Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Beautiful Family House With Pool And Views Over Golf Course And South Downs (Eastbourne, Storbritannien)

Hele huset/lejligheden Beautiful Family House With Pool And Views Over Golf Course And South Downs (Eastbourne, Storbritannien)

Om Beautiful Family House With Pool And Views Over Golf Course And South Downs

Smukt familiehus med pool og udsigt over golfbanen og South Downs Leder du efter et ekstra specielt sommerhus på sydkysten? Fairways er et smukt, fritliggende hus med fire soveværelser med privat swimmingpool og en storslået udsigt over en golfbane til South Downs hinsides.Dette eksklusive hus i Eastbourne ligger i det populære gamle byområde i Eastbourne og tilbyder nem adgang til gåture til Beachy Head, de syv søstre og Cuckmere Valley. Området Old Town har en Waitrose, forskellige butikker og faciliteter plus restauranter - inklusive Lamb Inn fra det 12. århundrede.Eastbourne togstation og centrum ligger kun 1 km væk, og stranden er også inden for rækkevidde.Huset har et interessant 'omvendt' design, der ligger i en skråning. Indgangsniveauet har opholdsområder, og så går du nedenunder for at nå soveværelserne.Den enorme spisestue er omdrejningspunktet for hyggelige sammenkomster og har gulv-til-loft-vinduer og terrassedøre ved den bageste åbning på en balkon, der strækker sig bredden af huset. Gå ud, så nyd udsigten over swimmingpoolen, haven, den tilstødende golfbane og de dejlige bakker derudover.Et separat, moderne køkken er veludstyret til self catering-ferie med køleskab, fryser, ovn, kogeplade, mikroovn og opvaskemaskine, plus et uformelt morgenmadsbord, der er praktisk, hvis du vil indhente dine e-mails.Vaskemaskinen er i et separat bryggers, og en garderobe / toilet afslutter dette niveau.Nedenunder i dette eksklusive sommerhus i Eastbourne er lige så rummelige og komfortable. En anden stue er et ideelt opholdsrum for børnene, eller hvis du ikke er enig i hvad du skal se på tv.Det store soveværelse har en super kingsize seng, plus en hel væglængde af indbyggede skabe - så det er ikke nødvendigt at skimp på din pakning. Det andet og tredje soveværelse er også stort i størrelse - det ene med en super kingsize seng, det andet en tvilling. Det fjerde, mindre soveværelse er kun en tvilling til børnebrug - så denne ejendom kan sove højst seks voksne og to børn.Der er et stort familiebadeværelse med badekar og separat bruseniche samt et separat brusebad.Udenfor er haven attraktiv og vedligeholdes regelmæssigt. Swimmingpoolen opvarmes kun til brug mellem midten af juni til midten af september. Forældre skal være opmærksomme på, at der såvel som poolen (som er indhegnet) er et laburnumtræ i haven (plante / bær giftigt), så børn skal overvåges på alle tidspunkter.WiFi leveres sammen med håndklæder og linned. Der er indkørsel parkering for to biler og yderligere gadeparkering til rådighed. Bookinger er for en uges lang minimum og kører fra fredag til fredag i højsæsonen, selvom korte ophold og fleksible ankomstdage muligvis er muligt sidste øjeblik eller uden for sæsonen - kontakt eksklusivt Eastbourne-teamet for detaljer.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Udendørs pool
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
For børn
  1. Børne- og babysenge
Velvære / spa
  1. Massage
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Fjernsyn
  3. Centralvarme
  4. Kabel-TV

Ofte stillede spørgsmål om Beautiful Family House With Pool And Views Over Golf Course And South Downs

  • Er der et poolområde på Beautiful Family House With Pool And Views Over Golf Course And South Downs?

    Ja, Beautiful Family House With Pool And Views Over Golf Course And South Downs har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på Beautiful Family House With Pool And Views Over Golf Course And South Downs?

    Nej, Beautiful Family House With Pool And Views Over Golf Course And South Downs tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Beautiful Family House With Pool And Views Over Golf Course And South Downs?

    Ja, Beautiful Family House With Pool And Views Over Golf Course And South Downs har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Beautiful Family House With Pool And Views Over Golf Course And South Downs?

    Populære attraktioner i nærheden af Beautiful Family House With Pool And Views Over Golf Course And South Downs inkluderer Brighton Pier, Brighton Seafront, Brighton & Hove Children’s Festival, Brighton Marina, Brighton Centre, Central Hove, Camber Sands, Beachy Head.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Beautiful Family House With Pool And Views Over Golf Course And South Downs?

    Afbestillingspolitikken for Beautiful Family House With Pool And Views Over Golf Course And South Downs varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.