Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden 7602 Charing Cross Lane, Delray Beach, 3/2, Gated, Priv Pool, Wifi, Netflix (Delray Beach, USA)

Hele huset/lejligheden 7602 Charing Cross Lane, Delray Beach, 3/2, Gated, Priv Pool, Wifi, Netflix (Delray Beach, USA)

Om 7602 Charing Cross Lane, Delray Beach, 3/2, Gated, Priv Pool, Wifi, Netflix

7602 Charing Cross Lane, Delray Beach, 3/2, gated, Priv pool, WIFI, NETFLIX BEMÆRK: Vinterudlejning er fra 5. januar 5. april 2020. KUN IKKE RYGGERE. MÅNEDLIGE LEJELSER VENLIGST KAN IKKE TILGives undtagelser. Kontroller kalenderen for at se, hvis det er tilgængeligt, inden de kontakter os. MINIMUM BOOKING FOR VINTER er 90 dage. Andre måneder minimum 30 dage. (ignorer VRBO-standard på 30 dage om vinteren, vi har ikke været i stand til at tilsidesætte dette) Besøg os på delraybeachrentalhomeDette hjem blev renoveret i november 2012 med nye møbler, tre store fladskærms T. V. 's inklusive en 70 tommer i opholdsrummet, en 46 tommer i soveværelset og en 46 tommer i det andet soveværelse. Indeholder også NETFLIX, trådløst internet, High Def-kabel-tv, computer-arbejdsstationer med printer / scanner. Alle køkkenredskaber er nye, de fleste af de små apparater er køkkenhjælpemiddel. Vi har forsøgt at medtage alt hvad du har brug for dit besøg: mikrobølgeovn, blendere, 10 kop kaffemaskine, kaffemølle, Keurig kaffemaskine, tepande, mixer, serveringsskåle, kedel, ristningspande, elektrisk kniv, vaffelmaskine, langsom komfur , ris komfur, rivjern osv. ...Værelserne har firmaer af høj kvalitet, overdådige puder i topmadras. Der er ikke noget værre end at sove på en billig madras. De to store soveværelser er udstyret med nye gardiner med solforing for at give dig mulighed for at sove i, mens du er på ferie. Det tredje soveværelse har solafskærmning. Alle værelser har luftventilatorer. Der er en stor saltvandspool i vores baghave, der er lukket med en lanai til at holde de irriterende Florida-bugs ud. Vores gård er privat, delvis skraveret, så du kan sidde udenfor om eftermiddagen, og der er ingen naboer der bor direkte bag vores hus. Det er meget privat. Der er en propan-grill og deluxe møbler med støbt aluminium, inklusive samtaleområde til 4, to chaiselonger og et spisebord til to. Vi installerede en magt, der kan trækkes ud i lanai, for nogle skygger. Der er parkering til 2 biler på indkørslen. Der er ingen parkering inde i garagen, den bruges kun til opbevaring. Selvom der er en dobbelt dør i garagen, er det faktisk en enkelt bugt garage. Der er begrænset plads til opbevaring, da der er en golfvogn, cykler osv. I den fælles garage. Bemærk: MINIMUM LEJNING I EN MÅNEDE, INGEN UNDTAGELSER. NINETY DAY minimum i VINTERPERIODE. Venligst, send ikke e-mails, der beder om mindre end en måned, eller leje, hvis kalenderen viser, at den ikke er tilgængelig. Vi forsøger at holde kalenderen helt opdateret. Tak.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Businesscenter
  2. Spillemaskine/videospil
  3. Motionscenter
  4. Parkering
Værelsesfaciliteter
  1. Pejs
  2. Badeværelse med badekar (ved forespørgsel)
  3. Fjernsyn
  4. Centralvarme
Sportsfaciliteter
  1. Fitness
  2. Tennisbane

Ofte stillede spørgsmål om 7602 Charing Cross Lane, Delray Beach, 3/2, Gated, Priv Pool, Wifi, Netflix

  • Er der et poolområde på 7602 Charing Cross Lane, Delray Beach, 3/2, Gated, Priv Pool, Wifi, Netflix?

    Ja, 7602 Charing Cross Lane, Delray Beach, 3/2, Gated, Priv Pool, Wifi, Netflix har 1 poolområdet.

  • Er kæledyr tilladt på 7602 Charing Cross Lane, Delray Beach, 3/2, Gated, Priv Pool, Wifi, Netflix?

    Ja, 7602 Charing Cross Lane, Delray Beach, 3/2, Gated, Priv Pool, Wifi, Netflix har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på 7602 Charing Cross Lane, Delray Beach, 3/2, Gated, Priv Pool, Wifi, Netflix?

    Ja, 7602 Charing Cross Lane, Delray Beach, 3/2, Gated, Priv Pool, Wifi, Netflix har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på 7602 Charing Cross Lane, Delray Beach, 3/2, Gated, Priv Pool, Wifi, Netflix?

    Populære attraktioner i nærheden af 7602 Charing Cross Lane, Delray Beach, 3/2, Gated, Priv Pool, Wifi, Netflix inkluderer Fort Lauderdale Beach, Fort Lauderdale - Hollywood International Airport, Sawgrass Mills, Port Everglades, Las Olas Boulevard, Las Olas Riverfront, Greater Fort Lauderdale Convention Centre, The Galleria at Ft Lauderdale.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for 7602 Charing Cross Lane, Delray Beach, 3/2, Gated, Priv Pool, Wifi, Netflix?

    Afbestillingspolitikken for 7602 Charing Cross Lane, Delray Beach, 3/2, Gated, Priv Pool, Wifi, Netflix varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.