Hoteller i Amsterdam (Nordholland, Holland)

 1. 646 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 2. 654 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 3. 727 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 4. 655 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 5. 920 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 6. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 7. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 8. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 9. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
  Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed

Hoteller i Amsterdam

Find utroligt billige hoteller i Amsterdam, Holland. Søg efter og sammenlign tilbud på overnatning for at finde de laveste priser med trivago

 • Omfattende hotelsøgning for Amsterdam online
 • Find et billigt hotel i Amsterdam!
 • Book til en fantastisk pris!

Blandt de bedst bedømte Hotels i Amsterdam

 • 580 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • 1.099 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
  Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • 1.194 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024

AMSTERDAM – EN CHARMERENDE BY MED KANALER I METERVIS

Kanaler, tulipaner, Red Light District, øl og hash er blot nogle af de associationer, mange har til Amsterdam. Selvom Hollands hovedstad har et meget frisindet område i Red Light District, så har byen også meget andet og mere charmede træk at byde på.

Du vil blandt andet kunne opleve mange museer i absolut verdensklasse. Nogle af museerne er enorme, og du kan snildt tilbringe det meste af en dag på disse. Andre er små sjove museer, som ikke har den traditionelle museum-følelse over sig.

Amsterdam har en meget hyggelig og charmende stemning, som er tiltrækkende for både par, familier, vennegrupper og forretningsrejsende. Aktiviteterne er mange og varierende i byen, og du vil samtidig have mange muligheder for både shopping og lækre måltider.

Book et hotel nu eller tag afsted på en af de mange last minute deals. En dejlig tur til Amsterdam vil du ikke fortryde.

165 KANANLER

Amsterdam er blandt andet kendt for sine mange, hyggelige kanaler. Og der er mange af dem. Hele 165 kanaler finder du i den hollandske hovedstad, som i 2010 blev skrevet på UNESCO’s verdensarv-listen.

Kanalerne er med til at give byen sin skønne charme, og den bedste måde at opleve dette på er uden tvivl ved at se Amsterdam fra vandet. Valgmulighederne for dette er mange, men alle er dejlige og passer til alle slags turister i alle aldersgrupper.

En af de populære ture er en guidet bådtur, hvor der er mulighed for at stige af og på ved forskellige stoppesteder – ”hop on and hop off”-servicen. Med en dagsbillet kan du blive transporteret rundt i byen og stå af og på ved de mange spændende museer og seværdigheder. Fordelen ved denne service er en erfaren guide, som vil give dig spændende information på turen – ofte viden, du ikke ville kunne finde i en guidebog – mens du bliver sejlet direkte til byens attraktioner.

Du kan også leje din egen båd eller tage på en af de mange arrangerede bådture i byen. Skal det være en oplevelse ud over det normale, kan du købe billetter til en Dinner Cruise, som er en skøn og meget romantisk måde at opleve Amsterdams kanaler på. Igen er der mange at vælge imellem, men fælles for dem alle er et skønt måltid ombord – ofte en fire retters menu med tilhørende vine – mens i stille sejler igennem kanalerne ved aftenstid.

Under dit ophold i Amsterdam vil du have mange valgmuligheder, når det kommer til at vælge dit hotel. Amsterdam har en bredt udvalg af billige hoteller, men et godt alternativt til disse er at finde et tilbud og booke et værelse på et hyggeligt Bed & Breakfast eller leje en hotellejlighed. Crown Bed & Breakfast er et skønt og hyggeligt B&B, hvor du kun er 300 meter fra hjertet af Amsterdam. Dermed er du tæt ved byens mange dejlige restauranter, butikker og seværdigheder, og samtidig tæt ved byens store togstation, Centraal Station, og gør det nemt at komme til og fra lufthavnen.

Er et billigt hotel ikke din stil, kan du heldigvis også vælge mellem hovedstadens mange luksuriøse hoteller. Det 5-stjernede hotel De L’Europe er et fantastisk hotel med en smuk beliggenhed lige ud til en af de mange kanaler. Samtlige værelser har et unikt design, og du kan nyde overnatninger i ren luksus med faciliteter som spa, pool, fornemme restauranter, business center og storslåede suiter.

