Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden 2 Spacious, Renovated Holiday Homes By The Sea, Clean, Garden, Sauna, Fireplace. (The Hague, Holland)

Hele huset/lejligheden 2 Spacious, Renovated Holiday Homes By The Sea, Clean, Garden, Sauna, Fireplace. (The Hague, Holland)

Om 2 Spacious, Renovated Holiday Homes By The Sea, Clean, Garden, Sauna, Fireplace.

2 rummelige, renoverede sommerhuse ved havet, ren, have, sauna, pejs. Vores hus (nr. 30 og 31) er store, fritliggende (105 m2) villaer og kan rumme 8 eller 16 personer, hvert hus har otte senge. De ligger på den 4-stjernede bungalowpark 'Kijkduin' (Kijkduinpark) i Haag. 82 af vores gæster har skrevet en anmeldelse og giver vores hjem en gennemsnitlig rating på 9,2, vi er meget stolte af det! Hvert hus har tre soveværelser med 8 senge og er komfortabelt indrettet. Begge huse er blevet fuldstændig renoveret og udstyret med nye møbler, gulve, badeværelser og køkken. I stueetagen er der en stor stue med gulvvarme og pejs, et åbent køkken med 8 personers spiseplads, et soveværelse, et badeværelse og et separat toilet. Det rummelige soveværelse har en dobbeltseng med to separate madrasser (90 x 200) og dyner. Badeværelset med bruser og håndvask støder op til soveværelset.Køkkenet er nyt og udstyret med hver luksus, opvaskemaskine, keramisk kogeplade, mikroovn, køleskab med lille fryser, filter kaffemaskine mv.Der er gratis WIFI i huset med god modtagelse, og der er et fladskærms-tv med digital modtagelse. Der er en dvd-afspiller og en radio / cd-afspiller med blå tand til stede.På første sal er der to tre-personers soveværelser, et stort og et mindre. I det lille soveværelse er der en køjeseng, en enkeltseng og et klædeskab. Det store soveværelse har tre enkeltsenge og en stor garderobe. Der er et badeværelse på første sal med en lille håndvask, bad og toilet. Lige foran badeværelset er der en lille sauna, hvor man kan sidde med 2 eller max 3 personer.Omkring ferien er en rummelig have med masser af grønt.Terrasserne er syd / vest og du er der i sommersolen fra morgen til aften. Terrasserne eller de andre huse er gavnlige for hinanden, så du har masser af privatliv. På terrassen af boliger 30 er der en picnicbænk til 6 personer, og på terrassen af boligen 31 er der en ny 8-personers picnicbænk. Der er 3 liggestole med puder og havestole. Der er også en træ to-personers bænk.Der er en rummelig lada, hvor der er plads til 4 cykler og der er et ekstra køleskab.Vi synes, det er vigtigt, at huset er rent og ryddeligt, som du kan læse rapport. Vi er meget forsigtige med vores (nye) ting og forventer det samme fra vores gæster. Singelfester, studentfester, drikkefester eller uanset fester er ikke tilladt i vores huse! Vores hus er pet-fri og der er ingen rygning inde.Vi håber, at vores gæster vil have en uforglemmelig ferie i et af vores feriehuse. Se vores hjemmeside for mere information:www. sommerhus visning dune. nl

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering(Utilgængelig)
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser(Utilgængelig)

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Fjernsyn
  3. Kaffemaskine
Overnatningsstedets faciliteter
  1. Gratis wi-fi
  2. Hele huset/lejligheden

Ofte stillede spørgsmål om 2 Spacious, Renovated Holiday Homes By The Sea, Clean, Garden, Sauna, Fireplace.

  • Er der et poolområde på 2 Spacious, Renovated Holiday Homes By The Sea, Clean, Garden, Sauna, Fireplace.?

    Nej, 2 Spacious, Renovated Holiday Homes By The Sea, Clean, Garden, Sauna, Fireplace. har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på 2 Spacious, Renovated Holiday Homes By The Sea, Clean, Garden, Sauna, Fireplace.?

    Nej, 2 Spacious, Renovated Holiday Homes By The Sea, Clean, Garden, Sauna, Fireplace. tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på 2 Spacious, Renovated Holiday Homes By The Sea, Clean, Garden, Sauna, Fireplace.?

    Nej, 2 Spacious, Renovated Holiday Homes By The Sea, Clean, Garden, Sauna, Fireplace. tilbyder ikke parkering.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på 2 Spacious, Renovated Holiday Homes By The Sea, Clean, Garden, Sauna, Fireplace.?

    Populære attraktioner i nærheden af 2 Spacious, Renovated Holiday Homes By The Sea, Clean, Garden, Sauna, Fireplace. inkluderer Amsterdam lufthavn Schiphol, Den Haag Centraal railway station, Keukenhof, Rotterdam Central Station, Dordrecht, Hoofddorp centrum, Scheveningen Beach, Schiphol Lufthavn.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for 2 Spacious, Renovated Holiday Homes By The Sea, Clean, Garden, Sauna, Fireplace.?

    Afbestillingspolitikken for 2 Spacious, Renovated Holiday Homes By The Sea, Clean, Garden, Sauna, Fireplace. varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.