Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Small Luxury Hotel, Hideaway Near Acapulco On The Beach (Acapulco, Mexico)

Small Luxury Hotel, Hideaway Near Acapulco On The Beach (Acapulco, Mexico)

Om Small Luxury Hotel, Hideaway Near Acapulco On The Beach

Lille luksushotel, Hideaway nær Acapulco på stranden Udlejningsgrundlag: Værelse med egne faciliteterAntal soveværelser: 1; Antal andre værelser med senge: 0Antal badeværelser: 1Denne En af en slags, lavt belastende, miljøvenlig, rustik indkvartering ligger direkte på en udvidet og ensom strand nær Acapulco. Dekoreret med kunst, føles det eksklusivt. Gæster på Hotelgilda er venner. Hotellet er et spansk kolonistil hus omgivet af en tropisk have og har en lille pool. Der er syv værelser, alle med terrasse og hængekøjer, der er ideel til familier. Direkte på stranden er der 4 romantiske suiter med udsigt over havet. HotelGilda har en lille restaurant, der serverer fremragende typiske mexicanske og internationale retter. En komplet morgenmad serveres hver morgen. Gilda har også god musik på restaurantterrassen. På stranden er der palme tag med hængekøjer og solstole, der tilbyder skygge og udsigt over de berømte solnedgange af Pie de la Cuesta. Sip nogle lækre Piña colada specielle cocktail af huset lavet af frisk ananas mens du ser solnedgangen. Gæster er velkomne til at bringe en bog, der kan efterlades der for den næste gæst, der kommer sammen og ønsker at læse eller bruge de spil, der er i skabet. Værelserne på Hotelgilda er varme og indbydende og glædeligt for øjet. Nogle af værelserne har terrasser med udsigt over havet og er indrettet med håndskårne træmøbler. Andre værelser er indrettet med typiske mexicanske håndværk og har en terrasse med en smuk udsigt over Acapulco. Alle værelser har loftsventilator, daglig avis på spansk, hårtørrer til rådighed på anmodning, safeboks er til rådighed, 4 værelser har aircondition. De fleste værelser har balkon / terrasse. Kæledyr og børn er velkomne, trådløst internet er til rådighed selv på stranden.

Populære faciliteter

  • Wi-fi i lobbyen(Utilgængelig)
  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Pool
  • Spa(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Kæledyr tilladt
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Restaurant(Utilgængelig)
  • Hotelbar(Utilgængelig)
  • Motionscenter(Utilgængelig)

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Pool
  4. Hele huset/lejligheden
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Kaffemaskine

Kontaktinformation

Pie de La Cuesta - Barra de Coyuca , Acapulco , Mexico

Ofte stillede spørgsmål om Small Luxury Hotel, Hideaway Near Acapulco On The Beach

  • Er der et poolområde på Small Luxury Hotel, Hideaway Near Acapulco On The Beach?

    Ja, Small Luxury Hotel, Hideaway Near Acapulco On The Beach har 1 poolområdet.

  • Er kæledyr tilladt på Small Luxury Hotel, Hideaway Near Acapulco On The Beach?

    Ja, Small Luxury Hotel, Hideaway Near Acapulco On The Beach har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Small Luxury Hotel, Hideaway Near Acapulco On The Beach?

    Ja, Small Luxury Hotel, Hideaway Near Acapulco On The Beach har Parkering for gæster.

  • Hvor ligger Small Luxury Hotel, Hideaway Near Acapulco On The Beach?

    Small Luxury Hotel, Hideaway Near Acapulco On The Beach ligger på Pie de La Cuesta - Barra de Coyuca, , Acapulco i Mexico.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Small Luxury Hotel, Hideaway Near Acapulco On The Beach?

    Populære attraktioner i nærheden af Small Luxury Hotel, Hideaway Near Acapulco On The Beach inkluderer Tres Vidas, Condesa, All Hallow Eve, 27th ANEAS Convention, 30TH International Mine Convention, Punta Diamante, Coparmex National Meeting, mexican Internal Medicine National Congress.