Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Baltic Amber In Diplomatic District & Free Parking (Riga, Letland)

Hele huset/lejligheden Baltic Amber In Diplomatic District & Free Parking (Riga, Letland)

Om Baltic Amber In Diplomatic District & Free Parking

Baltic Amber i diplomatisk distrikt + parkering. Luksus, hyggelig og moderne lejlighed i det mest prestigefyldte sted i Riga. Bare et par minutters gang til den gamle by. Gratis privat parkering. Lejligheden ligger på 2. lavetage, fredelig og sikker. Perfekt designet til familie med børn i alle aldre, forretningsrejse og for enhver gæst, der ønsker at føle sig bosat i Riga i et stykke tid.Lejlighed udstyret med alle faciliteter til fremragende ferie - Wi-Fi, kabel-tv, skabe, privat varmelegeme, Sverige massagebruser, smuk belysning, to smarte 55 # TV 4k, køleskab, ovn, mikroovn, kaffefilter, grillbrød, vand filter. Brand- og monoxidgasdetektorer.Sengelinned og håndklæder af bedste kvalitet. Laptop 17 ', og et rum til arbejde eller studier, spil til børn.Let adgang til overalt i byen til fods eller med offentlig transport. Meget clise til byhavnen.Alt hvad du muligvis har brug for et perfekt ophold et par minutter væk fra lejligheden: To forbløffende smukke parker, restauranter, supermarkeder, strategisk gunstig beliggenhed.Baltisk rav er udstyret med kærlighed, så du kan føle dig hjemme, på et arbejdsbesøg eller en uges hvile. Vi har gjort alt for at maksimere den komfortable indretning af lejligheden på det højeste niveau. Elektriske apparater, tallerkener, sengetøj, møbler af høj kvalitet alt er nyt.Indgang til huset med en kombinationslås. I lejligheden er der 2 døre til stilhed og isolering.Lejligheden er beliggende i centrum af det smukkeste diplomatiske distrikt i Riga - et roligt centrum tæt på den gamle bydel, centrum og Daugava-dæmningen. Meget praktisk udgang til banen. Fra lufthavnen, 25-30 minutter.Den gamle bydel ligger i en afstand af 7 minutters gang gennem grøn park, hvor du også kan ride en kanal på båden. Teatre og koncertsaler i umiddelbar nærhed. Universitet, ambassader, offentlige agenturer. For elskere af morgenjogging er den smukke flod Daugava meget tæt. Populære natklubber og barer i den centrale del af byen og nær havnen ligger 5 minutter væk. Det centrale marked, der er det største i Europa, ligger i afstand fra et par sporvognsstoppesteder.Inden for en 3 minutters gang kan du finde et stoppested med offentlig transport til den gamle bydel, teatre, det centrale marked osv. Havnen ligger 8 minutters gang væk. Derfra kører en færge til Sverige. I Riga er et stort antal taxaer tilgængelige, priserne er meget overkommelige.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Alle faciliteter

Velvære / spa
  1. Skønhedscenter
  2. Boblebad
Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Værdiskab på hotellet
  4. Ikke-rygerværelser
For børn
  1. Børnepasning
  2. Legeplads
Værelsesfaciliteter
  1. Badeværelse med badekar (ved forespørgsel)
  2. Strygebræt
  3. Fjernsyn
  4. Hårtørrer
Sportsfaciliteter
  1. Badminton
  2. Bådudlejning
  3. Skisport
  4. Tennisbane
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering

Ofte stillede spørgsmål om Baltic Amber In Diplomatic District & Free Parking

  • Er der et poolområde på Baltic Amber In Diplomatic District & Free Parking?

    Nej, Baltic Amber In Diplomatic District & Free Parking har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Baltic Amber In Diplomatic District & Free Parking?

    Nej, Baltic Amber In Diplomatic District & Free Parking tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Baltic Amber In Diplomatic District & Free Parking?

    Ja, Baltic Amber In Diplomatic District & Free Parking har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Baltic Amber In Diplomatic District & Free Parking?

    Populære attraktioner i nærheden af Baltic Amber In Diplomatic District & Free Parking inkluderer Lidosta Riga Airport, Riga Cathedral, Dome Square, Alberta iela, St. Peter's Church, Centrala Stacija, Riga beach Vakarbulli, House of the Blackheads.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Baltic Amber In Diplomatic District & Free Parking?

    Afbestillingspolitikken for Baltic Amber In Diplomatic District & Free Parking varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.