KUNST, HISTORIE OG ØL

Lidt syd for centrum finder du et dejligt kvarter med mange af byens must see seværdigheder – også kendt som Museumskvarteret. Det drejer sig om blandt andet nationalmuseet Rijksmuseum, Van Gogh-museet, den skønne Vondelpark med Tulip Island og en fed oplevelse i vente på Heinekens Experience. Området er samtidig rigtig dejligt til at gå ture i og kigge i de mange skønne butikker.

Nationalmuseet Rijksmuseum er et yderst populært museum i Amsterdam. Her er der meget at se og kunst i alle former. Diversiteten er meget imponerende og går på forunderligvis op i en højere enhed. Du kan blandt andet se Rembrandts mesterværker og adskillige andre malerier fra Hollands kunstneriske storhedstid omkring 1600-tallet. Museet byder dog også på porcelæn, møbler, sølvtøj, dukkehuse og meget andet. Administrationen har udviklet en app, som præsenterer forskellige ture på museet, der ellers kan virke lidt overvældende. Er du ikke synderlig kunstkyndig, er appen en rigtig brugbar guide.

Næsten rundt om hjørnet fra Rijksmuseum ligger Van Gogh-museet. Dette er et imponerende museum, som ofte overrasker mange besøgende med mængden af malerier og tegninger, inklusiv de mange selvportrætter, og den grundige forklaring af kunstnerens liv og virke. Et godt tip er at købe billetter i forvejen, da du formegentlig ikke vil være den eneste turist på museet.

Efter en meget kort, men dejlig, gåtur fra de to museer finder du den skønne Vondelpark. Denne grønne oase er et lille pusterum i hovedstaden. De lokale bruger parken til at motionere – du vil med garanti møde mange løbere – lufte deres hunde og generelt bare nyde de skønne omgivelser. Tag en madpakke med – eller en køb en take-away – og nyd den på det grønne græs. Midt i parken finder du Tulip Island, som består af farvestrålende tulipaner, du selv kan plukke, rundt om musikpavillonen. Det er ikke den største seværdighed i Amsterdam, men giver parken et dejligt touch.

Kan du lide øl, og er du bare lidt interesseret i forretningsudvikling og branding, vil et besøg på Heinekens bryggeri være lige noget for dig. På Heineken Experience bliver du præsenteret for historien bag den populære øl, får et indblik i produktionen, bliver oplært i, hvordan en Heineken bliver skænket og serveret – og ja, turen afsluttes med to kolde øl, som du kan nyde, mens du reflekterer over besøget. Det er en populær attraktion, specielt for venne- og venindegrupper, som er i Amsterdam på forlænget weekend.

Vil du gerne bo på et hyggeligt hotel i dette område, så er hotel Fita et godt bud. Dette dejlige 3-stjernede hotel byder på en skøn morgenmadsbuffet, dejlig service og rene, lyse værelser. Du er inden for gåafstand til både museerne og parken, og med sporvognene kommer du nemt ind til centrum.

EN FRISINDET HOVEDSTAD

Red Light District er formegentlig Amsterdams mest kendte område. Mange turister vælger at tage til gaden, blot for at opleve dens stemning og kunne sige, at man har været der. I dele af Amsterdams centrum er sex ikke tabubelagt – snarere tværtimod – og det er i sig selv en oplevelse. I Amsterdam vil du kunne finde både et sex museum og museet Red Light Secrets – Museum of Prostitution samt Erotic Museum, som tilfældigvis ligger lige overfor De Oude Kerk, en af Amsterdams smukke kirker.

Kontrasterne er mange i den hollandske hovedstad, men det er generelt en meget charmerende by, med rigtig meget at byde på. Om du helst vil på et af mange museer, sejle i byens kanaler, nyde de grønne omgivelser eller bare gå ture og shoppe, så er Amsterdam perfekt til alt dette. Om gåturen også går forbi Red Light District er helt op til dig selv.

Our top-rated cheap hotels in Amsterdam

 • 858 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
  Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • 542 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024

Ofte stillede spørgsmål om Amsterdam