Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

04 Double Room With Terrace - Hotel Insel Glück At The Jasmund National Park (Lohme, Tyskland)

04 Double Room With Terrace - Hotel Insel Glück At The Jasmund National Park (Lohme, Tyskland)

Om 04 Double Room With Terrace - Hotel Insel Glück At The Jasmund National Park

04 Dobbeltværelse med terrasse - Hotel Insel Glück i Jasmund Nationalpark 04 dobbeltværelse med terrasse:Dette lyse dobbeltværelse i stueetagen er 25 kvadratmeter og til maks. 2 gæster og et barn i en rejseseng møbleret på en moderne og venlig måde. Behagelige farver, komfortable møbler og store vinduer giver dig hurtigt en feriefølelse. Funktioner inkluderer en behagelig dobbeltseng, en klædeskab, stole og bord og et fladskærms-tv med radio. Et bord og to stole er tilgængelige på den tilhørende terrasse. En børnes rejseseng med sengelinned kan leveres efter anmodning. Det moderne badeværelse er udstyret med bruser, forfængelighed og toilet. WiFi er selvfølgelig gratis. Til den daglige morgenmad venter vi dig om morgenen i vores morgenmadsrestaurant ved buffeten. Efter anmodning kan du nyde din morgenkaffe eller te eller hjemmelavede kager og kaffespecialiteter om eftermiddagen på vores solrige terrasse.Velkommen til Hagen auf Rügen!Hotel Insel-Glück har en meget god beliggenhed i Hagen og tilbyder dig smukke hotelværelser og lejligheder til 2 til 4 gæster med WiFi. Det er kun 2,5 km fra vores hotel til krittkysten i Jasmund Nationalpark med det berømte vartegn Rügen, Königsstuhl ”. Vejen der fører dig. a. gennem en omfattende bøgskov til den legendariske Hertha-sø, forbi slaviske voldgange og adskillige gravhøje. Foruden Jasmund Nationalpark er UNESCO 's verdens naturlige arvelige skove og den anden Western Pomerania Lagoon Area National absolutte højdepunkter i vores område! I umiddelbar nærhed af Königsstuhl ligger Nationalpark Center med sin unikke udstilling og Victoria-udsigt med den unikke udsigt over krittklipper og Østersøen. Du kan også nå havnebyen Sassnitz og Spyckerschen-søen på ca. 10 minutter, og Østersøbyen Binz med sin kilometer lange, fine sandstrand på 15 minutter. Det er landskabet, nærheden til Østersøen og stranden, der udgør lokationen. Hotel Insel-Glück har 3 etager, 12 hyggelige, lyse, rummelige værelser med dobbeltsenge og balkoner til 2 til 3 gæster og 2 lejligheder med køkken spisekammer og balkoner. Til den daglige morgenmad venter vi dig om morgenen i vores morgenmadsrestaurant ved buffeten. Efter anmodning kan du nyde din morgenkaffe eller te eller hjemmelavede kager og kaffespecialiteter om eftermiddagen på vores solrige terrasse. Som en speciel egenskab ved hotellet er der en café med et bredt udvalg af kager og tærter samt kaffespecialiteter. Derudover tilbyder vi også lactose- og glutenfrie produkter samt regionale specialiteter (produkter med havtorn). Parkeringspladser til vores gæster er gratis tilgængelige på hotellet. Det lokale busstoppested ligger cirka 150 meter fra hotellet.Ankomst er fra 16:00 til 10:00 og afgang fra 6:00 til 10:00

Populære faciliteter

  • Wi-fi i lobbyen(Utilgængelig)
  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Spa(Utilgængelig)
  • Parkering(Utilgængelig)
  • Kæledyr tilladt(Utilgængelig)
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Restaurant(Utilgængelig)
  • Hotelbar(Utilgængelig)
  • Motionscenter(Utilgængelig)

Alle faciliteter

Kontaktinformation

Stubbenkammerstr. 33 , 18551 , Lohme , Tyskland

Ofte stillede spørgsmål om 04 Double Room With Terrace - Hotel Insel Glück At The Jasmund National Park

  • Er der et poolområde på 04 Double Room With Terrace - Hotel Insel Glück At The Jasmund National Park?

    Nej, 04 Double Room With Terrace - Hotel Insel Glück At The Jasmund National Park har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på 04 Double Room With Terrace - Hotel Insel Glück At The Jasmund National Park?

    Nej, 04 Double Room With Terrace - Hotel Insel Glück At The Jasmund National Park tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på 04 Double Room With Terrace - Hotel Insel Glück At The Jasmund National Park?

    Nej, 04 Double Room With Terrace - Hotel Insel Glück At The Jasmund National Park tilbyder ikke parkering.

  • Hvor ligger 04 Double Room With Terrace - Hotel Insel Glück At The Jasmund National Park?

    04 Double Room With Terrace - Hotel Insel Glück At The Jasmund National Park ligger på Stubbenkammerstr. 33, 18551, Lohme i Tyskland.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på 04 Double Room With Terrace - Hotel Insel Glück At The Jasmund National Park?

    Populære attraktioner i nærheden af 04 Double Room With Terrace - Hotel Insel Glück At The Jasmund National Park inkluderer KdF-Bad Prora, Hansedom, Ostseebad Binz, Binzer Strand, Putbus, Seebad Insel Hiddensee Vitte, Ostseebad Sellin Nordstrand, Strandpromenade Binz.