Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden 1 bedroom accommodation in La Cala de Mijas (Mijas, Spanien)

Hele huset/lejligheden 1 bedroom accommodation in La Cala de Mijas (Mijas, Spanien)

Om 1 bedroom accommodation in La Cala de Mijas

1 værelses overnatning i La Cala de Mijas Denne storslåede ferielejlighed med et soveværelse ligger i feriekomplekset Cala Azul i La Cala de Mijas. Det mediterrane fællesområde byder på en generøs have med palmetræer, en stor pool, babypool og legeplads.Den rummelige lejlighed ligger på 3. sal og er udstyret med wlan. I det praktiske og indbydende daglig- og spiseområde er der en stor hjørnesofa, hvor to personer kan sove, et fleksibelt sofabord med hjul, tv, cd-afspiller. Det lyse, veludstyrede køkken ligger for sig. Fra dagligområdet træder I ud på den store terrasse med komfortabelt have-siddehjørne, liggestole og flere bekvemme siddemuligheder og parasoller. Her kan I spise sammen, slappe af, sludre og nyde den fantastiske udsigt over have- og poolområdet samt til Middelhavet. I soveværelset er der en grand lit og ventilator til de varmeste dage og et badeværelse med stor brusekabin. I har også en barneseng og en højstol til rådighed.Mellem boligkomplekset Cala Azul og La Cala de Mijas forløber den gebyrfri motorvej Autovía del Mediterráneo (A7) langs hele den spanske Middelhavskyst. Over flere fodgængerbroer kommer I til de vidunderlige sandstrande på ti minutters gang, og på et kvarter når I byens torv med det gamle vagttårn.La Cala de Mijas ligger øst for Marbella og vest for Fuengirola, centralt ved kysten af Costa del Sol, og er en sand lille perle. Byen prydes af en vidunderlig, næsten landsbyagtig atmosfære. Fra den centrale hovedgade, der går helt ned til havet, er der små forgreninger med mange butikker, barer og restauranter. Om dagen er La Cala meget populært blandt indbyggerne og besøgende, og der er hyggelig travlhed, når dagens indkøb foretages eller folk bliver draget til stranden ofr at spise på en af restauranterne med havudsigt. Hovedtorvet direkte ved Middelhavet overskygges af vagttårnet El Torreón fra 16. århundrede, og det er her, alle vigtige byfester og sommeraktiviteter foregår. Ikke langt herfra er der en stor legeplads, også lige ved stranden.- Fælles udendørs swimmingpool- Klimaanlæg- Ventilator- Elevator- Udl. ikke til ungdomsgrupper- Tillval: Sengetøj og håndk.- Barneseng: 1- Barnestol: 1

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Elevator
  2. Parkering
  3. Udendørs pool
  4. Ikke-rygerværelser
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Badeværelse med badekar (ved forespørgsel)
  3. Badeværelse med bruser
  4. Fjernsyn
Sportsfaciliteter
  1. Golfbane
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering

Ofte stillede spørgsmål om 1 bedroom accommodation in La Cala de Mijas

  • Er der et poolområde på 1 bedroom accommodation in La Cala de Mijas?

    Ja, 1 bedroom accommodation in La Cala de Mijas har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på 1 bedroom accommodation in La Cala de Mijas?

    Nej, 1 bedroom accommodation in La Cala de Mijas tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på 1 bedroom accommodation in La Cala de Mijas?

    Ja, 1 bedroom accommodation in La Cala de Mijas har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på 1 bedroom accommodation in La Cala de Mijas?

    Populære attraktioner i nærheden af 1 bedroom accommodation in La Cala de Mijas inkluderer Málaga Internationalle Lufthavn, Fuengirola, Malagueta Strand, Benalmádena Costa, Benalmádena Pueblo, La Carihuela, Los Boliches - Las Gaviotas, Centro.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for 1 bedroom accommodation in La Cala de Mijas?

    Afbestillingspolitikken for 1 bedroom accommodation in La Cala de Mijas varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.