektakulær pool, et udsigtstårn med udsigt over havet, og stole og parasoller til brug på stranden. Med den helt nye boardwalk lige ved siden af ​​denne bygning vil du have dine tæer i sandet på ingen tid! Den livligere Lake Klubhuset indeholder kanel Grille, en fremragende fitnessrum, en familie pool med en Sprayground, en teenager center med bordfodbold og airhockey, og en opholdsstue med billardbord, alle med udsigt over ferskvandssø. Med seks område golfbaner og tæt på World Golf Village i St. Augustine og TPC at Ponte Vedra, dette er virkelig en golfspillers paradis. Tilsæt den smukke kanelfarvede strand og fantastiske swimmingpools, og du har den perfekte familieferieplacering.Vi forvalter også enheder 425, 435 og 441 for udvidede familie og venner !!LBTR # 12991

Populære faciliteter

  • Wi-fi i lobbyen(Utilgængelig)
  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Spa(Utilgængelig)
  • Parkering(Utilgængelig)
  • Kæledyr tilladt(Utilgængelig)
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Restaurant(Utilgængelig)
  • Hotelbar(Utilgængelig)
  • Motionscenter(Utilgængelig)

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Ikke-rygerværelser
  2. Direkte adgang til stranden
Velvære / spa
  1. Boblebad

Kontaktinformation

500 CINNAMON BEACH WAY , 32137 , Palm Coast , USA

Ofte stillede spørgsmål om Wow ! Magnificent 5th Floor Signature Oceanfront - Unit 453 !!

  • Er der et poolområde på Wow ! Magnificent 5th Floor Signature Oceanfront - Unit 453 !!?

    Nej, Wow ! Magnificent 5th Floor Signature Oceanfront - Unit 453 !! har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Wow ! Magnificent 5th Floor Signature Oceanfront - Unit 453 !!?

    Nej, Wow ! Magnificent 5th Floor Signature Oceanfront - Unit 453 !! tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Wow ! Magnificent 5th Floor Signature Oceanfront - Unit 453 !!?

    Nej, Wow ! Magnificent 5th Floor Signature Oceanfront - Unit 453 !! tilbyder ikke parkering.

  • Hvor ligger Wow ! Magnificent 5th Floor Signature Oceanfront - Unit 453 !!?

    Wow ! Magnificent 5th Floor Signature Oceanfront - Unit 453 !! ligger på 500 CINNAMON BEACH WAY, 32137, Palm Coast i USA.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Wow ! Magnificent 5th Floor Signature Oceanfront - Unit 453 !!?

    Populære attraktioner i nærheden af Wow ! Magnificent 5th Floor Signature Oceanfront - Unit 453 !! inkluderer Daytona Beach, Mainstreet Live, Daytona International Speedway, Daytona Beach Pier, Colonial Spanish Quarter, Spring Break, Coke Zero 400, Bandshell Summer Concert Series.