Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Adobe Mountain Retreat-Fishing, hiking,skiing,beautiful Santa Fe Taos area $89 (Vadito, USA)

Hele huset/lejligheden Adobe Mountain Retreat-Fishing, hiking,skiing,beautiful Santa Fe Taos area $89 (Vadito, USA)

Om Adobe Mountain Retreat-Fishing, hiking,skiing,beautiful Santa Fe Taos area $89

Adobe Mountain Retreat-Rafting, vandreture, ruiner, gallerier-nær Sipapu Santa Fe & Taos Kæmpe dæk med propan grill, bord og stole og 3 kolibrier feedere. Backyard creek med hængekøjer, picnic borde, stole, og brand pit,Godt lager køkken omfatter; kaffemaskine m / kaffe, brødrister, Keurig, blender, crock pot, elektrisk stegepande, mixer, food processor, ricer / dampkoger, citruspresser, kagepander, muffinspande og kiksplader. Køleskab har ismaskine..Gas varme også brændeovn med romantiske glasdøre masser af ildtræMasser af frie jordbærplanter.Iskold vandløb løber gennem bindingsværksbjerge. Find dit rolige rum og nyd fred, ren luft, mørk, stjerneklar nætter. Forlad de dagligdags ting i livet bag og opdag dig selv, dine egne tanker og følelser. Baghaven er hovedattraktion for os på Adobe Mountain Retreat. Græsset omkring broen, broen hvor vi sad og danglede vores fødder i den kolde bjergstrøm, forestillede familie sammenkomster omkring lejrbålet. Det første skridt gennem hoveddøren sagde 'Velkommen hjem'. I løbet af vores 7 år har vi gjort en masse ombygning. Kvalitetsarbejder er tydeligt det øjeblik du går gennem indgangsdøren. Brændeovnen fordyber, belyser og opvarmer trægulvet. De korkede bjælker, kaldet Vigas, afspejler århundreder gammel arkitektur. Den stille taler om refleksion om i dag, i går og i morgen, om liv og formål. Den mørke himmel ser tilbage gennem tusinder af tid og viser en evighed af himmellegemer. Ja, vi inviterer dig varmt til at komme og opleve Adobe Mountain Retreat's tiltrækkende appel.De 1600 sq ft gøre til et rummeligt 2 værelses hus, der er kørestol venlige. Alle værelser er store. Den hyggelige, komfortable stue har brændeovnen med masser af brænde. Tv med dvd og video afspillere er i stuen og buffalo værelse. Buffalo-rummet tjener også som et ekstra soveområde. Der er også mulighed for dyreliv visning fra Buffalo Room og spisestuen. Mange gange har vi set elg, coyote, fugle og meget mere. Hummingbirds er en rigtig attraktion hos feeders på dækket. Særlig note: soveværelse 2 er adgang via soveværelse. Begge har dronning senge.Buffalo Room er på den modsatte side af huset, hvilket gør det helt privat fra soveværelse og soveværelse 2, og har en sovesofa og 2 enkeltsenge.Der er ikke tilladt at ryge i huset. Udpeget udenfor rygning områder er forudsat.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Kæledyr tilladt
  4. Ikke-rygerværelser
Værelsesfaciliteter
  1. Pejs
  2. Fjernsyn
  3. Hårtørrer
  4. Centralvarme
For børn
  1. Legeplads

Ofte stillede spørgsmål om Adobe Mountain Retreat-Fishing, hiking,skiing,beautiful Santa Fe Taos area $89

  • Er der et poolområde på Adobe Mountain Retreat-Fishing, hiking,skiing,beautiful Santa Fe Taos area $89?

    Nej, Adobe Mountain Retreat-Fishing, hiking,skiing,beautiful Santa Fe Taos area $89 har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Adobe Mountain Retreat-Fishing, hiking,skiing,beautiful Santa Fe Taos area $89?

    Ja, Adobe Mountain Retreat-Fishing, hiking,skiing,beautiful Santa Fe Taos area $89 har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Adobe Mountain Retreat-Fishing, hiking,skiing,beautiful Santa Fe Taos area $89?

    Ja, Adobe Mountain Retreat-Fishing, hiking,skiing,beautiful Santa Fe Taos area $89 har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Adobe Mountain Retreat-Fishing, hiking,skiing,beautiful Santa Fe Taos area $89?

    Populære attraktioner i nærheden af Adobe Mountain Retreat-Fishing, hiking,skiing,beautiful Santa Fe Taos area $89 inkluderer Taos - Our Lady of Guadelupe Church, Sipapu, El Santuario de Chimayo, Taos Regional Airport, Taos Pueblo, Angel Fire Airport.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Adobe Mountain Retreat-Fishing, hiking,skiing,beautiful Santa Fe Taos area $89?

    Afbestillingspolitikken for Adobe Mountain Retreat-Fishing, hiking,skiing,beautiful Santa Fe Taos area $89 varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.