Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden 412 Pueblo Evita Ii, Benalmádena (Benalmadena, Spanien)

Hele huset/lejligheden 412 Pueblo Evita Ii, Benalmádena (Benalmadena, Spanien)

Om 412 Pueblo Evita Ii, Benalmádena

Pueblo Evita III, Benalmadena - 3 SOVEVÆR / 2 BAD, terrasse, havudsigt Charmerende ferielejlighed beliggende i det andalusiske resortet Pueblo Evita tæt på strand og med smuk udsigt til Middelhavet og bjergene.Lejligheden består af 3 soveværelser, 2 badeværelser, køkken, stue/spisestue og stor terrasse og er komfortabelt indrettet med alt, hvad du behøver for en dejlig ferie.Køkkenet er fuldt udstyret med ovn, mikroovn, kaffemaskine, elkedel osv. Stuen er i forlængelse af køkkenet, og her er der spisebord og et hyggeligt sofaområde med TV. Der er direkte adgang til solrig terrasse, hvor der er havemøbler, grill og liggestole. Her er det muligt at nyde måltider på alle tider af dagen, og samtidig kan du nyde den smukke udsigt til Middelhavet. Wi-Fi og aircondition er tilgængeligt i hele lejligheden.Der er 3 soveværelser:Det første soveværelse har 2 enkeltsenge og stort klædeskab.Det andet soveværelse har 2 enkeltsenge og stort klædeskab.Det tredje soveværelse har 1 dobbeltseng og stort klædeskab.Indenfor resortet er der en fælles swimmingpool, som er tilgængelig hele året, fælles swimmingpool på tagterrassen som er åben i sommerperioden, og der er også en indendørs swimmingpool, som er tilgængelig i perioden oktober til april. Derudover er der faciliteter såsom vaskerum, jacuzzi, bordtennis, poolbord, dart, etc. Venligst bemærk at nogle af disse faciliteter kommer med et gebyr. Desuden er der i sommerperioden varierende underholdning i det ene af poolområderne, hvor du også finder Clubhouse café samt Sams bar.Grundet den gode beliggenhed har du alt indenfor gåafstand, og der er kun et par 100 meter til nærmeste supermarked og restauranter. Der er også tennis -og paddeltennis baner 150 meter væk fra resortet, - dette er dog ikke inkluderet i prisen.Stranden ligger kun 400 meter væk, og her finder du også stort udbud af restauranter, hvor du har mulighed for at nyde adskillige gode måltider.Den nærmeste togstation ligger kun 1 km væk, hvilket gør det muligt at komme frem og tilbage til Málaga Lufthavn, uden brug af en udlejningsbil.Attraktioner såsom Park Paloma med Selwo Marina Dolphinarium (500 m), svævebane der kan tage dig til bjergene (1 km) og havnen Puerto Marina (2,5 km), er indenfor gåafstand.En dejlig ferielejlighed, der med dens faciliteter og beliggenhed, egner sig perfekt til et dejligt ophold på alle tider af året.BEMÆRK: Boligen er ikke egnet for gangbesværedeAfstande:100 m fra restauranter170 m fra Mercadona supermarked400 m fra strand1 km fra Benalmádena-Arroyo de la Miel togstation1 km fra Tivoli World2 km fra Torrequebrada Golf Club6 km fra Aqualand Torremolinos15 km fra Mijas Pueblo16 km fra Fuengirola17 km fra Málaga Lufthavn25 km fra Málaga

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition
  • Parkering(Utilgængelig)
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Udendørs pool
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Pool
  4. Gratis wi-fi
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Badeværelse med bruser
  3. Fjernsyn
  4. Hårtørrer
Sportsfaciliteter
  1. Golfbane

Ofte stillede spørgsmål om 412 Pueblo Evita Ii, Benalmádena

  • Er der et poolområde på 412 Pueblo Evita Ii, Benalmádena?

    Ja, 412 Pueblo Evita Ii, Benalmádena har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på 412 Pueblo Evita Ii, Benalmádena?

    Nej, 412 Pueblo Evita Ii, Benalmádena tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på 412 Pueblo Evita Ii, Benalmádena?

    Nej, 412 Pueblo Evita Ii, Benalmádena tilbyder ikke parkering.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på 412 Pueblo Evita Ii, Benalmádena?

    Populære attraktioner i nærheden af 412 Pueblo Evita Ii, Benalmádena inkluderer Málaga Internationalle Lufthavn, Fuengirola, Malagueta Strand, Benalmádena Costa, Benalmádena Pueblo, La Carihuela, Los Boliches - Las Gaviotas, Centro.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for 412 Pueblo Evita Ii, Benalmádena?

    Afbestillingspolitikken for 412 Pueblo Evita Ii, Benalmádena varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.